kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

Faded Fotók

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 11 2008, 00:41
Csoport tagja

Default Faded Fotók

Én most vettem egy új, minden 1 Cannon nyomtató, PIXMA mp470 megyek én Compaq Azt hiszem, ez egy SR5249 uk Tower, Kérem bocsásson (Computer analfabéta) A nyomtató, amit már volt Cannon Smartbase mp370, de ez csak az 1. prints Faded nyomatok A My Documents hol tartja a képeimet, ha csatlakozni én kamera USB a nyomtatóhoz, vagy ha kapok egy képet a mondom Picassa akkor van nagy, de nem világos, hogy a képeket a Dokumentumok,MIÉRT KÉRÉSEIVEL
Old Augusztus 11 2008, 09:54
Donor Group

Default Faded Fotók

Próbálja meg frissíteni a nyomtató-illesztőprogramokat, akkor képesnek kell lennie arra, hogy ezeket az ágyú honlapján, ha vadászni körül egy kicsit.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Augusztus 11 2008, 12:39
Donor Group

Default Faded Fotók

Idézet:
Originally Posted by austringer View Post
Én most vettem egy új, minden 1 Cannon nyomtató, PIXMA mp470 megyek én Compaq Azt hiszem, ez egy SR5249 uk Tower, Kérem bocsásson (Computer analfabéta) A nyomtató, amit már volt Cannon Smartbase mp370, de ez csak az 1. prints Faded nyomatok A My Documents hol tartja a képeimet, ha csatlakozni én kamera USB a nyomtatóhoz, vagy ha kapok egy képet a mondom Picassa akkor van nagy, de nem világos, hogy a képeket a Dokumentumok,MIÉRT KÉRÉSEIVEL
Lehet, hogy a nyomtató előtti feldolgozása pics bizonyos körülmények között? pl, a kontraszt fokozása?

Old Augusztus 11 2008, 13:31
Moderátor Csoport

Default Faded Fotók

How are you nyomtat My Documents? What are you gomb megnyomásával lehet nyomtatni?

Lehet, hogy Ön egyfajta nyomtatási előnézet, és nem a nyomda teljes felbontású képet.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Augusztus 11 2008, 14:07
Donor Group

Default Faded Fotók

Idézet:
Originally Posted by serverguy View Post
How are you nyomtat My Documents? What are you gomb megnyomásával lehet nyomtatni?

Lehet, hogy Ön egyfajta nyomtatási előnézet, és nem a nyomda teljes felbontású képet.
Igen, ez lehetséges, akkor milyen minőségű nyomtatás? mert az én atleast nyomtató, ha a tervezet nyomtatási minőség, nagyon halványak.
Old Augusztus 12 2008, 03:58
Csoport tagja

Default Faded Fotók

Dolog, MIKE0001and SERVERGUY, sok köszönet a cimborák próbálok segíteni, amit meg kell emlékezni,lenni Számítógépes analfabéta, már csak azt kell mondanunk, hogy Illesztőprogram frissítése nekem elindításához érthetetlen nekem,, De kezdeni, Ha én megyek, ahogy mindig is a dokumentumok, úgy jelölje ki a mappát, és válassza a Képek 1, amit szeretne nyomtatni, és a jobb klikk rá, hogy megnyitja majd a nyomtatott jele, és kattintson rá és thats, de ennek Prtinter én ugyanaz, és elkezdi nyomtatni, de ha a képen látszik, hogy minden, de ott csak egy kifakult változat, van a telefonon, hogy a TECH GUYS én Garancia Currys az utolsó éjszaka 3 / 4, egy óra, és a végén csináltak egy sor, amit valaha, és átvette az én Screen, hogy azok is próbálja orvosolni, és a végén ők couldnt, és végül azt mondta a fiúk sugested, hogy megpróbálja a Canon a vezetők, de mint mondtam korábban, ha csatlakozni én Kamera vezethet, hogy az USB a nyomtató, a képen tökéletes, ugyanannyi, mint mikor egy képet fel Picassa, tud akárki segít milyen Gépkocsivezető, kérem, sok Thanks guys Én is kaptam, de ezeket 1 http://software.canon-europe.com/products/0010526.asp
Old Augusztus 12 2008, 04:22
Moderátor Csoport

Default Faded Fotók

Azt javasoljuk száma 25. azon az oldalon. Úgy gondolom, amit az egyetlen, amire szüksége van.

Ez egy szar show által Currys, ha hagyjuk, hogy az Ön számára még mindig nem működik, és elmondom, hogy frissítse a vezetők.

Ha még mindig nem működik, azt javaslom, menj vissza a boltba, és beszélj velük ott. Mondd meg a problémát, és mondja ki a Tech Srácok nem fix it. Remélhetőleg akkor kapsz egy másik modellt vagy hasonló.

Ezek nem csak kapsz egy nyomtatót, hogy nem működik a reklámozott.

Old Augusztus 12 2008, 04:57
Csoport tagja

Default Faded Fotók

Idézet:
Originally Posted by serverguy View Post
Azt javasoljuk száma 25. azon az oldalon. Úgy gondolom, amit az egyetlen, amire szüksége van.

Ez egy szar show által Currys, ha hagyjuk, hogy az Ön számára még mindig nem működik, és elmondom, hogy frissítse a vezetők.

Ha még mindig nem működik, azt javaslom, menj vissza a boltba, és beszélj velük ott. Mondd meg a problémát, és mondja ki a Tech Srácok nem fix it. Remélhetőleg akkor kapsz egy másik modellt vagy hasonló.

Cheers Serverguy megpróbálom azt, sok köszönet
Old Augusztus 12 2008, 05:40
Csoport tagja

Default Faded Fotók

__________________Hi Serverguy, Nope Downloaded, és a még mindig ugyanaz, figyelembe véve, hogy a nyomtató nem működik a kamera és én Picassa, akkor lehet, hogy változtassa meg, mikor beszélt, hogy a Shop Tech srác a boltban vásárolta meg, hogy a és azt mondta, ez a felvásárolt Compaq torony körül március, hogy mi más 1, de ez nem csak a Nyomtatás Szkennelés a nyomtató volt, mielőtt az egyik,, eventhough valaki meg betöltött egy illesztőprogramot, hogy az 1, ezért tudta, hogy én akart all in 1 nyomtatót, hogy működjön együtt a Compaq torony, amit, nagyon köszönöm,
Old Augusztus 12 2008, 05:43
Moderátor Csoport

Default Faded Fotók

Feltételezem, van valami jótállás vele?

Én azt javaslom te is megteszik a nyomtató és a számítógép be a boltba, és elmagyarázza, hogy most vettem, és azt mondták, hogy ez működik.

Hadd sort ki és ne hagyja abba, amíg nem rögzítik, vagy ha egy új nyomtatót, hogy bebizonyosodott, hogy működik.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Megtakarítás Photos from Internet enright666 Web böngésző és FTP Clients 2 Október 17, 2009 07:34
Fotó! Tételben! Cambiker Off Topic Discussion 15 29. május 2008 04:46
Elfelejtett Fotók Kevan Kelly General Chat szoftver 1 3. május 2008 03:05
, I Want To Buy-szoftver Will Let Me Add szöveget Fotók Kona1984hawaii General Chat szoftver 3 2. március 2008 21:05
Segítség - I've deleted all my photos! levenheyden General Chat szoftver 2 9. február 2008 11:39
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.