![]() |
|
| |||
| |||
| Μόλις αγόρασα ένα νέο όλα σε 1 Cannon εκτυπωτή, Pixma mp470 να προχωρήσουμε με την Compaq μου πιστεύω ότι είναι μια SR5249 uk Πύργο, παρακαλώ να συγχωρήσετε (Computer αναλφάβητοι) Ο εκτυπωτής που είχα ήταν μια Cannon Smartbase mp370, όμως αυτό το 1, μόνο εκτυπώσεις Ξεθωριασμένες εκτυπώσεις από τα έγγραφά μου όπου διατηρούν όλες τις φωτογραφίες μου, αν μου κάμερα με σύνδεση USB στον εκτυπωτή, ή εάν έχω μια φωτογραφία από το Picassa πει τότε είναι μεγάλη, αλλά δεν μπορείτε να πάρετε φωτογραφίες σαφές από τα έγγραφά μου,ΓΙΑΤΙ ΝΑ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε την ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης εκτυπωτή, θα πρέπει να μπορείτε να πάρετε από την ιστοσελίδα κανόνι αν κυνήγι γύρω από λίγο.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πώς είσαι εκτύπωσης από έγγραφά μου; Τι είναι το κουμπί που πιέζει για να γίνει εκτύπωση; Θα μπορούσε να είναι ότι εκτυπώνετε ένα είδος preview, παρά την πλήρη εκτύπωση ψήφισμα εικόνα.
|
| |||
| |||
| Yea, αυτό είναι δυνατόν, τι είναι η ποιότητα εκτύπωσης σε σας; atleast μου γιατί με εκτυπωτή, εάν εκτυπώσετε σε σχέδιο ποιότητας, είναι πολύ ξεθωριάσει. |
|
| |||
| |||
| THINGIE, MIKE0001and SERVERGUY, ευχαριστώ πολύ για βοηθοί προσπαθούν να βοηθήσουν, Τι έχετε να θυμάστε,πλάσμα Computer αναλφάβητοι, το μόνο που έχουν να πουν Driver ενημέρωση για μένα για να ξεκινήσει baffling μου,, Όμως, για αρχή, όταν θα πάω εγώ, όπως έχουν πάντα σε έγγραφα, θα επιλέξετε ένα φάκελο του Φωτογραφίες και επιλέξτε το 1 που θα ήθελα να εκτυπώσετε και κάντε δεξί κλικ για να αρχίσει στη συνέχεια να υπογράψει το εκτυπώσετε και κάντε κλικ πάνω του και thats αυτό, αλλά με την παρούσα Prtinter να κάνω το ίδιο και ξεκινά για την εκτύπωση, αλλά όταν εμφανίζεται η φωτογραφία είναι όλα εκεί, αλλά απλά μια ξεθωριασμένη έκδοση, πήρα στο τηλέφωνο για να το TECH GUYS μου Εγγύηση σε Currys χθες το βράδυ για την πάνω από 3 / 4 της ώρας, και στο τέλος έκαναν μια σειρά από ό, τι ποτέ και ανέλαβε μου οθόνης, έτσι ώστε να μπορεί να προσπαθήσει να διορθώσει αυτή, και στο τέλος θα couldnt, είπε, τέλος, όπως και εσείς να δοκιμάσετε sugested Canon για τους οδηγούς, όμως, όπως είπα και προηγουμένως, αν μου σύνδεση της κάμερας μου να οδηγήσει το USB στον εκτυπωτή, η φωτογραφία είναι τέλεια, το ίδιο όπως όταν έχω μια φωτογραφία στο Picassa, μπορεί κανείς να βοηθήσει σε ό, τι οδηγού, παρακαλώ, πολλές Ευχαριστώ παιδιά ![]() Μπήκα, αλλά αυτά τα οποία 1 http://software.canon-europe.com/products/0010526.asp |
|
| |||
| |||
| Θα πρότεινα αριθμό 25. σε αυτή τη σελίδα. Νομίζω thats εκείνο που χρειάζεστε. Είναι χάλια από Currys δείτε αν σας αφήσει με αυτό εξακολουθεί να μην λειτουργεί και να σας πω για την ενημέρωση των οδηγών. Εάν εξακολουθεί να μην λειτουργεί Προτείνω να πάμε πίσω στο κατάστημα και να μιλήσετε με τους εκεί. Πες τους το πρόβλημά σας και να πω το Tech Guys δεν διορθωθεί. Ας ελπίσουμε ότι θα σας δώσουν ένα διαφορετικό μοντέλο ή παρόμοια. Δεν μπορεί απλώς να σας δώσω έναν εκτυπωτή που δεν λειτουργεί όπως διαφημίζεται.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Εάν εξακολουθεί να μην λειτουργεί Προτείνω να πάμε πίσω στο κατάστημα και να μιλήσετε με τους εκεί. Πες τους το πρόβλημά σας και να πω το Tech Guys δεν διορθωθεί. Ας ελπίσουμε ότι θα σας δώσουν ένα διαφορετικό μοντέλο ή παρόμοια. Δεν μπορεί απλώς να σας δώσω έναν εκτυπωτή που δεν λειτουργεί όπως διαφημίζεται. __________________Hi Serverguy, Κατεβασμένοι Όχι τόσο αυτή όσο και τα ακόμη τα ίδια, εκτιμώντας ότι ο εκτυπωτής είναι μέσω της εργασίας μου κάμερα και Picassa, Θα είναι δυνατό να αλλάξουν αυτές είναι, στην παρέμβασή μου σε ένα κατάστημα Tech τύπο στο Κατάστημα που αγόρασε από και μου είπε ότι αγόρασαν αυτό το Compaq πύργος τον Μάρτιο, για να αντικαταστήσει το άλλο 1, αλλά δεν θα Scan Εκτύπωση μόνο με τον εκτυπωτή που είχαμε πριν από αυτό,, eventhough ορίζονται περίπου ένα φορτωμένο πρόγραμμα οδήγησης για το 1, λοιπόν ήξερε ότι Ήθελαν όλα σε 1 εκτυπωτή που θα συνεργαστεί με την Compaq πύργος που έχω, ευχαριστώ πολύ, |
|
| |||
| |||
| Υποθέτω ότι έχεις κάποιο είδος εγγύησης με αυτό; Αυτό που σας προτείνω να κάνουμε είναι να ληφθούν τόσο από τον εκτυπωτή και τον υπολογιστή στο κατάστημα, και να εξηγήσει που μόλις αγόρασα και είχαν πει ότι θα λειτουργήσει. Αφήστε τους να διευθετήσουν το θέμα και δεν αφήνουν μέχρι να είναι σταθερό, ή έχετε ένα νέο εκτυπωτή που έχουν αποδείξει ότι εργάζονται.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Φωτογραφίες από την εξοικονόμηση του Internet | enright666 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 17 Οκτώβρη 2009 07:34 |
| Οι φωτογραφίες μου! LOTS! | Cambiker | Off Topic Συζήτηση | 15 | 29 Μαΐου 2008 04:46 |
| Ξεχάσατε Φωτογραφίες | Kevan Kelly | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 3η Μαΐου 2008 03:05 |
| Θέλω να αγοράσω το λογισμικό που θα επιτρέψτε μου να προσθέσω κείμενο σε Φωτογραφίες | Kona1984hawaii | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 2η Μαρ 2008 21:05 |
| Βοήθεια - έχω διαγράψει όλες τις φωτογραφίες μου! | levenheyden | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 9 Φεβ 2008 11:39 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |