פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > Digital Imaging & מדפסות

Register

כמוש תמונות

Reply

שרשרת כלים
Old אוגוסט 11 2008, 00:41
חבר קבוצת

Default כמוש תמונות

יש לי רק קנה חדש הכל 1 Cannon מדפסת Pixma mp470 ללכת עם קומפאק שלי אני מאמין שזה הוא מגדל SR5249 בריטניה, אנא סלח (מחשב ריקן) המדפסת שיש לי היה Cannon Smartbase mp370, אבל זה רק 1 הדפסים דהוי הדפסות מ 'המסמכים שלי', שם אני שומר את כל התמונות שלי, אם אני במצלמה שלי על ידי חיבור ל USB של המדפסת, או אם אני מקבל תמונה מ Picassa לומר אז הם מעולים, אבל אני לא יכול לקבל תמונות ברורות מ 'המסמכים שלי',למה נא
Old אוגוסט 11 2008, 09:54
קבוצת תורמים

Default כמוש תמונות

נסה לעדכן את מנהלי ההתקן של המדפסת, אתה אמור לקבל מהם את האתר, אם אתה תותח Hunt סביב קצת.

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old אוגוסט 11 2008, 12:39
קבוצת תורמים

Default כמוש תמונות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי austringer View Post
יש לי רק קנה חדש הכל 1 Cannon מדפסת Pixma mp470 ללכת עם קומפאק שלי אני מאמין שזה הוא מגדל SR5249 בריטניה, אנא סלח (מחשב ריקן) המדפסת שיש לי היה Cannon Smartbase mp370, אבל זה רק 1 הדפסים דהוי הדפסות מ 'המסמכים שלי', שם אני שומר את כל התמונות שלי, אם אני במצלמה שלי על ידי חיבור ל USB של המדפסת, או אם אני מקבל תמונה מ Picassa לומר אז הם מעולים, אבל אני לא יכול לקבל תמונות ברורות מ 'המסמכים שלי',למה נא
האם זה אפשרי כי המדפסת היא מראש עיבוד התמונות תחת נסיבות מסוימות? לדוגמה, בניגוד שיפור?

Old אוגוסט 11 2008, 13:31
מנהל קבוצת

Default כמוש תמונות

איך אתה הדפסה מ 'המסמכים שלי'? מה אתה מקיש על כפתור כדי לגרום לו להדפיס?

זה יכול להיות שאתה ההדפסה לסוג של תצוגה מקדימה, במקום ההדפסה את התמונה ברזולוציה מלאה.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old אוגוסט 11 2008, 14:07
קבוצת תורמים

Default כמוש תמונות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי serverguy View Post
איך אתה הדפסה מ 'המסמכים שלי'? מה אתה מקיש על כפתור כדי לגרום לו להדפיס?

זה יכול להיות שאתה ההדפסה לסוג של תצוגה מקדימה, במקום ההדפסה את התמונה ברזולוציה מלאה.
כן, זה אפשרי, מה אתה איכות הדפסה בבית? בגלל atleast עם המדפסת שלי, אם אתה מדפיס בבית איכות טיוטה, זה מאוד דהוי.
Old אוגוסט 12 2008, 03:58
חבר קבוצת

Default כמוש תמונות

THINGIE, MIKE0001and SERVERGUY, Many thanks for Mates מנסה לעזור, מה אתה צריך לזכור,להיות מחשב בור, אתה רק צריך לומר לי לעדכן את מנהל ההתקן כדי להתחיל baffling אותי,, אבל מלכתחילה, כאשר אני הולך כמו שאני תמיד לתוך מסמכים, אני בוחר תיקיה של תמונות ובחר 1 כי אני רוצה להדפיס, או לחץ לחיצה ימנית על אותו ולפתוח אז ללכת להדפיס לחתום ולחץ עליו ו thats זה, אבל עם זה אני Prtinter לעשות את אותו הדבר, וזה מתחיל להדפיס, אך כאשר התמונה מופיעה הכל שם אבל רק בגרסה דהוי, יש לי את הטלפון של החבר 'ה שלי טק אחריות אמש בשעה Currys עבור מעל 3 / 4 שעה, ובסוף הם עשו סדרה של מה פעם ולקח על פני המסך שלי, כך הם יכולים לנסות לתקן את זה, ובסוף הם couldnt, ולבסוף אמר כפי שאתם sugested לנסות Canon עבור מנהלי התקנים, אבל כמו שאמרתי קודם, אם אני מתחבר המצלמה שלי להוביל USB על מדפסת, התמונה היא מושלמת, כמו מתי אני מקבל תמונה ב Picassa, מישהו יכול לעזור על מה את מנהל ההתקן, אנא, רבים תודה, חבר 'ה אני חייב אבל אלה אשר 1 http://software.canon-europe.com/products/0010526.asp
Old אוגוסט 12 2008, 04:22
מנהל קבוצת

Default כמוש תמונות

הייתי מציע מספר 25. בדף זה. Thats אני חושב שאתה צריך את אחד.

זה שטויות הצג לפי Currys אם להשאיר לך את זה עדיין לא עובד אמרתי לך לעדכן את מנהלי ההתקנים.

אם זה עדיין לא עובד אני מציע לך לחזור לתוך החנות ולדבר איתם שם. תגיד להם את הבעיה ולומר את טק חברה לא לתקן את זה. אני מקווה שהם יתנו לך דגם אחר או דומה.

הם לא יכולים פשוט לתת לך כי המדפסת אינה פועלת כפי המפורסם.

Old אוגוסט 12 2008, 04:57
חבר קבוצת

Default כמוש תמונות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי serverguy View Post
הייתי מציע מספר 25. בדף זה. Thats אני חושב שאתה צריך את אחד.

זה שטויות הצג לפי Currys אם להשאיר לך את זה עדיין לא עובד אמרתי לך לעדכן את מנהלי ההתקנים.

אם זה עדיין לא עובד אני מציע לך לחזור לתוך החנות ולדבר איתם שם. תגיד להם את הבעיה ולומר את טק חברה לא לתקן את זה. אני מקווה שהם יתנו לך דגם אחר או דומה.

לחיים Serverguy אני אנסה את זה, הרבה תודות
Old אוגוסט 12 2008, 05:40
חבר קבוצת

Default כמוש תמונות

__________________Hi Serverguy, לא הורידו את זה ואת עדיין אותו, בהתחשב כי המדפסת פועלת באמצעות המצלמה שלי ואת Picassa, האם זה יהיה אפשרי, כי הם היו לשנות את זה, מתי שאני מדבר חנות טק הבחור בחנות אנו קנו אותו ואני אמר לנו קנו את זה לגבי מרץ Compaq המגדל, כדי להחליף את השני 1, אבל זה לא רק הדפסה סריקה עם המדפסת היה לנו לפני זה,, eventhough קצת למטה אחד נטען כי מנהל 1, אז הוא ידע שאני רצה כל מדפסת ב 1 כי יעבוד עם קומפאק מגדל שיש לי, הרבה תודה,
Old אוגוסט 12 2008, 05:43
מנהל קבוצת

Default כמוש תמונות

אני מניח שיש לך אחריות כלשהי עם זה?

מה אני מציע לך לעשות זה לקחת את הן את המדפסת ואת המחשב לתוך החנות, ולהסביר שזה עתה קנו את זה והם אמרו שזה יעבוד.

תן להם למיין את זה ולא לצאת עד אשר הוא קבוע, או שיש לך מדפסת חדשה, כי הם הראו שיש לפעול.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שמירת תמונות מהאינטרנט enright666 דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 2 17 אוקטובר 2009 07:34
את התמונות שלי! הרבה! Cambiker דיון Off topic 15 29 מאי 2008 04:46
אבידה תמונות Kevan קלי כללי תוכנות צ 'אט 1 3rd May 2008 03:05
אני רוצה לקנות תוכנה אשר יאפשר לי הוספת טקסט תמונות Kona1984hawaii כללי תוכנות צ 'אט 3 2nd מרץ 2008 21:05
עזרה - אני כבר מחקת את כל התמונות שלי! levenheyden כללי תוכנות צ 'אט 2 9th פברואר 2008 11:39
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.