![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз просто купих нов всички в 1 Cannon принтер, Pixma mp470 да отидем с моята Compaq Вярвам, че тя е SR5249 Великобритания кула, моля извинение (Компютърна неграмотни) Принтерът че имах беше Cannon Smartbase mp370, но това само 1 щампи Поизбелял разпечатки от моите документи, където да запазя всички мои снимки, ако ми се свържете фотоапарата от USB към принтера, или ако не получи снимка от Picassa кажем тогава те са големи, но не може да получи ясни снимки от моите документи,ЗАЩО МОЛЯ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте да актуализирате драйверите на принтера, трябва да бъде в състояние да ги предпазва от оръдието сайта, ако ловите около малко.
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Как си печат от моите документи? Какви са ви натискане на бутон, за да я отпечатате? То може да бъде, че сте Отпечатване на сортиране на предварителен, отколкото отпечатването на пълна резолюция картина.
|
| |||
| |||
| Да, това е възможно, това, което качеството си на отпечатване? защото поне с моя принтер, ако в проекта на качеството на печат, тя е много посърнал. |
|
| |||
| |||
| THINGIE, MIKE0001and SERVERGUY, много благодаря приятели, че се опитвате да помогне, какво трябва да се помни,бидейки Компютърна неграмотни, вие само трябва да кажа Driver обновяване на мен да започнете неразрешим мен,, Но за да започнете, когато отида, както винаги в Документи, аз Изберете папка със снимки и да изберете 1, че аз искам да отпечатате, и вдясно щракнете върху него, за да отворите след което преминете към принтирай подпишат и кликнете върху нея и този, но с този Prtinter да направи същото и той започва да отпечатате, но когато снимката изглежда всичко е там, но просто поизбелял версия, аз имам по телефона на ТЕХН Мъжете в моя Гаранционен в Currys снощи за над 3 / 4 от един час, а в края на краищата те направиха серия от това, което някога ми се и на екрана, така че те биха могли да се опита да поправи това, и в края на краищата те couldnt, и най-накрая заяви, както вие, момчета sugested да опитате Canon за водачите, но както казах преди това, ако се свържете камерата ми доведе до USB за принтер, снимката е съвършен, същата, както когато се снимка в Picassa, мога кой да помогне по какъв шофьор, моля, много Благодаря, момчета ![]() Аз имам тези, но които 1 http://software.canon-europe.com/products/0010526.asp |
|
| |||
| |||
| Бих предполагат номер 25. на тази страница. Мисля, че на този, който ви трябва. Той е лайно покаже от Currys ако те оставя с нея все още не работи и кажа за актуализиране на драйвери. Ако тя все още не работи Предлагам ти да се върнеш в магазина и да говори за тях там. Кажи им проблема и да кажа на Tech Момчета, не да го оправи. Надяваме се те ще ви даде друг модел или подобен. Те могат не само да ви принтер, който не работи като рекламират.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Ако тя все още не работи Предлагам ти да се върнеш в магазина и да говори за тях там. Кажи им проблема и да кажа на Tech Момчета, не да го оправи. Надяваме се те ще ви даде друг модел или подобен. Те могат не само да ви принтер, който не работи като рекламират. __________________Hi Serverguy, Да Изтегляна него и му остава една и съща, като отчита, че принтерът работи чрез моята камера и Picassa, ще бъде възможно, че ще го промените, когато говореше за магазин Tech човек в магазина Купихме я от Каза, че и аз купих тази Compaq кула за месец март, на мястото на другите наши 1, но тя няма да сканирате само за печат с принтер сме имали преди това,, eventhough някой определени натоварен двигател за които 1, така че той знаеше, че аз Исках всичко в 1 принтер, които ще работят с Compaq кула, че имам, много благодаря, |
|
| |||
| |||
| Предполагам, че имаш някаква гаранция, с него? Това, което предлагаме да направите, е да вземе двата принтера и компютъра в магазина, и обясни, че просто я е купил и казаха, че то ще работи. Нека ги сортирате го и не се оставят, докато не е фиксирана, или може да има нов принтер, че те са показали, за да се работи.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Съхраняване снимки от интернет | enright666 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 17-ти октомври, 2009 07:34 |
| Моите снимки! LOTS! | Cambiker | Изключено Тема Дискусия | 15 | 29 май 2008 г. 04:46 |
| Забравена Снимки | Kevan Кели | Общи Софтуер Чат | 1 | 3 май 2008 г. 03:05 |
| Искам да купя софтуер, който ще ми позволят да добавите текст към снимките | Kona1984hawaii | Общи Софтуер Чат | 3 | 2-ро Mar 2008 21:05 |
| Помощ - Не сте изтрили всички мои снимки! | levenheyden | Общи Софтуер Чат | 2 | 9 февруари 2008 11:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |