![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ne može dobiti pisač ispisati, ona kaže sve je spremno za ispis. instalirana nova tinta, reinstalled program ponovo. on neće napraviti kopiju bilo ništa. ja mogu skenirati nešto da stol vrhu, ali ne može se ispisati oba. našto ja pokušao to tisak stranica je prazna. Što mi je činiti. Hvala, Ted |
|
| |||
| |||
| Ovo je uvijek učinio? , I da li ste pokušali ažuriranju drivere? |
|
| |||
| |||
| samo to i počela sam ažurirali upravljačke programe, a da i dalje neće ispisati. Također je počela nije jasno grafičku i onda ne bi ništa print at all. Ja sam sve na njoj održavanje ali nije pomoć. Hvala, Ted |
|
| |||
| |||
| Da li i dalje imati jamstvo na to? Također minski zaustavio tiskanje filter spužvom kada je bio kompletan ako exes tinte. |
|
| |||
| |||
| Koliko je to? Imao sam gotovo isti printer, cx 6600, i jednog dana ona nije ista stvar. Dovoljno je zatvoriti. I sada koristite ga na svoj stari kompjuter samo za čitatelje i skener kartice ..... |
|
| |||
| |||
| Njegov je vjerojatno oko 5 ili 6 godina, mislim |
|
| |||
| |||
| Wow, vrijeme za novi lol. |
|
| |||
| |||
| možda neće biti loša ideja. odlaska u neredu s njom još malo i otići odande. |
|
| |||
| |||
| može bilo tko reći mene gdje tu spužva filter nalazi se na? |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Gramofonska igla Epson C62 - Help! A mali komadić pao u pisač, a ja ne mogu dobiti Internet vanjska strana! | millindawilliams | Digital Imaging & Pisači | 0 | 19. lipnja 2009 14:44 |
| PhotoShop Tisak na CD-R300 Epson gramofonska igla | chev chellios | Digital Imaging & Pisači | 0 | 4. lipnja 2009 13:23 |
| Ne može dobiti Epson gramofonska igla SX600FW ispisati na HP Nc4400 Compaqa-Oba Helpdesks beskoristan! | LouG | Digital Imaging & Pisači | 1 | 3. svibanj 2009 05:59 |
| Gramofonska igla Epson CX3200 - Nova tinta | JonathanRichard | Digital Imaging & Pisači | 3 | 28. listopad 2007 06:17 |
| Pomoć! Printer neće print - gramofon igla Epson C44UX | summarcaki | Digital Imaging & Pisači | 1 | 17. lipnja 2007 09:53 |
| Thread Tools | |
| |