mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Digital Imaging & Imprimante

Register

Espson stylus cx 6400 nu vor imprima

Reply

Thread Tools
Old 20 aprilie 2008, 12:10
Noile state Group

Nu se poate obţine de imprimantă pentru a imprima, acesta spune că totul este gata de imprimare. instalat noul cerneală, reinstalat programul din nou. aceasta nu se va face o copie a fie nimic. i poate scana ceva de birou de top, dar care nu poate imprima aceasta fie. i, atunci când încearcă să imprimaţi pagina este gol. Ce să fac.

Mulţumesc,
Ted
Old 20 aprilie 2008, 13:00
Grupul de donator

A făcut-o întotdeauna acest lucru? , Au, de asemenea, aţi încercat actualizarea driver-ele?
Old 20 aprilie 2008, 13:08
Noile state Group

tocmai a început-o face-o şi am făcut actualizare driver-ele şi încă nu se va imprima. De asemenea, sa început să nu tipărire în mod clar şi atunci nu ar imprima nimic. Am făcut toate întreţinere pe el, dar nu a ajutat.

Mulţumesc,
Ted
Old 20 aprilie 2008, 13:43
Grupul de donator

Ai mai avea o garanţie pe ea? De asemenea, a mea, atunci când a oprit imprimare filtru burete a fost complet dacă exes de cerneală.
Old 20 aprilie 2008, 15:36
Moderator Group

Cât de vechi este? Am avut aproape aceeaşi imprimantă, CX 6600, şi o zi a făcut acelaşi lucru. Doar las.

Acum am să-l utilizaţi de pe vechiul meu computer numai pentru carte de cititori şi scanner .....

Old 20 aprilie 2008, 19:25
Noile state Group

Ei, probabil, în jur de 5 sau 6 ani, cred că
Old 20 aprilie 2008, 19:46
Grupul de donator

Wow, timp de o nouă lol.
Old 20 aprilie 2008, 19:59
Noile state Group

ar putea să nu fie o idee rea. de gând să-l pui cu un pic mai mult şi du-te de acolo.
Old 21 aprilie 2008, 15:30
Noile state Group

Poate cineva sa-mi spui unde acest filtru de burete este amplasat la?
Old 21 aprilie 2008, 15:36
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Ted Schneider View Post
Poate cineva sa-mi spui unde acest filtru de burete este amplasat la?
nu-i asa?

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.