![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som kúpil nový v 1 Cannon tlačiareň Pixma mp470 Chcete ísť s mojím Compaq Verím, že sa jedná o SR5249 uk Tower, prosím ospravedlnenie (Computer negramotných) Tlačiareň, že som bol Cannon Smartbase mp370, ale to len odtlačky 1 Uvadlý PUBLIKÁCIÍ z môjho Dokumenty, kde som držať všetky svoje fotografie, jsem-li pripojiť fotoaparát pomocou USB k tlačiarni, alebo jestli jsem si fotografie z hovoria Picassa, sú skvelé, ale nemôžem dostať jasné fotografie z mojich dokumentov,PREČO SI |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokúste sa aktualizovať ovládače tlačiarne, mali by ste byť schopní sa dostať z děla internetovej stránky, ak si shánět asi trochu.
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako sa vám tlač od Dokumenty? Čo ste stlačením tlačidla, aby sa vytlačili? Je možné, že ste tlač akýsi náhľad, ako tlač plné rozlíšenie obrazu.
|
| |||
| |||
| Áno, je to možné, čo sa vám kvalitu tlače na? atleast, pretože s mojím tlačiarne, ak si vytlačiť návrh na kvalitu, je to veľmi vyblednuté. |
|
| |||
| |||
| THINGIE, MIKE0001and SERVERGUY, Mates Mnohé Vďaka za snahu pomôcť, čo ste si zapamätali,bytia Počítačové negramotných, musíte povedať Driver úprava sa mi na začiatku nepochopitelný mi,, Ale to začína, keď som tak, jak jsem vždycky mať do Dokumenty, já vyberte priečinok s fotografiami a zvoliť 1, že chcem vytlačiť, a kliknite pravým tlačidlom na to, aby začala potom na tlačovej znak a kliknite na ňu a to je to, ale s touto Prtinter urobiť to isté, a to sa začne tlačiť, ale keď sa na fotografiu zdá, že je tam všetky, ale len vyblednuté verziu, mám na telefóne, aby sa na mojich TECH GUYS Záruka na Currys posledná noc nad 3 / 4 hodiny, a nakoniec urobili rad toho, čo a kedy prevzala moje obrazovky tak, aby sa mohli pokúsiť o nápravu, a na konci si couldnt, a nakoniec povedal, ako vás sugested pokúsiť Canon pre vodiča, ale ako som povedal predtým, ak som pripojiť fotoaparát k USB pre tlačiarne, fotografiu, je perfektný, rovnako ako keď som si fotografiu, vo Picassa, Môže niekto pomoct na čo Driver, prosím Mnohé Vďaka chlapi ![]() Mám tieto, ale ktoré 1 http://software.canon-europe.com/products/0010526.asp |
|
| |||
| |||
| Chtěl bych navrhnúť počet 25. na tejto stránke. Myslím, že to je ten, čo potrebujete. Je to svinstvo show Currys ak Vás to stále nefunguje a řeknu aktualizovať ovládače. Ak to stále nefunguje, odporúčame vám ísť späť do obchodu a hovoriť s nimi tam. Povedzte im svoj problém a povedať, že Tech Chlapci nebolo to spraví. Dúfame, že Vám iný model, alebo podobný. Nemôžu len vám tiskárnu, že nefunguje ako zverejniť.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Ak to stále nefunguje, odporúčame vám ísť späť do obchodu a hovoriť s nimi tam. Povedzte im svoj problém a povedať, že Tech Chlapci nebolo to spraví. Dúfame, že Vám iný model, alebo podobný. Nemôžu len vám tiskárnu, že nefunguje ako zverejniť. __________________Hi Serverguy, Kdepak stiahnuty a jeho stále rovnaká, keďže tlačiareň pracuje cez môj fotoaparát a Picassa, či by bolo možné, že by sa zmenilo, keď mi bolo povedané na Shop Tech chlapík v obchode kúpili sme ju od a povedal som si kúpil tento Compaq veža asi marca nahradiť naše ďalšie 1, ale to by nebolo Skenovať iba tlač s tlačiarňou sme mali predtým, ako táto, napriek tomu, že niekto si nahrá ovládače pre tento 1, tak vedel, že som chcel v 1 tlačiareň, ktorá by spolupracovala s Compaq rozhľadňa, ktorú som, Ďakujem, |
|
| |||
| |||
| Predpokladám, že máš nejaký záruka s ním? Odporúčam vám, čo urobiť, je vziať oba na tlačiareň a počítač do skladu, a vysvetliť, že ste ho kúpil a bolo mu povedané, že by to fungovať. Či triediť ich a neopustí, kým nie je pevne stanovený, alebo ste si novú tlačiareň, keďže sa ukázalo sa, že funguje.
__________________ serverguy |