![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| L-am cumpărat un nou toate în 1 Cannon Printer, Pixma mp470 Pentru a merge cu Compaq mea cred că este o SR5249 uk Tower, vă rugăm să scuza (Computer analfabet) Imprimanta care le-am avut a fost un Cannon Smartbase mp370, dar acest lucru 1, numai printuri Apus de stampe de la documentele mele unde am păstrează toate fotografiile mele, dacă nu mă conecta camera mea de USB la imprimantă, sau dacă am obţine o fotografie de la Picassa spus atunci ele sunt mari, dar nu pot obţine fotografii clare la documentele mele,DE CE VA RUGAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Încercaţi actualizarea de driver-ele de imprimantă, ar trebui să fie capabil să-i de la site-ul tun dacă vânătoare în jur de un pic.
| |||
| |||
| Citat:
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cum te de imprimare de la My Documents? Ce ai de apăsând butonul pentru a face imprimare? S-ar putea fi faptul că pe care îl imprimaţi un fel de preview, mai degrabă decât pe deplin rezoluţie de imprimare de imagine.
|
| |||
| |||
| Da, asta e posibil, ce ai de imprimare de calitate la? deoarece atleast cu imprimantă, dacă imprimaţi la proiectul de calitate, este foarte decolorat. |
|
| |||
| |||
| THINGIE, MIKE0001and SERVERGUY, mulţumesc mult Mates pentru încercarea de a ajuta, ceea ce aveţi de Amintiţi-vă,fiinţă Computer analfabet, trebuie doar să spun Driver actualizare la mine pentru a începe dejucare mine,, Dar, pentru a începe cu, Când mă duc după cum am avea întotdeauna în Documente, am selectaţi un folder de fotografii şi selectaţi 1 că vreau să imprimaţi şi să faceţi clic dreapta pe ea pentru a deschide atunci du-te la semn de imprimare şi faceţi clic pe ea Thats şi el, dar cu acest Prtinter am face acelaşi lucru şi de a începe să imprimaţi, dar când apare imaginea este tot acolo, dar au suferit doar o versiune, am luat de pe telefon, către TECH GUYS pe Garanţie la Currys ultima noapte de peste 3 / 4 de o oră, şi în cele din urmă, au făcut o serie de vreodată şi de ce a preluat meu de ecran, astfel încât ei ar putea încerca să remedieze aceasta şi, în cele din urmă, au couldnt şi, în final, a spus ca voi încerca să sugested Canon pentru şoferi, dar aşa cum am spus mai devreme, dacă nu mă conecta Camera mea duce la USB la imprimantă, imaginea este perfecta, la fel ca atunci când sa fac o fotografie în Picassa, pot ajuta pe cineva ce driver, vă rog, multe Multumesc baieti ![]() Am luat aceste dar care 1 http://software.canon-europe.com/products/0010526.asp |
|
| |||
| |||
| Aş sugera numărul 25. de pe acea pagină. Cred că thats de o aveţi nevoie. Este un rahat de show Currys în cazul în care părăsesc tine cu ea încă nu-ţi spun de lucru şi pentru a actualiza driverele. Dacă tot nu funcţionează, vă sugerez să mergeţi înapoi în magazin şi vorbesc cu ei acolo. Spune-le problema si spune Tech Baieti nu a reparat-o. Sperăm că ele vă va da un alt model sau ceva similar. Ele nu pot doar să vă ofere o imprimanta care nu funcţionează aşa cum publicitate.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Dacă tot nu funcţionează, vă sugerez să mergeţi înapoi în magazin şi vorbesc cu ei acolo. Spune-le problema si spune Tech Baieti nu a reparat-o. Sperăm că ele vă va da un alt model sau ceva similar. Ele nu pot doar să vă ofere o imprimanta care nu funcţionează aşa cum publicitate. __________________Hi Serverguy, Nu descărcat şi încă aceleaşi, Având în vedere faptul că imprimanta este de lucru prin intermediul meu aparat de fotografiat şi Picassa, Ar fi posibil ca acestea s-ar schimba-o, când am fost la o vorbire Shop Tech tip de la magazin am cumparat-o de la I-am spus şi am cumpărat acest Compaq turn despre martie, pentru a înlocui celelalte 1, dar nu ar Print Scan numai cu imprimanta am avut înainte de asta,, unele eventhough o jos încărcat un driver pentru că 1, aşa că el ştia că eu dorit o imprimantă toate in 1, care ar lucra cu Compaq turn pe care le-am, mulţumesc mult, |
|
| |||
| |||
| Presupun că ai un fel de garanţie cu el? Ce vă sugerez să faceţi este să ia atât de imprimantă şi la computer în magazin, şi explică faptul că pe care tocmai aţi cumpărat-o şi s-au spus că ar fi locul de muncă. Lasă-i să-l fel şi nu lăsa până când nu este fix, sau aveţi o nouă imprimantă pe care le-au dovedit a fi de lucru.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Marcaje |