![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én csak nemrég felváltotta a színes tinta az én Epson Stylus CX3200 nyomtatót, de sajnos a szín és a nyomtatási ki teljesen eltérő, hogy mit látok a képernyőn. Én tettem egy pár print outs az ugyanaz a dolog, de nincs különbség a szín. Én is egy teljes oldalon a színek a szivárvány és a színek csak én voltam a kék és rózsaszín, oh, és a sárga fehér volt. Hogyan tudom megjavítani? |
|
| |||
| |||
| **** Kedvéért ezen a fórumon az a húgy. Ciaoooooooooooooooooo! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a probléma más, mint maga nyögött sok?
| |||
| |||
| Ó, látom, hogy az önkéntesek nem segítenek elég gyors? Következő alkalommal, amikor hosszabb időt vesz igénybe, mint 60 perc, hogy válaszolni PM nekem egy rosszul adja meg az ingyenes 24 / 7 támogatást sor. Tosser. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Epson Stylus C62 - Help! Egy kicsit csökkent a nyomtató és nem tudom ki! | millindawilliams | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 19. június 2009 14:44 |
| PhotoShop CD Nyomtatás Epson Stylus R300 | chev chellios | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 4. június 2009 13:23 |
| Epson Stylus 4800 - Error Installing Printer Driver | tinkerbell | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 1. június 2009 12:10 |
| Can't Get Epson Stylus SX600FW a nyomtatás a HP-Compaq Nc4400 Mindkét Segítségnyújtás Mihaszna! | LouG | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 3. május 2009 05:59 |
| Segítség! A nyomtató nem nyomtatott - Epson Stylus C44UX | summarcaki | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 17. június 2007 09:53 |
| Téma eszközök | |
| |