![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik nusipirkau naują visų 1 Cannon spausdintuvas, Pixma mp470 eiti su mano Compaq Manau, tai SR5249 UK bokštas, Please excuse (Computer neraštingų) spausdintuvo, kad aš buvo Cannon Smartbase mp370, bet tai tik 1-grafika Faded prints iš My Documents kur laikyti visas savo nuotraukas, jeigu galiu prijungti fotoaparatą per USB prie spausdintuvo, arba jei gausiu nuotraukas iš sakyti picassa tada jie puikus, bet aš negaliu gauti aiškią nuotraukas iš mano dokumentus,KODĖL PLEASE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite atnaujinti spausdintuvo tvarkykles, jums turėtų būti suteikta galimybė gauti jų iš patrankos tinklalapyje, jei jums Hunt aplink bitų.
| |||
| |||
| Citata:
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip jūs spausdinimas iš savo dokumentus? Kas yra mygtuką galite paspausti, kad ji spausdinti? Gali būti, kad esate spausdinimo ir peržiūros rūšiuoti, o ne spausdinimo geba visiškai vaizdą.
|
| |||
| |||
| Taip, tai įmanoma, kokios kokybės yra jūsų spausdinimas? nes atleast su savo spausdintuvu, jei atsispausdinti ne projekto kokybę, tai labai prarastas. |
|
| |||
| |||
| THINGIE, MIKE0001and SERVERGUY Many Thanks Mates, kad bandėte padėti: "Ką jūs turite prisiminti,būnant Kompiuterių neraštingi, Jums tik reikia pasakyti tvarkyklės naujinimą, kad būtų man pradėti Stebėtina mane,, Bet pradėti, kai aš einu, kaip aš visada į dokumentai, pasirinkti nuotraukų katalogą ir pasirinkite 1, kad aš noriu atsispausdinti ir dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite jį atidaryti tada eikite į spausdinimo ženklas ir paspausti ant jo ir Thats it, bet tai Prtinter aš pats ir jis pradeda spausdinti, bet kai nuotrauka atrodo visa tai yra, bet tiesiog prarastas versija, aš apie telefono TECH GUYS mano Garantija ne Currys paskutinę naktį daugiau nei 3 / 4 valandą, ir, galų gale jie serija, kas kada ir perėmė mano ekrano taip, kad jie gali bandyti ištaisyti, ir galų gale jie couldnt, ir pagaliau pasakė kaip jus vaikinai sugested pabandyti Canon vairuotojų, bet kaip jau minėjau, jeigu galiu prijungti fotoaparatą būti dėl USB spausdintuvo, nuotrauka ideali, taip pat kai gausiu foto į viršų picassa, Can anyone help out, kokia tvarkyklė, prašome Daug Thanks guys ![]() Turiu šias, bet 1 http://software.canon-europe.com/products/0010526.asp |
|
| |||
| |||
| Siūlyčiau numeris 25. tame puslapyje. Manau, thats viena jums reikia. Tai yra šūdas šou Currys jei jie paliks jus su juo vis dar neveikia ir pasakys, atnaujinti tvarkykles. Jei jis vis dar neveikia Siūlyčiau grįžti į parduotuvę ir pasakyk jiems ten. Pasakykite jiems savo problemą ir pasakyk Technika Vaikinai nebuvo ištaisyti. Tikimės, kad jie duos jums kitą modelį arba panašios. Jie gali ne tik jums, kad spausdintuvas neveikia taip, kaip reklamuojama.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Jei jis vis dar neveikia Siūlyčiau grįžti į parduotuvę ir pasakyk jiems ten. Pasakykite jiems savo problemą ir pasakyk Technika Vaikinai nebuvo ištaisyti. Tikimės, kad jie duos jums kitą modelį arba panašios. Jie gali ne tik jums, kad spausdintuvas neveikia taip, kaip reklamuojama. __________________Hi Serverguy, Nope paimti ji ir jos vis dar tos pačios, manydama, kad spausdintuvas veikia naudojant fotoaparato ir picassa, Ar įmanoma, kad jie būtų pakeisti, kai man buvo kalbanti Parduotuvė Technika vaikinas į parduotuvę, mes jį nupirko iš ir man pasakė, kad galime pirkti šį Compaq bokštas apie kovas, kuris pakeis mūsų Kita 1, tačiau tai būtų ne tik Scan Print spausdintuvas mes turėjome prieš šį vieną,, eventhough kas nors nustatyta įkelti Driver, kad 1, todėl jis žinojo, kad aš norėjau visų 1 spausdintuvas, kurie dirba su Compaq bokštas, kad aš, many thanks, |
|
| |||
| |||
| Manau turite kai garantija Rūšiuoti pagal ją? Ką aš siūlau jums yra atsižvelgiama tiek spausdintuvą ir kompiuterį į parduotuvę, ir paaiškinti, kad jūs tiesiog nupirko ir buvo pasakyta, kad ji galėtų dirbti. Tegul jie Sort it out, o ne palikti, kol ji yra nustatoma, ar turite naują spausdintuvą, kad jie parodė, kad dirba.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Taupymo Nuotraukos iš interneto | enright666 | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | 17 spalis 2009 07:34 |
| Mano nuotrauka! LOTS! | Cambiker | Off Topic Discussion | 15 | Gegužė 29, 2008 04:46 |
| Pamiršote Nuotraukos | Kevan Kelly | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 3 gegužė 2008 03:05 |
| Noriu pirkti programinę įrangą, kuri leis man pridėti tekstą Nuotraukos | Kona1984hawaii | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 2 kovas 2008 21:05 |
| Pagalba - Aš išbraukti visas mano nuotraukas! | levenheyden | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 9 vasaris 2008 11:39 |
| Temos įrankiai | |
| |