![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som v poslednej dobe nahrádza farebný atrament do mojej tlačiarne Epson Stylus CX3200, ale bohužiaľ je farba v tlači, je úplne odlišné na to, čo vidím na obrazovke. Jsem udělal pár tlač náklonom o to isté, ale nie je žiadny rozdiel vo farbe. Tiež som si celú stránku vo farbách v dúhových farbách a len som bola modrá a ružová, oh a žltá bola biela. Ako môžem opraviť? |
|
| |||
| |||
| **** Záujmu, toto fórum sa vychcat. Ciaoooooooooooooooooo! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aký je problém iný ako vy narieka veľa?
| |||
| |||
| Aha, to sa vám pomôcť dobrovoľníkov nie je dostatočne rýchly? Příště budeme trvať dlhšie ako 60 minút, aby odpoveď na vás PM mi zle vám zdarma 24 / 7 servis riadku. Masturbující. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Epson Stylus C62 - Help! A malý kúsok spadol do tlačiarne a nemůžu si to! | millindawilliams | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 19. júna 2009 14:44 |
| PhotoShop CD Tlač na Epson Stylus R300 | Chef chellios | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 4. júna 2009 13:23 |
| Epson Stylus 4800 - Chyba pri inštalácii ovládača tlačiarne | Tinkerbell | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 1. jún 2009 12:10 |
| Can't get Epson Stylus SX600FW tlačiť na HP Compaq nc4400-Obe Asistenčný Useless! | LouG | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 3. mája 2009 05:59 |
| Pomoc! Tlačiareň nebude tlačiť - Epson Stylus C44UX | summarcaki | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 17. júna 2007 09:53 |
| Thread Tools | |
| |