![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I właśnie kupił nowy wszystkie w 1 Cannon Drukarka Pixma mp470 Aby przejść z moim Compaq Wierzę, że jest to SR5249 uk Tower Proszę pretekst (Computer analfabetów) Drukarka że miałem był Cannon Smartbase mp370, ale to tylko 1 prints Faded PRINTS z mojego Dokumenty gdzie prowadzą wszystkie moje zdjęcia, Jeśli podłączyć aparat przez USB do drukarki, lub jeśli dostaję zdjęcia z powiedzieć Picassa następnie są one wielkie, ale nie mogę uzyskać jasne zdjęcia z moich dokumentów,DLACZEGO NALEŻY |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spróbuj zaktualizować sterowniki drukarki, należy się udać z nimi działo, jeśli polowanie stronie okolice trochę.
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| How are you drukowania dokumentów? Co ty, naciskając przycisk, aby wydrukować? Być może, że jesteś drukowania rodzaju podglądu, niż drukowanie w pełnej rozdzielczości obrazu.
|
| |||
| |||
| Tak, to możliwe, co ty jakości druku na? ponieważ atleast z mojej drukarki, jeśli wydrukować na jakość projektu, jest bardzo Faded. |
|
| |||
| |||
| THINGIE, MIKE0001and SERVERGUY, Mates Wiele Dzięki za próbę pomocy, co trzeba pamiętać, żeistota Komputer analfabetów, wystarczy powiedzieć, aktualizacji sterowników dla mnie, aby rozpocząć przepustnica do mnie, Jednak na początek, kiedy go jak zawsze mieć pod Dokumenty I wybierz folder ze zdjęciami i wybierz 1, które chcę wydrukować, a następnie kliknij prawym przyciskiem myszy, aby otworzyć ją następnie przejdź do wydruku podpisania i kliknij na nią and thats it, ale z tego Prtinter zrobić to samo i zacznie drukować, ale gdy zdjęcie pojawi się wszystko, ale tylko Faded wersji, mam w telefonie do TECH GUYS mój Gwarancja na Currys ostatniej nocy na ponad 3 / 4 na godziny, w końcu oni szereg jakie kiedykolwiek i przejął mój ekranu tak, że mogą próbować usunąć go, a w końcu one couldnt, wreszcie powiedział, jak to faceci sugested spróbować Canon dla kierowców, ale jak już mówiłem wcześniej, jeśli mogę łączyć moje kamery doprowadzić do portu USB w drukarce, zdjęcie jest idealny, tak samo jak podczas uzyskać zdjęcie w Picassa, Czy ktoś może pomóc w jakiej Driver Proszę Wiele Dzięki chłopaki ![]() Mam, ale te, które 1 http://software.canon-europe.com/products/0010526.asp |
|
| |||
| |||
| Sugerowałbym numer 25. na tej stronie. I think thats jednej musisz. Jest to bzdura okazania Currys, jeżeli odejdą oni Ci to nadal nie działa, a powiem ci, aby zaktualizować sterowniki. Jeśli nadal nie działa Proponuję wrócić do sklepu i mówi do nich. Powiedz im swój problem i wypowiedz Technika Chłopaki nie naprawić. Miejmy nadzieję, że da wam innego modelu lub podobnego. Mogą one nie tylko daje, że drukarka nie działa jak reklamowane.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Jeśli nadal nie działa Proponuję wrócić do sklepu i mówi do nich. Powiedz im swój problem i wypowiedz Technika Chłopaki nie naprawić. Miejmy nadzieję, że da wam innego modelu lub podobnego. Mogą one nie tylko daje, że drukarka nie działa jak reklamowane. __________________Hi Serverguy, Nope pobrane i jego wciąż ten sam, zważywszy, że drukarka działa poprzez mojego aparatu i Picassa, Czy jest możliwe, że będzie go zmienić, kiedy mówiła do Sklepu Tech facet w Sklepie Kupiliśmy go od I powiedział nam kupili ten Compaq wieża o marca zastąpić innymi 1, ale nie tylko Scan Drukuj z drukarką mieliśmy przed tego, eventhough około dół załadowany sterownik dla tego 1, więc wiedziałam, że mogę wskazała na wszystkie drukarki w punkcie 1, który współpracuje z Compaq wieży, że mam, Many Thanks, |
|
| |||
| |||
| Zakładam, że masz jakiś rodzaj gwarancji z nim? Co mogę zrobić, to proponujemy wziąć zarówno drukarkę i komputer do sklepu, i wyjaśniają, że po prostu kupił ją i powiedział, że będzie działać. Niech sort it out i nie opuszczają, dopóki nie zostanie ustalone, czy masz nową drukarkę, które wykazały, że działa.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Zakładki |