![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man bija mazliet koka statuja uz plaukta manā Epson Stylus C62 printeri - un nelielu gabalu no tā justies off, ievešanu barības nišu aizmugurē printeri. Mani mēģinājumi iegūt to ir padarījuši ietilpst dziļāk par printera zarnas. Šajā brīdī, izskatās, ka vienīgais veids, kā tas ir atverot printeri. Bet es nevaru saprast, kā to izdarīt! Esmu aizstāj printeris tagad, lai man nav nekas izmanto brutālu spēku, lai to atvērtu, ja man ir, bet, ja tur ir vieglāk kā ar mums, es gribētu, ka. So do kāds no jums speciālisti zina, kā atvērt Epson C62? Thanks for your help! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| PhotoShop CD Printing par Epson Stylus R300 | chev chellios | Digital Imaging sadzīves tehnika | 0 | 4 jūnijs 2009 13:23 |
| Epson Stylus 4.800 - Kļūda instalēšana Printer Driver | Tinkerbell | Digital Imaging sadzīves tehnika | 1 | 1 jūnijs 2009 12:10 |
| Can't Get Epson Stylus SX600FW drukāt uz HP Compaq Nc4400 gan uz Helpdesks Useless! | LouG | Digital Imaging sadzīves tehnika | 1 | 3 maijs 2009 05:59 |
| Epson Stylus CX3200 - New Ink | JonathanRichard | Digital Imaging sadzīves tehnika | 3 | 28 oktobris 2007 06:17 |
| Palīdzība! Printeris būs nedrukāt - Epson Stylus C44UX | summarcaki | Digital Imaging sadzīves tehnika | 1 | 17 jūnijs 2007 09:53 |
| Thread Tools | |
| |