![]() |
|
| |||
| |||
| Es tikko nopirkuši jaunas visi 1 Cannon Printer, Pixma mp470 iet ar manu Compaq Es uzskatu, ka ir SR5249 uk Tower, lūdzu, atvainojiet (Computer analfabēts), printeris, kas man bija bija Cannon SMARTBASE mp370, bet tas tikai 1 prints Izbalējis NOSPIEDUMA no manas Dokumenti kur es saglabāt visas savas fotogrāfijas, Ja es varu pieslēgt savu kameru ar USB to Printeris, vai, ja man foto no teikt Picassa tad viņi ir lieliski, bet es nevaru saņemt skaidras bildes no manas dokumenti,KĀPĒC LŪDZU |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēģiniet atjaunināt printera draiveri, jums ir jābūt iespējai saņemt viņus no lielgabala vietnē, ja esat medības apkārt mazliet.
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| How are you drukāšanu no Mani dokumenti? Kādas pogas, jūs steidzami, lai padarītu to drukāt? Tā varētu būt, ka esat drukas veida preview, nevis drukāšanas pilnīga atrisināšana attēlu.
|
| |||
| |||
| Jā, tas ir iespējams, kādi kvalitāte jūs drukas at? jo atleast ar savu printeri, ja jums drukāt uz projekta kvalitāti, tas ir ļoti izbalējis. |
|
| |||
| |||
| THINGIE, MIKE0001and SERVERGUY, liels paldies Mates lai mēģina palīdzēt, Kas jums ir jāatceras,būtne Datoru analfabēti, jums tikai pateikt Driver update man sākt grūti izprotams mani,, Bet ar ko sākt, Kad es eju, kā es vienmēr stājas Dokumenti, izvēlēties Folder fotogrāfijas un izvēlieties 1 ka es gribu izdrukāt, un nospiediet labo peles taustiņu uz tās, lai atvērtu, tad iet uz drukas parakstīt un noklikšķiniet uz tās un Tas ir tas, bet ar šo Prtinter es pats, un tas sāk drukāt, bet, kad foto šķiet, tas viss tur, bet tikai izbalējis versija, man bija uz tālruni TECH puiši manā Garantija at Currys pēdējā naktī vairāk nekā 3 / 4 stundas, un beigās viņi sērija, ko jebkad un pārņēma manu ekrānu, lai viņi varētu mēģināt novērst to, un beigās viņi couldnt, un visbeidzot teica you guys sugested izmēģināt Canon vadītājiem, bet kā jau teicu agrāk, ja es varu pieslēgt savu kameru novest pie USB uz printeri, foto nav ideāls, tāpat kā tad, kad man foto izveidots Picassa, Can anyone help out par to Driver, lūdzu, Daudzi thanks guys ![]() Es saņēmu šo, bet 1 http://software.canon-europe.com/products/0010526.asp |
|
| |||
| |||
| Es ieteiktu numurs 25. šajā lapā. Es domāju, thats no jums. Tas ir crap izrādi Currys ja viņi labprātīgi atstāj jums tas joprojām nedarbojas, un Jums, lai atjauninātu draiverus. Ja tas joprojām nedarbojas, es iesaku jums iet atpakaļ veikalā un runāt tajā. Viņiem saku savu problēmu un teikt Tech puiši nenoteica to. Cerams, viņi dos jums atšķirīgu modeļa vai tamlīdzīgi. Viņi nevar vienkārši jums printeri, kas nestrādā, ko reklamē.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Ja tas joprojām nedarbojas, es iesaku jums iet atpakaļ veikalā un runāt tajā. Viņiem saku savu problēmu un teikt Tech puiši nenoteica to. Cerams, viņi dos jums atšķirīgu modeļa vai tamlīdzīgi. Viņi nevar vienkārši jums printeri, kas nestrādā, ko reklamē. __________________Hi Serverguy, Nope Downloaded tā un tās joprojām ir tas pats, uzskatot, ka printeris strādā ar manu kameru un Picassa, Vai ir iespējams, ka viņi varētu mainīt to, Kad es biju runāt ar Veikals Tech puisis pie Store mēs nopirkām no un es teicu, mēs nopirka šo Compaq tornis apmēram martā, aizvietot citi mūsu 1, bet tā nebūtu Scan tikai Izdrukāt ar printeri mums bija pirms šī,, eventhough apmēram vienu noteikti ielādes Driver šim 1 Un viņš zināja, ka es gribēja visi 1 printeris, kas strādā ar Compaq tornis, ka man ir, liels paldies, |
|
| |||
| |||
| Es pieņemu, jums ir kaut kādas garantijas ar to? Ko es iesaku jums darīt, ir jāveic gan printeri un datoru veikalā, un paskaidrojiet, ka jūs tikko nopircis to un teica, ka tas strādā. Ļaujiet viņiem šķirot to ārā un neatstāj, kamēr nav noteikts, vai Jums ir jauna printera, ka tie ir izrādījušies darbu.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |