mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Digital Imaging sadzīves tehnika

Register

Epson Stylus C62 - Help! Neliels gabals iekrita printeri un I can't get it out!

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 19, 2009, 14:44
New Member Group

Default Epson Stylus C62 - Help! Neliels gabals iekrita printeri un I can't get it out!

Man bija mazliet koka statuja uz plaukta manā Epson Stylus C62 printeri - un nelielu gabalu no tā justies off, ievešanu barības nišu aizmugurē printeri.

Mani mēģinājumi iegūt to ir padarījuši ietilpst dziļāk par printera zarnas. Šajā brīdī, izskatās, ka vienīgais veids, kā tas ir atverot printeri.

Bet es nevaru saprast, kā to izdarīt! Esmu aizstāj printeris tagad, lai man nav nekas izmanto brutālu spēku, lai to atvērtu, ja man ir, bet, ja tur ir vieglāk kā ar mums, es gribētu, ka.

So do kāds no jums speciālisti zina, kā atvērt Epson C62? Thanks for your help!
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
PhotoShop CD Printing par Epson Stylus R300 chev chellios Digital Imaging sadzīves tehnika 0 4 jūnijs 2009 13:23
Epson Stylus 4.800 - Kļūda instalēšana Printer Driver Tinkerbell Digital Imaging sadzīves tehnika 1 1 jūnijs 2009 12:10
Can't Get Epson Stylus SX600FW drukāt uz HP Compaq Nc4400 gan uz Helpdesks Useless! LouG Digital Imaging sadzīves tehnika 1 3 maijs 2009 05:59
Epson Stylus CX3200 - New Ink JonathanRichard Digital Imaging sadzīves tehnika 3 28 oktobris 2007 06:17
Palīdzība! Printeris būs nedrukāt - Epson Stylus C44UX summarcaki Digital Imaging sadzīves tehnika 1 17 jūnijs 2007 09:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.