![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Can't get spausdintuvą, jis sako viskas bus paruošta spausdinimui. įdiegta nauja rašalo, iš naujo įdiegti programą iš naujo. ji negali padaryti nieko, kopija arba. galiu nuskaityti kažką Desk Top tačiau negali spausdinti arba. kai bando Spausdinti puslapį yra tuščias. What do I do. Ačiū, Ted |
|
| |||
| |||
| Ar tai visada tai padarė? , Taip pat Jūs bandė atnaujinti tvarkykles? |
|
| |||
| |||
| ji tiesiog pradėjo tai daryti ir aš atnaujinti vairuotojams, ir vis dar negali spausdinti. Taip pat buvo pradėtas ne spauda aiškiai ir tada nebūtų Spausdinti nieko. Aš visą techninę priežiūrą, tačiau ji nepadėjo. Ačiū, Ted |
|
| |||
| |||
| Ar dar turite apie tai garantija? Pat mano nutraukti spausdinimą, kai filtro kempine buvo pilna, jei exes rašalu. |
|
| |||
| |||
| Kaip seniai tai? Aš beveik tą patį spausdintuvo, CX 6600, ir vieną dieną ji padarė tą patį. Tiesiog mesti. Dabar aš naudotis juo savo seną kompiuterį tik už kortelių skaitytuvų ir skaitytuvas ..... |
|
| |||
| |||
| Jos tikriausiai apie 5 ar 6 metai i think |
|
| |||
| |||
| Oho, laikas nauja Lol. |
|
| |||
| |||
| gali būti bloga idėja. ketiname netvarka su ja šiek tiek daugiau ir eik iš ten. |
|
| |||
| |||
| Can anyone tell me, jei šio filtro kempinė yra per? |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Epson Stylus C62 - Help! Dalelę nukrito į spausdintuvą ir I can't get it out! | millindawilliams | Digital Imaging & Printers | 0 | Birželis 19, 2009 14:44 |
| PhotoShop CD spausdinimas ant Epson Stylus R300 | Chev chellios | Digital Imaging & Printers | 0 | 4 birželis 2009 13:23 |
| Can't Get Epson Stylus SX600FW spausdinti ant HP Compaq Nc4400-Abi Helpdesks useless! | LouG | Digital Imaging & Printers | 1 | 3 gegužė 2009 05:59 |
| Epson Stylus CX3200 - Nauja rašalo | JonathanRichard | Digital Imaging & Printers | 3 | 28 spalis 2007 06:17 |
| Padėti! Spausdintuvas nebus Spausdinti - Epson Stylus C44UX | summarcaki | Digital Imaging & Printers | 1 | Birželis 17, 2007 09:53 |
| Temos įrankiai | |
| |