menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Vyblednuté fotografie

Reply

Thread Tools
Old 11. augusta 2008, 00:41
Člen Skupina

Práve som kúpil nový v 1 Cannon tlačiareň Pixma mp470 Chcete ísť s mojím Compaq Verím, že sa jedná o SR5249 uk Tower, prosím ospravedlnenie (Computer negramotných) Tlačiareň, že som bol Cannon Smartbase mp370, ale to len odtlačky 1 Uvadlý PUBLIKÁCIÍ z môjho Dokumenty, kde som držať všetky svoje fotografie, jsem-li pripojiť fotoaparát pomocou USB k tlačiarni, alebo jestli jsem si fotografie z hovoria Picassa, sú skvelé, ale nemôžem dostať jasné fotografie z mojich dokumentov,PREČO SI
Old 11. augusta 2008, 09:54
Darcu Skupina

Pokúste sa aktualizovať ovládače tlačiarne, mali by ste byť schopní sa dostať z děla internetovej stránky, ak si shánět asi trochu.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 11. augusta 2008, 12:39
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal austringer View Post
Práve som kúpil nový v 1 Cannon tlačiareň Pixma mp470 Chcete ísť s mojím Compaq Verím, že sa jedná o SR5249 uk Tower, prosím ospravedlnenie (Computer negramotných) Tlačiareň, že som bol Cannon Smartbase mp370, ale to len odtlačky 1 Uvadlý PUBLIKÁCIÍ z môjho Dokumenty, kde som držať všetky svoje fotografie, jsem-li pripojiť fotoaparát pomocou USB k tlačiarni, alebo jestli jsem si fotografie z hovoria Picassa, sú skvelé, ale nemôžem dostať jasné fotografie z mojich dokumentov,PREČO SI
Je možné, že tlačiareň je pre-spracovanie pics za určitých okolností? napríklad zvýšenie kontrastu?

Old 11. augusta 2008, 13:31
Moderátor skupiny

Ako sa vám tlač od Dokumenty? Čo ste stlačením tlačidla, aby sa vytlačili?

Je možné, že ste tlač akýsi náhľad, ako tlač plné rozlíšenie obrazu.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 11. augusta 2008, 14:07
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal serverguy View Post
Ako sa vám tlač od Dokumenty? Čo ste stlačením tlačidla, aby sa vytlačili?

Je možné, že ste tlač akýsi náhľad, ako tlač plné rozlíšenie obrazu.
Áno, je to možné, čo sa vám kvalitu tlače na? atleast, pretože s mojím tlačiarne, ak si vytlačiť návrh na kvalitu, je to veľmi vyblednuté.
Old 12. augusta 2008, 03:58
Člen Skupina

THINGIE, MIKE0001and SERVERGUY, Mates Mnohé Vďaka za snahu pomôcť, čo ste si zapamätali,bytia Počítačové negramotných, musíte povedať Driver úprava sa mi na začiatku nepochopitelný mi,, Ale to začína, keď som tak, jak jsem vždycky mať do Dokumenty, já vyberte priečinok s fotografiami a zvoliť 1, že chcem vytlačiť, a kliknite pravým tlačidlom na to, aby začala potom na tlačovej znak a kliknite na ňu a to je to, ale s touto Prtinter urobiť to isté, a to sa začne tlačiť, ale keď sa na fotografiu zdá, že je tam všetky, ale len vyblednuté verziu, mám na telefóne, aby sa na mojich TECH GUYS Záruka na Currys posledná noc nad 3 / 4 hodiny, a nakoniec urobili rad toho, čo a kedy prevzala moje obrazovky tak, aby sa mohli pokúsiť o nápravu, a na konci si couldnt, a nakoniec povedal, ako vás sugested pokúsiť Canon pre vodiča, ale ako som povedal predtým, ak som pripojiť fotoaparát k USB pre tlačiarne, fotografiu, je perfektný, rovnako ako keď som si fotografiu, vo Picassa, Môže niekto pomoct na čo Driver, prosím Mnohé Vďaka chlapi Mám tieto, ale ktoré 1 http://software.canon-europe.com/products/0010526.asp
Old 12. augusta 2008, 04:22
Moderátor skupiny

Chtěl bych navrhnúť počet 25. na tejto stránke. Myslím, že to je ten, čo potrebujete.

Je to svinstvo show Currys ak Vás to stále nefunguje a řeknu aktualizovať ovládače.

Ak to stále nefunguje, odporúčame vám ísť späť do obchodu a hovoriť s nimi tam. Povedzte im svoj problém a povedať, že Tech Chlapci nebolo to spraví. Dúfame, že Vám iný model, alebo podobný.

Nemôžu len vám tiskárnu, že nefunguje ako zverejniť.

Old 12. augusta 2008, 04:57
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal serverguy View Post
Chtěl bych navrhnúť počet 25. na tejto stránke. Myslím, že to je ten, čo potrebujete.

Je to svinstvo show Currys ak Vás to stále nefunguje a řeknu aktualizovať ovládače.

Ak to stále nefunguje, odporúčame vám ísť späť do obchodu a hovoriť s nimi tam. Povedzte im svoj problém a povedať, že Tech Chlapci nebolo to spraví. Dúfame, že Vám iný model, alebo podobný.

Nazdraví Serverguy budem sa snažiť ju Mnohé Poďakovanie
Old 12. augusta 2008, 05:40
Člen Skupina

__________________Hi Serverguy, Kdepak stiahnuty a jeho stále rovnaká, keďže tlačiareň pracuje cez môj fotoaparát a Picassa, či by bolo možné, že by sa zmenilo, keď mi bolo povedané na Shop Tech chlapík v obchode kúpili sme ju od a povedal som si kúpil tento Compaq veža asi marca nahradiť naše ďalšie 1, ale to by nebolo Skenovať iba tlač s tlačiarňou sme mali predtým, ako táto, napriek tomu, že niekto si nahrá ovládače pre tento 1, tak vedel, že som chcel v 1 tlačiareň, ktorá by spolupracovala s Compaq rozhľadňa, ktorú som, Ďakujem,
Old 12. augusta 2008, 05:43
Moderátor skupiny

Predpokladám, že máš nejaký záruka s ním?

Odporúčam vám, čo urobiť, je vziať oba na tlačiareň a počítač do skladu, a vysvetliť, že ste ho kúpil a bolo mu povedané, že by to fungovať.

Či triediť ich a neopustí, kým nie je pevne stanovený, alebo ste si novú tlačiareň, keďže sa ukázalo sa, že funguje.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.