по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Digital Imaging & Принтери

Register

Поизбелял Снимки

Reply

Нишка Инструменти
Old 11 август 2008, 00:41
Член Група

Default Поизбелял Снимки

Аз просто купих нов всички в 1 Cannon принтер, Pixma mp470 да отидем с моята Compaq Вярвам, че тя е SR5249 Великобритания кула, моля извинение (Компютърна неграмотни) Принтерът че имах беше Cannon Smartbase mp370, но това само 1 щампи Поизбелял разпечатки от моите документи, където да запазя всички мои снимки, ако ми се свържете фотоапарата от USB към принтера, или ако не получи снимка от Picassa кажем тогава те са големи, но не може да получи ясни снимки от моите документи,ЗАЩО МОЛЯ
Old 11 август 2008, 09:54
Номер на групата

Default Поизбелял Снимки

Опитайте да актуализирате драйверите на принтера, трябва да бъде в състояние да ги предпазва от оръдието сайта, ако ловите около малко.

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 11 август 2008, 12:39
Номер на групата

Default Поизбелял Снимки

Цитат:
Първоначално Публикувано от austringer View Post
Аз просто купих нов всички в 1 Cannon принтер, Pixma mp470 да отидем с моята Compaq Вярвам, че тя е SR5249 Великобритания кула, моля извинение (Компютърна неграмотни) Принтерът че имах беше Cannon Smartbase mp370, но това само 1 щампи Поизбелял разпечатки от моите документи, където да запазя всички мои снимки, ако ми се свържете фотоапарата от USB към принтера, или ако не получи снимка от Picassa кажем тогава те са големи, но не може да получи ясни снимки от моите документи,ЗАЩО МОЛЯ
Възможно ли е, че принтерът е предварително обработване на снимки, при определени обстоятелства? например, повишаване на контраста?

Old 11 август 2008, 13:31
Модератор Група

Default Поизбелял Снимки

Как си печат от моите документи? Какви са ви натискане на бутон, за да я отпечатате?

То може да бъде, че сте Отпечатване на сортиране на предварителен, отколкото отпечатването на пълна резолюция картина.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 11 август 2008, 14:07
Номер на групата

Default Поизбелял Снимки

Цитат:
Първоначално Публикувано от serverguy View Post
Как си печат от моите документи? Какви са ви натискане на бутон, за да я отпечатате?

То може да бъде, че сте Отпечатване на сортиране на предварителен, отколкото отпечатването на пълна резолюция картина.
Да, това е възможно, това, което качеството си на отпечатване? защото поне с моя принтер, ако в проекта на качеството на печат, тя е много посърнал.
Old 12 август 2008, 03:58
Член Група

Default Поизбелял Снимки

THINGIE, MIKE0001and SERVERGUY, много благодаря приятели, че се опитвате да помогне, какво трябва да се помни,бидейки Компютърна неграмотни, вие само трябва да кажа Driver обновяване на мен да започнете неразрешим мен,, Но за да започнете, когато отида, както винаги в Документи, аз Изберете папка със снимки и да изберете 1, че аз искам да отпечатате, и вдясно щракнете върху него, за да отворите след което преминете към принтирай подпишат и кликнете върху нея и този, но с този Prtinter да направи същото и той започва да отпечатате, но когато снимката изглежда всичко е там, но просто поизбелял версия, аз имам по телефона на ТЕХН Мъжете в моя Гаранционен в Currys снощи за над 3 / 4 от един час, а в края на краищата те направиха серия от това, което някога ми се и на екрана, така че те биха могли да се опита да поправи това, и в края на краищата те couldnt, и най-накрая заяви, както вие, момчета sugested да опитате Canon за водачите, но както казах преди това, ако се свържете камерата ми доведе до USB за принтер, снимката е съвършен, същата, както когато се снимка в Picassa, мога кой да помогне по какъв шофьор, моля, много Благодаря, момчета Аз имам тези, но които 1 http://software.canon-europe.com/products/0010526.asp
Old 12 август 2008, 04:22
Модератор Група

Default Поизбелял Снимки

Бих предполагат номер 25. на тази страница. Мисля, че на този, който ви трябва.

Той е лайно покаже от Currys ако те оставя с нея все още не работи и кажа за актуализиране на драйвери.

Ако тя все още не работи Предлагам ти да се върнеш в магазина и да говори за тях там. Кажи им проблема и да кажа на Tech Момчета, не да го оправи. Надяваме се те ще ви даде друг модел или подобен.

Те могат не само да ви принтер, който не работи като рекламират.

Old 12 август 2008, 04:57
Член Група

Default Поизбелял Снимки

Цитат:
Първоначално Публикувано от serverguy View Post
Бих предполагат номер 25. на тази страница. Мисля, че на този, който ви трябва.

Той е лайно покаже от Currys ако те оставя с нея все още не работи и кажа за актуализиране на драйвери.

Ако тя все още не работи Предлагам ти да се върнеш в магазина и да говори за тях там. Кажи им проблема и да кажа на Tech Момчета, не да го оправи. Надяваме се те ще ви даде друг модел или подобен.

Наздраве Serverguy аз ще се опитам, много благодаря
Old 12 август 2008, 05:40
Член Група

Default Поизбелял Снимки

__________________Hi Serverguy, Да Изтегляна него и му остава една и съща, като отчита, че принтерът работи чрез моята камера и Picassa, ще бъде възможно, че ще го промените, когато говореше за магазин Tech човек в магазина Купихме я от Каза, че и аз купих тази Compaq кула за месец март, на мястото на другите наши 1, но тя няма да сканирате само за печат с принтер сме имали преди това,, eventhough някой определени натоварен двигател за които 1, така че той знаеше, че аз Исках всичко в 1 принтер, които ще работят с Compaq кула, че имам, много благодаря,
Old 12 август 2008, 05:43
Модератор Група

Default Поизбелял Снимки

Предполагам, че имаш някаква гаранция, с него?

Това, което предлагаме да направите, е да вземе двата принтера и компютъра в магазина, и обясни, че просто я е купил и казаха, че то ще работи.

Нека ги сортирате го и не се оставят, докато не е фиксирана, или може да има нов принтер, че те са показали, за да се работи.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Съхраняване снимки от интернет enright666 Браузъри Уеб & FTP клиенти 2 17-ти октомври, 2009 07:34
Моите снимки! LOTS! Cambiker Изключено Тема Дискусия 15 29 май 2008 г. 04:46
Забравена Снимки Kevan Кели Общи Софтуер Чат 1 3 май 2008 г. 03:05
Искам да купя софтуер, който ще ми позволят да добавите текст към снимките Kona1984hawaii Общи Софтуер Чат 3 2-ро Mar 2008 21:05
Помощ - Не сте изтрили всички мои снимки! levenheyden Общи Софтуер Чат 2 9 февруари 2008 11:39
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc