![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én most vettem egy új, minden 1 Cannon nyomtató, PIXMA mp470 megyek én Compaq Azt hiszem, ez egy SR5249 uk Tower, Kérem bocsásson (Computer analfabéta) A nyomtató, amit már volt Cannon Smartbase mp370, de ez csak az 1. prints Faded nyomatok A My Documents hol tartja a képeimet, ha csatlakozni én kamera USB a nyomtatóhoz, vagy ha kapok egy képet a mondom Picassa akkor van nagy, de nem világos, hogy a képeket a Dokumentumok,MIÉRT KÉRÉSEIVEL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja meg frissíteni a nyomtató-illesztőprogramokat, akkor képesnek kell lennie arra, hogy ezeket az ágyú honlapján, ha vadászni körül egy kicsit.
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| How are you nyomtat My Documents? What are you gomb megnyomásával lehet nyomtatni? Lehet, hogy Ön egyfajta nyomtatási előnézet, és nem a nyomda teljes felbontású képet.
|
| |||
| |||
| Igen, ez lehetséges, akkor milyen minőségű nyomtatás? mert az én atleast nyomtató, ha a tervezet nyomtatási minőség, nagyon halványak. |
|
| |||
| |||
| Dolog, MIKE0001and SERVERGUY, sok köszönet a cimborák próbálok segíteni, amit meg kell emlékezni,lenni Számítógépes analfabéta, már csak azt kell mondanunk, hogy Illesztőprogram frissítése nekem elindításához érthetetlen nekem,, De kezdeni, Ha én megyek, ahogy mindig is a dokumentumok, úgy jelölje ki a mappát, és válassza a Képek 1, amit szeretne nyomtatni, és a jobb klikk rá, hogy megnyitja majd a nyomtatott jele, és kattintson rá és thats, de ennek Prtinter én ugyanaz, és elkezdi nyomtatni, de ha a képen látszik, hogy minden, de ott csak egy kifakult változat, van a telefonon, hogy a TECH GUYS én Garancia Currys az utolsó éjszaka 3 / 4, egy óra, és a végén csináltak egy sor, amit valaha, és átvette az én Screen, hogy azok is próbálja orvosolni, és a végén ők couldnt, és végül azt mondta a fiúk sugested, hogy megpróbálja a Canon a vezetők, de mint mondtam korábban, ha csatlakozni én Kamera vezethet, hogy az USB a nyomtató, a képen tökéletes, ugyanannyi, mint mikor egy képet fel Picassa, tud akárki segít milyen Gépkocsivezető, kérem, sok Thanks guys ![]() Én is kaptam, de ezeket 1 http://software.canon-europe.com/products/0010526.asp |
|
| |||
| |||
| Azt javasoljuk száma 25. azon az oldalon. Úgy gondolom, amit az egyetlen, amire szüksége van. Ez egy szar show által Currys, ha hagyjuk, hogy az Ön számára még mindig nem működik, és elmondom, hogy frissítse a vezetők. Ha még mindig nem működik, azt javaslom, menj vissza a boltba, és beszélj velük ott. Mondd meg a problémát, és mondja ki a Tech Srácok nem fix it. Remélhetőleg akkor kapsz egy másik modellt vagy hasonló. Ezek nem csak kapsz egy nyomtatót, hogy nem működik a reklámozott.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Ha még mindig nem működik, azt javaslom, menj vissza a boltba, és beszélj velük ott. Mondd meg a problémát, és mondja ki a Tech Srácok nem fix it. Remélhetőleg akkor kapsz egy másik modellt vagy hasonló. Ezek nem csak kapsz egy nyomtatót, hogy nem működik a reklámozott. __________________Hi Serverguy, Nope Downloaded, és a még mindig ugyanaz, figyelembe véve, hogy a nyomtató nem működik a kamera és én Picassa, akkor lehet, hogy változtassa meg, mikor beszélt, hogy a Shop Tech srác a boltban vásárolta meg, hogy a és azt mondta, ez a felvásárolt Compaq torony körül március, hogy mi más 1, de ez nem csak a Nyomtatás Szkennelés a nyomtató volt, mielőtt az egyik,, eventhough valaki meg betöltött egy illesztőprogramot, hogy az 1, ezért tudta, hogy én akart all in 1 nyomtatót, hogy működjön együtt a Compaq torony, amit, nagyon köszönöm, |
|
| |||
| |||
| Feltételezem, van valami jótállás vele? Én azt javaslom te is megteszik a nyomtató és a számítógép be a boltba, és elmagyarázza, hogy most vettem, és azt mondták, hogy ez működik. Hadd sort ki és ne hagyja abba, amíg nem rögzítik, vagy ha egy új nyomtatót, hogy bebizonyosodott, hogy működik.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Megtakarítás Photos from Internet | enright666 | Web böngésző és FTP Clients | 2 | Október 17, 2009 07:34 |
| Fotó! Tételben! | Cambiker | Off Topic Discussion | 15 | 29. május 2008 04:46 |
| Elfelejtett Fotók | Kevan Kelly | General Chat szoftver | 1 | 3. május 2008 03:05 |
| , I Want To Buy-szoftver Will Let Me Add szöveget Fotók | Kona1984hawaii | General Chat szoftver | 3 | 2. március 2008 21:05 |
| Segítség - I've deleted all my photos! | levenheyden | General Chat szoftver | 2 | 9. február 2008 11:39 |
| Téma eszközök | |
| |