mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Epson Stylus C62 - Help! Dalelę nukrito į spausdintuvą ir I can't get it out!

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 19, 2009, 14:44
Naujas Narys

Default Epson Stylus C62 - Help! Dalelę nukrito į spausdintuvą ir I can't get it out!

Man teko šiek tiek medžio statula ant lentynos virš mano Epson Stylus C62 spausdintuvą - ir dalelę ji jaučiasi ne, į pašarus lošimo metu iš spausdintuvo Atgal.

Mano bando susigrąžinti tik padarė jį patenka giliau į spausdintuvą viduriai. Tuo metu, atrodo, kad vienintelis būdas gauti tai atvėrus spausdintuvas.

Bet aš negaliu suprasti, kaip tai padaryti! Aš pakeistas spausdintuvo dabar, aš ne prieš naudojant Brute Force, norėdami atidaryti jį, jei turiu, bet jei yra paprastesnis būdas gauti visų, norėčiau, kad.

Taigi ar kas nors iš jūsų ekspertai žino, kaip atidaryti Epson Stylus C62? Thanks for your help!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
PhotoShop CD spausdinimas ant Epson Stylus R300 Chev chellios Digital Imaging & Printers 0 4 birželis 2009 13:23
Epson Stylus 4800 - Klaida diegiant spausdintuvo tvarkyklės Tinkerbell Digital Imaging & Printers 1 1 birželis 2009 12:10
Can't Get Epson Stylus SX600FW spausdinti ant HP Compaq Nc4400-Abi Helpdesks useless! LouG Digital Imaging & Printers 1 3 gegužė 2009 05:59
Epson Stylus CX3200 - Nauja rašalo JonathanRichard Digital Imaging & Printers 3 28 spalis 2007 06:17
Padėti! Spausdintuvas nebus Spausdinti - Epson Stylus C44UX summarcaki Digital Imaging & Printers 1 Birželis 17, 2007 09:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.