![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam upravo kupio novi all in 1 Cannon pisača, Pixma mp470 ići sa mojim Compaqa Mislim to je SR5249 uk Tower, Molimo izgovor (Computer nepismen) pisač koji sam imao je bio Cannon Smartbase mp370, ali to samo 1 grafika Izblijedio fotografije iz moje dokumente gdje sam voditi sve moje fotografije, Ako li spojiti fotoaparat po USB na pisač ili, ako ja dobijem photo from Picassa onda reći da su velike, ali ne mogu dobiti jasne fotografije iz moje dokumente,ZAŠTO MOLIMO |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte ažuriranju printer drivera, trebali biste biti u mogućnosti da biste dobili njima iz topa website ako lova oko zalogaj.
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kako ste ispisa iz My Documents? Koje su vam pritiskom na gumb kako bi se ispisati? To bi moglo biti da ste tisak svojevrsno preview, nego tisak punu razlučivost slike.
|
| |||
| |||
| Da, to je moguće, što se kvalitete ispisa na vas? atleast jer s mojim pisačem, ako ispišete na nacrt kvaliteta, to je vrlo izblijedio. |
|
| |||
| |||
| THINGIE, MIKE0001and SERVERGUY, mnogo hvala Mates pokušali pomoći, što imaš na umu,biće Computer nepismen, vama je samo da kažem da mi Driver update za početak baffling me,, No, za početak sa, kako je Kada odem ja uvijek imati u Documents, ja odaberite mapu s fotografijama i odaberite 1 koji želim ispisati, i pravo kliknite na nju kako biste otvorili onda odite na ispisati znak i kliknite na nju i taj, ali s ovim Prtinter ja činim isto i ona počinje ispisati, ali kad se pojavi slika to je sve tu, ali samo izblijedio verzija, imam na telefonu u TECH Dečki na moj Jamstvo na Currys sinoć za više od 3 / 4 sata, a na kraju su učinili niz što ikad i preuzeo moje platno, tako da bi mogli pokušati popraviti ga, a na kraju su couldnt, i na kraju je rekao kako je te momački sugested to probati Canon za vozače, ali kako sam rekao prije, ako ja spojiti moj Kamera dovesti na USB na pisač, fotografija je savršen, isto kao kad sam sliku u Picassa, Može bilo tko pomoć, na što vozač, Molimo, mnogi Hvala momci ![]() Ja sam dobio, ali ove koje 1 http://software.canon-europe.com/products/0010526.asp |
|
| |||
| |||
| Htjela predlažemo broj 25. na toj stranici. Mislim da je onaj koji vam je potrebna. To je sranje koje pokazuju Currys ako ih ostaviti sa se i dalje ne radi, i reci vam da biste ažurirali upravljačke programe. Ako i dalje ne radi, predlažem da se vratite u dućan i razgovarati s njima tamo. Recite im svoj problem i reci Tech Dečki nisu to popraviti. Nadam se da će vam dati drugačiji model ili slično. Ne mogu vam dati samo printer koji ne radi kao reklamirao.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Ako i dalje ne radi, predlažem da se vratite u dućan i razgovarati s njima tamo. Recite im svoj problem i reci Tech Dečki nisu to popraviti. Nadam se da će vam dati drugačiji model ili slično. Ne mogu vam dati samo printer koji ne radi kao reklamirao. __________________Hi Serverguy, Nope Downloaded ona i njezine još uvijek isti, s obzirom da se radi Printer kroz moje kamere i Picassa, zar je moguće da će ga promijeniti, kada sam govorio da je bio jedan momak Trgovina Tehnologija u trgovini kupili smo ga od i ja rekao mi kule kupili ovaj Compaqa o March, zamijeniti ostalim našim 1, ali to ne bi samo Ispiši Scan s pisačem smo imali prije jedno, eventhough netko dolje učita upravljački program za taj 1, I on je znao da sam želio sve u 1 pisač koji će raditi s Compaqa kulu koju sam, mnogo hvala, |
|
| |||
| |||
| Pretpostavljam imaš nekakvu jamstvo s njom? Što predlažem vam je potrebno oba pisača i računala u dućan, i objasniti da ste upravo kupili su ga i rekli da će raditi. Neka ih poredati ga i ne ostavljajte ga dok je fiksni ili ste novi pisač koji su pokazali da se radi.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Spremanje Fotografije iz Internet | enright666 | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 17 listopad 2009 07:34 |
| Moje fotografije! LOTOVE! | Cambiker | Off Topic Discussion | 15 | 29. svibanj 2008 04:46 |
| Zaboravili ste Fotografije | Kevan Kelly | Općenito Software Chat | 1 | 3. svibanj 2008 03:05 |
| Želim kupiti softver koji će me pustiti da Dodaj tekst za fotografije | Kona1984hawaii | Općenito Software Chat | 3 | 2. ožujak 2008 21:05 |
| Pomoć - I've brišu sve moje fotografije! | levenheyden | Općenito Software Chat | 2 | 9. veljača 2008 11:39 |
| Thread Tools | |
| |