![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nu se poate obţine de imprimantă pentru a imprima, acesta spune că totul este gata de imprimare. instalat noul cerneală, reinstalat programul din nou. aceasta nu se va face o copie a fie nimic. i poate scana ceva de birou de top, dar care nu poate imprima aceasta fie. i, atunci când încearcă să imprimaţi pagina este gol. Ce să fac. Mulţumesc, Ted |
|
| |||
| |||
| A făcut-o întotdeauna acest lucru? , Au, de asemenea, aţi încercat actualizarea driver-ele? |
|
| |||
| |||
| tocmai a început-o face-o şi am făcut actualizare driver-ele şi încă nu se va imprima. De asemenea, sa început să nu tipărire în mod clar şi atunci nu ar imprima nimic. Am făcut toate întreţinere pe el, dar nu a ajutat. Mulţumesc, Ted |
|
| |||
| |||
| Ai mai avea o garanţie pe ea? De asemenea, a mea, atunci când a oprit imprimare filtru burete a fost complet dacă exes de cerneală. |
|
| |||
| |||
| Cât de vechi este? Am avut aproape aceeaşi imprimantă, CX 6600, şi o zi a făcut acelaşi lucru. Doar las. Acum am să-l utilizaţi de pe vechiul meu computer numai pentru carte de cititori şi scanner ..... |
|
| |||
| |||
| Ei, probabil, în jur de 5 sau 6 ani, cred că |
|
| |||
| |||
| Wow, timp de o nouă lol. |
|
| |||
| |||
| ar putea să nu fie o idee rea. de gând să-l pui cu un pic mai mult şi du-te de acolo. |
|
| |||
| |||
| Poate cineva sa-mi spui unde acest filtru de burete este amplasat la? |
|
| |||
| |||
| Citat:
![]() |