![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Can't get tlačiareň tlačiť, hovorí, že všetko je pripravené k tlači. inštalovaný nový atrament, přeinstalování program znova. nebude robiť kópie ani nič. Nemôžem testovať niečo desk top, ale nie je možné tlačiť buď. aj keď sa snaží tlačiť stránka je prázdna. Čo mám robiť. Vďaka, Ted |
|
| |||
| |||
| Vždy sa to urobili? , Tiež ste sa pokúsili aktualizovať ovládače? |
|
| |||
| |||
| to proste robí to a začal som aktualizovať ovládače a stále nebudú tlačiť. bolo tiež začal tlač nie je jasne a potom nebude tlačiť vôbec nič. Urobil som všetky výživné na to, ale nebolo pomoci. Vďaka, Ted |
|
| |||
| |||
| Máte ešte záruka na to? Ďalej mine zastavil tlač pri filtra huba bola plná ak exes farbou. |
|
| |||
| |||
| Koľko je hodín? Mal som skoro rovnakú tlačiareň, cx 6600, a jeden deň je to to isté. Stačí prestať. Aj teraz je na mojom starom počítači iba pre čítačku kariet a skener ..... |
|
| |||
| |||
| Jeho pravdepodobne asi 5 alebo 6 rokov i think |
|
| |||
| |||
| Wow, je čas na novú lol. |
|
| |||
| |||
| by nemusel byť zlý nápad. bude bordel s ňou trochu viac, a ísť od toho. |
|
| |||
| |||
| môže mi niekto povedať, kde tento filter huba sa nachádza v? |
|
| |||
| |||
| čo? ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Epson Stylus C62 - Help! A malý kúsok spadol do tlačiarne a nemůžu si to! | millindawilliams | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 19. júna 2009 14:44 |
| PhotoShop CD Tlač na Epson Stylus R300 | Chef chellios | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 4. júna 2009 13:23 |
| Can't get Epson Stylus SX600FW tlačiť na HP Compaq nc4400-Obe Asistenčný Useless! | LouG | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 3. mája 2009 05:59 |
| Epson Stylus CX3200 - Nový Atrament | JonathanRichard | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 28. októbra 2007 06:17 |
| Pomoc! Tlačiareň nebude tlačiť - Epson Stylus C44UX | summarcaki | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 17. júna 2007 09:53 |
| Thread Tools | |
| |