az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

Espson kalemi CX 6400 baskı olacak

Reply

Konu Araçları
Old 20 Nisan 2008, 12:10
Yeni Üye Grubu

Yazdırmak için yazıcı Can't get, bu her şeyi yazdırmak için hazır olduğunu söyledi. yeni mürekkep yüklü tekrar programı yeniden yükledim. her ikisi de her şeyi bir kopyasını yapmaz. Ben masa başına ama bir şey tarayabilir ya baskı değildir. Ben sayfayı yazdırmak çalışır boş. Ne yapabilirim.

Teşekkürler,
Ted
Old 20 Nisan 2008, 13:00
Bağış Grubu

Bu her zaman yapılır mı? , Ayrıca sürücüleri güncellemeyi denedi?
Old 20 Nisan 2008, 13:08
Yeni Üye Grubu

sadece da başladı ve i sürücüleri güncelleme yaptım ve hala baskı değildir. de açıkça ve baskı değil sonra hiç bir şey baskı wouldn't başlardı. bunu ancak yardımcı olmadı bütün bakım yaptım.

Teşekkürler,
Ted
Old 20 Nisan 2008, 13:43
Bağış Grubu

Yine de bu bir garanti var mı? Ayrıca benim bir filtre sünger eğer giderler mürekkep dolu baskı durduruldu.
Old 20 Nisan 2008, 15:36
Moderatör Grubu

Ne kadar eski o? Ben ve bir gün de aynı şeyi yaptı neredeyse aynı yazıcı, CX 6600 vardı. Sadece çıkın.

Şimdi eski bilgisayara kart okuyucu ve tarayıcı için ..... kullanmak

Old 20 Nisan 2008, 19:25
Yeni Üye Grubu

Bu belki 5 veya 6 yaşında sanırım
Old 20 Nisan 2008, 19:46
Bağış Grubu

Yeni bir lol için Vay be, zaman.
Old 20 Nisan 2008, 19:59
Yeni Üye Grubu

kötü bir fikir olmayabilir. ile karmaşa giderek biraz daha fazla ve git buradan.
Old 21 Nisan 2008, 15:30
Yeni Üye Grubu

herkes bu filtre sünger bulunmaktadır bana söyleyebilir misiniz?
Old 21 Nisan 2008, 15:36
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Ted Schneider View Post
herkes bu filtre sünger bulunmaktadır bana söyleyebilir misiniz?
ha?

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından