мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

Принтање Ексцел - "Оут оф Меморы. Сачувај затворен или отворити датотеке или било који Апликације" Еррор

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23 сви 2009, 01:18
Донаторска Група

Default Принтање Ексцел - "Оут оф Меморы. Сачувај затворен или отворити датотеке или било који Апликације" Еррор

Бок Момачки опет

Волим финдоут зашто кад покушам исписати документ Ексел ЈА добити порука казивање ОУТ меморије. Сачувати или отворити датотеке ЦЛОСЕ БИЛО КОЈЕГ или апликација.

Већ сам га два пута, али инсталирана иста порука долази се на екрану, али онда сам се још увек може исписати документ ... али зашто је то порука увек излази на екрану пре штампања.

Надам се може било ко помоћ мене с данашји проблем.

Многи тхкс

Мы Сыстем: Соны Ваио ВГЦ-РА104

Процесор (и):
Интел Пентиум 4 3600МХЗ
Матичне плоче:
Ассус ПТГД-ВКС
РАМ меморија:
4 пута 512МБ ПЦ3200 ДДР СДРАМ
Графичка картица (е):
НВИДИА КСФКС ГеФорце 8400 ГС (256 МБ)
Соунд Цард:
Реалтек АЛЦ880
Тврди диск (и):
западном дигитални 250ГБ
Оптички погон (е):
ЛГ супермулти
Цасе / псу:
оригинални Соны Ваио
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
ДСЛ 2МБ
Монитор (е):
Оперативни систем (е):
Зарадити КСП Пацк 3
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Грешка харддриве на Боотуп - "Диск Еррор" "Притисните било који тастер да бисте поново" асхаиба Генерал Хардуаре Цхат 6 13 март 2009 15:56
Лаптоп не покретање "синтаксу" или "диск еррор". аецхаин Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 24 јануар 2008 15:45
Могу ли сигурно реформатизовати празну партицију за повраћај "користи" меморије? ТРУЕфранцесца Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 16 јануар 2008 08:40
"Припрема за инсталирање" ... Мицрософт Оффице сваки пут кад отворите ИЕ7! Лукее12 Оффице & Апплицатионс 10 27. сеп 2007 16:15
"Догодила се грешка и мора да се затвори" мксмад32 ПЦ & конзоле Игре 5 31. јула 2007 09:18
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц