![]() |
|
| |||
| |||
| Δεν είναι δυνατή η εύρεση του εκτυπωτή για την εκτύπωση, που λέει τα πάντα είναι έτοιμα για την εκτύπωση. εγκαταστήσει νέα μελάνη, επανεγκαθίστανται πρόγραμμα ξανά. δεν θα κάνει ένα αντίγραφο, είτε οτιδήποτε. i σάρωσης μπορεί κάτι να desk top αλλά δεν μπορείτε να το εκτυπώσετε είτε. όταν προσπαθεί να εκτυπώσετε τη σελίδα είναι κενή. Τι να κάνω. Ευχαριστώ, Ted |
|
| |||
| |||
| Έχει πάντα να κάνει αυτό; , Επίσης, έχετε δοκιμάσει την ενημέρωση των οδηγών; |
|
| |||
| |||
| , που μόλις άρχισε να κάνει και το έκανα ενημέρωση των οδηγών και ακόμα δεν θα εκτύπωση. ήταν, επίσης, να μην αρχίσει η εκτύπωση τότε σαφώς και δεν θα εκτυπώσετε οτιδήποτε. Το έκανα όλα τα σχετικά με τη συντήρηση, αλλά δεν βοήθησε. Ευχαριστώ, Ted |
|
| |||
| |||
| Έχετε ακόμη ότι η εγγύηση σε αυτό; Επίσης η δική μου σταμάτησε εκτύπωση όταν το φίλτρο σφουγγάρι ήταν πλήρης αν exes μελάνι. |
|
| |||
| |||
| Πόσων χρονών είναι; Είχα σχεδόν το ίδιο εκτυπωτή, CX 6600, και μια μέρα έκανε το ίδιο πράγμα. Μόλις κλείσει. Τώρα, το χρησιμοποιούν για παλιό μου υπολογιστή μόνο για τους αναγνώστες καρτών και σαρωτή ..... |
|
| |||
| |||
| Η πιθανώς περίπου 5 ή 6 ετών νομίζω |
|
| |||
| |||
| Πω πω, ο χρόνος για μια νέα lol. |
|
| |||
| |||
| μπορεί να μην είναι κακή ιδέα. θα το χάος με αυτό λίγο περισσότερο και να πάνε από εκεί. |
|
| |||
| |||
| μπορεί κανείς να μου πει εάν αυτό το φίλτρο σφουγγάρι βρίσκεται; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Epson Stylus C62 - Βοήθεια! Ένα μικρό κομμάτι έπεσε σε εκτυπωτή και δεν μπορείτε να πάρετε το! | millindawilliams | Digital Imaging & Printers | 0 | 19 Ιουν 2009 14:44 |
| PhotoShop CD Εκτύπωση σε Epson Stylus R300 | Chev chellios | Digital Imaging & Printers | 0 | 4η Ιουν 2009 13:23 |
| Δεν μπορείτε να πάρετε Epson Stylus SX600FW εκτύπωσης για HP Compaq Nc4400-Και τα δύο Γραφεία υποστήριξης Άχρηστο!! | LouG | Digital Imaging & Printers | 1 | 3η Μαΐου 2009 05:59 |
| Epson Stylus CX3200 - Νέο Μελάνη | JonathanRichard | Digital Imaging & Printers | 3 | 28 Οκτ 2007 06:17 |
| Βοήθεια! Εκτυπωτή δεν θα εκτύπωση - Epson Stylus C44UX | summarcaki | Digital Imaging & Printers | 1 | 17 Ιουν 2007 09:53 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |