![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Can't get drukarki do drukowania, to mówi wszystko będzie gotowe do druku. zainstalowany nowy atrament, ponownie zainstalować program ponownie. nie będzie wykonać kopię albo cokolwiek. I może skanować coś biurko górę, ale nie można wydrukować je. kiedy próbuje wydrukować stronę jest pusty. Co mam zrobić. Dzięki, Ted |
|
| |||
| |||
| Czy zawsze to zrobić? Mieć próbie aktualizacji sterowników? |
|
| |||
| |||
| to po prostu robi to rozpoczął i zrobiłem aktualizację sterowników i nadal nie drukuje. Był on również zaczął wyraźnie nie drukowania, a następnie nie drukuj niczego. Zrobiłem wszystko na utrzymanie, ale nie pomogło. Dzięki, Ted |
|
| |||
| |||
| Czy nadal ma gwarancji na to? Ponadto kopalnia zatrzymany podczas drukowania filtr gąbka była pełna, jeśli exes atramentem. |
|
| |||
| |||
| How old is it? Miałem prawie tej samej drukarki, CX 6600, a jeden dzień to nie to samo. Po prostu zamknąć. I teraz używać go na moim starym komputerze tylko dla czytników kart i skaner ..... |
|
| |||
| |||
| Jego prawdopodobnie około 5 lub 6 lat i uważam, |
|
| |||
| |||
| Wow, czas na nową lol. |
|
| |||
| |||
| może nie być złym pomysłem. będzie bałagan z nim nieco więcej i idź stąd. |