мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20 тра 2008, 12:10
Нови члан групе

Не може добити штампач одштампати, она каже све је спремно за штампање. инсталирана нова тинта, реинсталлед програм поново. он неће направити копију било ништа. ја могу скенирати нешто да сто врху, али не може се исписати оба. нашто ја суђен за штампу страница је празна. Шта ми је чинити.

Хвала,
Тед
Old 20 тра 2008, 13:00
Донаторска Група

Ово је увек учинио? , И да ли сте покушали исправци дривер?
Old 20 тра 2008, 13:08
Нови члан групе

само то и почела сам ажурирали управљачке програме, а да и даље неће исписати. Такође је почела није јасно графичку и онда не би ништа штампај ат алл. Ја сам све на њој одржавање али није помоћ.

Хвала,
Тед
Old 20 тра 2008, 13:43
Донаторска Група

Да ли и даље да има гаранција на то? Такође минско зауставио штампање филтер спужвом када је био потпун ако ексес мастила.
Old 20 тра 2008, 15:36
Модератор / ица групе

Колико је то? Имао сам готово исти принтер, цкс 6600, и једног дана она није иста ствар. Довољно је затворити.

И сада користите га на свој стари компјутер само за читаоце и скенер картице .....

Old 20 тра 2008, 19:25
Нови члан групе

Његов је вероватно око 5 или 6 година, мислим
Old 20 тра 2008, 19:46
Донаторска Група

Уоу, време за нови лол.
Old 20 тра 2008, 19:59
Нови члан групе

можда неће бити лоша идеја. одласка у нереду са њом још мало и оде оданде.
Old 21 тра 2008, 15:30
Нови члан групе

моћи било ко реците ми где ту спужва филтер налази се на?
Old 21 тра 2008, 15:36
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Тед Сцхнеидер View Post
моћи било ко реците ми где ту спужва филтер налази се на?
ха?

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц