![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben Epson Stylus C62 yazıcı bir raf üzerinde küçük bir ağaç heykeli vardı - ve bir parça, besleme yuvasına yazıcının arkasındaki kapalı hissediyorum. Sadece o derin yazıcının bağırsakları olmak yaptığınız Benim deneme almak için. Bu noktada, onu elde etmek için tek yol gibi görünüyor Yazıcı açmak kaynaklanır. Ama nasıl yapıldığını anlamaya değil ki! Şimdi, ben de don't mind if I zorunda açmak için kaba kuvvet kullanarak, ancak yazıcı yerine sonra eğer orada almak için daha kolay bir yol, ben tercih ediyorum ki. Yani uzmanlar nasıl Epson C62 açmak için biliyorum Sizden var? Thanks for your help! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| PhotoShop CD Yazdırma Epson Stylus önderlenmiş r300 üzerinde | chev chellios | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 0 | 4. Haziran 2009 13:23 |
| Epson Stylus 4800 - Hata yükleme Yazıcı Sürücüsü | tinkerbell | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 1 | 1. Haziran 2009 12:10 |
| Yazdır HP Compaq Nc4400 üzerinde Epson Stylus SX600FW can't get-Her iki Helpdesks İşe yaramaz! | LouG | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 1 | 3. Mayıs 2009 05:59 |
| Epson Stylus CX3200 - Yeni Mürekkep | JonathanRichard | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 3 | 28. Ekim 2007 06:17 |
| Yardım! Yazıcı baskı etmeyecektir - Epson Stylus C44UX | summarcaki | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 1 | 17. Haziran 2007 09:53 |
| Konu Araçları | |
| |