![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Не можна отримати принтер для друку, він каже, все готове до друку. встановлені нові чорнило, перевстановити програму. він не буде робити копії або нічого. Я можу щось сканувати стільницю, але не може або роздрукувати його. Коли я намагається роздрукувати сторінку порожній. Що мені робити. Спасибі, Тед |
|
| |||
| |||
| Чи завжди це зроблено? , Також ви намагалися оновлення драйверів? |
|
| |||
| |||
| Він просто почав робити це, і я зробив оновлення драйверів і як і раніше не буде друкувати. Було також почали друк не ясно і то не друкували б взагалі нічого. Я зробив все, обслуговування, але не допомогло. Спасибі, Тед |
|
| |||
| |||
| Ви все ще є гарантія на неї? Крім того, моя зупинити друк, коли фільтр губка була повною, якщо EXEs чорнила. |
|
| |||
| |||
| Коли ж це було? Я був майже такий же принтер, CX 6600, і в один прекрасний день він зробив те ж саме. Просто кинути палити. Зараз я використовувати його на мій старий комп'ютер лише для читання карт і сканером ..... |
|
| |||
| |||
| Її, ймовірно, близько 5 або 6 років, я думаю, |
|
| |||
| |||
| Wow, час для нової LOL. |
|
| |||
| |||
| Не може бути поганою ідеєю. збирається возитися з ним трохи більше, і йти звідти. |
|
| |||
| |||
| може хто-небудь сказати мені, де цей фільтр губка знаходиться за адресою? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
![]() |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Epson Stylus C62 - Допоможіть! Маленький шматок впав на принтері і я не можу отримати його! | millindawilliams | Digital Imaging & Принтери | 0 | 19 червня 2009 14:44 |
| PhotoShop CD Друк на Epson Stylus R300 | CHEV chellios | Digital Imaging & Принтери | 0 | 4 червня 2009 13:23 |
| Неможливо отримати Epson Stylus SX600FW друкувати на HP Compaq nc4400-Оба Сервісні Марно! | LouG | Digital Imaging & Принтери | 1 | 3 травня 2009 05:59 |
| Epson Stylus CX3200 - Нові чорнило | JonathanRichard | Digital Imaging & Принтери | 3 | 28 жовтня 2007 06:17 |
| Допомога! Принтер не буде друкувати - Epson Stylus C44UX | summarcaki | Digital Imaging & Принтери | 1 | 17 червня 2007 09:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |