![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Не може да се получи принтер за отпечатване, тя казва, всичко е готово за печат. инсталирано ново мастило, reinstalled програмата отново. той няма да направи копие на нещо, един от двамата. Мога да сканира нещо бюрото върха, но не може да я отпечатате или. , когато се опитва да отпечатате страницата е празна. Какво мога да направя. Благодарности, Тед |
|
| |||
| |||
| Тя винаги прави това? , Също сте опитвали актуализиране на драйвери? |
|
| |||
| |||
| Просто тя започна да го прави и аз го обновите драйверите и все още няма да отпечатате. Също така беше започнал да не отпечатване ясно и тогава няма да отпечатвате нещо изобщо. Направих всичко поддържането на него, но не помогна. Благодарности, Тед |
|
| |||
| |||
| Имате ли все още да има гаранция за това? Също така мина спря печатници, когато филтър гъба е била пълна, ако разноски мастило. |
|
| |||
| |||
| На колко години е? Имах почти същия принтер, CX 6600, и един ден да направи същото нещо. Просто се отказах. Сега да я използват по стария си компютър само за карти и четци скенер ..... |
|
| |||
| |||
| Нейната вероятно около 5 или 6 години на възраст Мисля |
|
| |||
| |||
| Уау, време за нова LOL. |
|
| |||
| |||
| може да не е лоша идея. ще се отнасям с него малко повече и отидете от там. |