мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

Изблиједио Фотографије

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11 авг 2008, 00:41
Мембер Гроуп

Ја сам управо купио нови алл ин 1 Цаннон штампача, Пиксма мп470 ићи са мојим Цомпак Мислим то је СР5249 ук Тоуер, Молимо изговор (Цомпутер неписмен) штампач који сам имао је био Цаннон Смартбасе мп370, али то само 1 графика Изблиједио фотографије из моје документе где сам да води све моје фотографије, Ако ли спојити фотоапарат по УСБ на штампач или, ако ја добијем пхото фром Пицассо онда рећи да су велике, али не могу добити јасне фотографије из моје документе,ЗАШТО МОЛИМО
Old 11 авг 2008, 09:54
Донаторска Група

Покушајте исправци принтер драјвера, требало би да буде у могућности за добити њима из ТОПА уебсите ако лова око залогај.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 11 авг 2008, 12:39
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы аустрингер View Post
Ја сам управо купио нови алл ин 1 Цаннон штампача, Пиксма мп470 ићи са мојим Цомпак Мислим то је СР5249 ук Тоуер, Молимо изговор (Цомпутер неписмен) штампач који сам имао је био Цаннон Смартбасе мп370, али то само 1 графика Изблиједио фотографије из моје документе где сам да води све моје фотографије, Ако ли спојити фотоапарат по УСБ на штампач или, ако ја добијем пхото фром Пицассо онда рећи да су велике, али не могу добити јасне фотографије из моје документе,ЗАШТО МОЛИМО
Да ли је могуће да је писац пред-обраду слике под одређеним околностима? нпр, контраст појашњење?

Old 11 авг 2008, 13:31
Модератор / ица групе

Како сте исписа из Мы Доцументс? Које су вам притиском на дугме како би се исписати?

То би могло бити да сте штампу својеврсно превиеу, него штампу пуну резолуција слике.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 11 авг 2008, 14:07
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы сервергуы View Post
Како сте исписа из Мы Доцументс? Које су вам притиском на дугме како би се исписати?

То би могло бити да сте штампу својеврсно превиеу, него штампу пуну резолуција слике.
Да, то је могуће, што се квалитета исписа на вас? атлеаст јер са мојим штампачем, ако одштампате на нацрт квалитета, то је врло изблиједио.
Old 12 авг 2008, 03:58
Мембер Гроуп

ТХИНГИЕ, МИКЕ0001анд СЕРВЕРГУЫ, много хвала Матес покушали помоћи, што имаш на уму,биће Цомпутер неписмен, вама је само да кажем да ми Дривер упдате за почетак баффлинг ме,, Но, за почетак са, како је Када одем ја увек имати у Доцументс, ја изаберите фасциклу са фотографијама и изаберите 1 који желим исписати, и право кликните на њу како бисте отворили онда идите на одштампате знак и кликните на њу и тај, али са овим Пртинтер ја чиним исто и она почиње исписати, али кад се појави слика то је све ту, али само изблиједио верзија, имам на телефону у ТЕЦХ Момци на мој Гаранција на Цуррыс синоћ за више од 3 / 4 сата, а на крају су урадили низ што икад и преузео моје платно, тако да би могли покушати поправити га, а на крају су цоулднт, и на крају је рекао како је те момачки сугестед за пробати Цанон за возаче, али како сам рекао пре, ако ја спојити мој Камера довести на УСБ на штампач, фотографија је савршен, исто као кад сам слику у Пицассо, Може било ко помоћ, на шта возач, Молимо, многи хвала момци Ја сам добио, али ове које 1 хттп://софтуаре.цанон-еуропе.цом/продуцтс/0010526.асп
Old 12 авг 2008, 04:22
Модератор / ица групе

Хтјела предлажемо број 25. на тој страници. Мислим да је онај који вам је потребна.

То је срање које показују Цуррыс ако их оставити са се и даље не ради, и реци вам да бисте ажурирали управљачке програме.

Ако и даље не ради, предлажем да се вратите у дућан и разговарати са њима тамо. Реците им свој проблем и реци Тецх Момци нису то поправити. Надам се да ће вам дати другачији модел или слично.

Не могу вам дати само принтер који не ради као рекламирале.

Old 12 авг 2008, 04:57
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы сервергуы View Post
Хтјела предлажемо број 25. на тој страници. Мислим да је онај који вам је потребна.

То је срање које показују Цуррыс ако их оставити са се и даље не ради, и реци вам да бисте ажурирали управљачке програме.

Ако и даље не ради, предлажем да се вратите у дућан и разговарати са њима тамо. Реците им свој проблем и реци Тецх Момци нису то поправити. Надам се да ће вам дати другачији модел или слично.

Живели Сервергуы ћу пробати, много хвала
Old 12 авг 2008, 05:40
Мембер Гроуп

__________________Хи Сервергуы, Нопе Преузете она и њене још увек исти, с обзиром да се ради Принтер кроз моје камере и Пицассо, зар је могуће да ће га променити, када сам говорио да је био један момак Трговина Технологија у трговини купили смо га од и ја рекао ми куле купили овај Цомпак о Марцх, заменити осталим нашим 1, али то не би само Испиши Сцан са штампачем смо имали пре једно, евентхоугх неко доле учита управљачки програм за тај 1, И он је знао да сам желео све у 1 штампач који ће радити са Цомпак кулу коју сам, много хвала,
Old 12 авг 2008, 05:43
Модератор / ица групе

Претпостављам имаш некакву гаранцију са њом?

Шта предлажем вам је потребно оба штампача и рачунара у дућан, и објаснити да сте управо купили су га и рекли да ће радити.

Нека их поредати га и не остављајте га док је фиксни или сте нови штампач који су показали да се ради.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц