menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Excel tisku - "Out of Memory. Uložit nebo zavřít všechny otevřené soubory nebo aplikace" Chybová

Reply

Thread Nástroje
Old 23. května 2009, 01:18
Dárce Skupina

Default Excel tisku - "Out of Memory. Uložit nebo zavřít všechny otevřené soubory nebo aplikace" Chybová

Zdravím opět Kluci

Rád findout proč při pokusu o tisk dokumentu Exel jsem si říkal msg Nedostatek paměti. Uložit nebo ukončete všechny otevřené soubory nebo aplikace.

Již jsem ho dvakrát, ale instalován stejný msg přichází na obrazovce, ale pak jsem se ještě může vytisknout dokument ... ale proč je to, že msg vždy přijde na obrazovce před tiskem.

Doufám, že někdo může pomoci mi s tímto problémem.

Mnoho thx

Můj systém: Sony Vaio VGC-RA104

Processor (s):
Intel Pentium 4 3600MHZ
Základní deska:
Assus PTGD-VX
Paměť RAM:
4 krát 512mb PC3200 DDR SDRAM
Grafické karty (s):
nVIDIA XFX GeForce 8400 GS (256 MB)
Zvuková karta:
Realtek ALC880
Pevný disk (y):
Western Digital 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG supermulti
Case / PSU:
originál Sony VAIO
Chlazení:
Síť / Internet:
dsl 2mb
Monitor (s):
Operační systém (y):
Win XP SP-3
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" ashaiba Obecné Hardware Chat 6 13. Březen 2009 15:56
Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". aechain Operační systémy Windows 5 24. ledna 2008 15:45
Mohu bezpečně přeformátujete prázdnou oblast na vrácení "použitý" paměti? TRUEfrancesca Operační systémy Windows 2 16. leden 2008 08:40
"Příprava instalace" ... Microsoft Office pokaždé i otevřené IE7! Lukee12 Office & Aplikace 10 27. Září 2007 16:15
"Došlo k chybě a je třeba ji ukončit" mxmad32 PC a herní konzole 5 31. července 2007 09:18
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.