az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

Soluk Fotoğraflar

Reply

Konu Araçları
Old 11 Ağustos 2008, 00:41
Üye Grubu

Default Soluk Fotoğraflar

Sadece Topu Yazıcı, Pixma mp470 1 yeni bir bütün olarak Compaq ile ben bir SR5249 İngiliz Kulesi, Lütfen özür (Bilgisayar cahil) Yazıcı bu olduğu inanıyorsanız gitmek için aldım bir Cannon Smartbase mp370, ama bu sadece 1 baskı Soluk baskı Eğer USB ile Yazıcı için veya kamera bağlamak Eğer bir fotoğrafı almak benim Belgeler kimden nerede, tüm fotoğrafları saklamak Picassa sonra da büyük olduğunu söylüyor, ama Belgeler net fotoğraflar elde edemez,NEDEN LÜTFEN
Old 11 Ağustos 2008, 09:54
Bağış Grubu

Eğer biraz etrafında avı yazıcı sürücüleri güncellemeyi deneyin, size topu Websayfası onları almak gerekir.

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 11 Ağustos 2008, 12:39
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by austringer View Post
Sadece Topu Yazıcı, Pixma mp470 1 yeni bir bütün olarak Compaq ile ben bir SR5249 İngiliz Kulesi, Lütfen özür (Bilgisayar cahil) Yazıcı bu olduğu inanıyorsanız gitmek için aldım bir Cannon Smartbase mp370, ama bu sadece 1 baskı Soluk baskı Eğer USB ile Yazıcı için veya kamera bağlamak Eğer bir fotoğrafı almak benim Belgeler kimden nerede, tüm fotoğrafları saklamak Picassa sonra da büyük olduğunu söylüyor, ama Belgeler net fotoğraflar elde edemez,NEDEN LÜTFEN
Bu yazıcı önceden-belirli koşullar altında resimlerim işlenmesi mümkün mü? Örneğin, kontrastı donanım?

Old 11 Ağustos 2008, 13:31
Moderatör Grubu

Nasıl Belgelerim sizi yazdırıyorsanız? Ne üğme baskı yapmak için kaydedilmektedir?

Bunun yerine, Önizleme bir tür yazdırıyorsanız tam çözünürlüklü resim baskı olabilir.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 11 Ağustos 2008, 14:07
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by serverguy View Post
Nasıl Belgelerim sizi yazdırıyorsanız? Ne üğme baskı yapmak için kaydedilmektedir?

Bunun yerine, Önizleme bir tür yazdırıyorsanız tam çözünürlüklü resim baskı olabilir.
Evet, bu mümkün, ne kalite size yazdırıyorsanız? Çünkü yazıcı ile atleast, eğer taslak kalitesinde baskı, çok soluk's.
Old 12 Ağustos 2008, 03:58
Üye Grubu

THINGIE, MIKE0001and SERVERGUY, yardım etmeye çalışıyorum Many thanks for Mates, sen hatırla ne varsa,varoluş Bilgisayar cahil, sadece Sürücü bana başlatmak için güncelleme söylemek zorunda beni durmadan, Ancak, çünkü her zaman Belgeler içine var ne zaman git başlatmak için, Fotoğraf bir klasör seçin ve 1 Ben yazdırmak istediğinizi seçin ve üzerinde sağ tıklayarak daha sonra açmak için baskı ve kayıt için tıklayın üzerine gidin ve, ancak şu bu Prtinter ben de aynı şeyi ve bu, ama fotoğrafı tüm orada ama sadece bir soluk sürümü, ben TECH GUYS için telefonu benim Garanti üzerinde Currys geçen gece için var görünür yazdırmaya başlar 3 / 4 bir saat ve ne kadar ve Ekran üzerinde, öyle ki onlar bunu düzeltmek için deneyebilirsiniz aldı bir dizi ve onlar couldnt sonunda yaptım sonunda ve nihayet söyledi olarak siz Canon denemek için sugested Sürücüler, Ama eğer USB için Printer benim Kamera yol bağlamak gibi başlarında, dedi, fotoğrafı Mükemmel, olduğu zaman kadar Picassa bir fotoğrafı almak aynı, herkes ne Sürücü, Lütfen, çoğu üzerinde yardımcı olabilir Teşekkürler çocuklar I got bu ancak 1 http://software.canon-europe.com/products/0010526.asp
Old 12 Ağustos 2008, 04:22
Moderatör Grubu

Ben 25 numara tavsiye ediyor. o sayfadaki. Ben bir şu ihtiyacım var.

Bu Currys bir kitap göstermek eğer onunla hala çalışmıyor ve sürücüleri güncellemek için size size bırakın.

Eğer hala seni geri dükkana girmek ve onlara burada konuşmak öneririz çalışmaz. Sorununuzu ve Teknik Çocuklar tamir değil dedin söyle. Umarım size farklı bir modeli ya da benzer verir.

Sadece bu kadar reklamı çalışmıyor bir yazıcı veremiyoruz.

Old 12 Ağustos 2008, 04:57
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by serverguy View Post
Ben 25 numara tavsiye ediyor. o sayfadaki. Ben bir şu ihtiyacım var.

Bu Currys bir kitap göstermek eğer onunla hala çalışmıyor ve sürücüleri güncellemek için size size bırakın.

Eğer hala seni geri dükkana girmek ve onlara burada konuşmak öneririz çalışmaz. Sorununuzu ve Teknik Çocuklar tamir değil dedin söyle. Umarım size farklı bir modeli ya da benzer verir.

Şerefe Serverguy Ben, Many Thanks bunu denemek
Old 12 Ağustos 2008, 05:40
Üye Grubu

__________________Hi Serverguy, Hayır İndirilen bu ve hala aynı, bu Yazıcı benim kamera ve Picassa aracılığıyla, bu da, ne zaman Mağaza biz onu aldım bir Mağazalar Teknik adamla geldi değiştirmek de mümkün olurdu çalıştığını göz önünde ve biz, diğer 1 yerine, ancak Mart bu Compaq kule aldım bu daha önce vardı Yazıcı ile Tarama sadece Baskı, aşağı bazı bir eventhough 1, Böylece biliyordum için bir sürücü yüklenmiş söyledi ben bir bütün ben, pek çok teşekkür var Compaq kulesi ile çalışacak 1 Yazıcıda istedim
Old 12 Ağustos 2008, 05:43
Moderatör Grubu

Seninle birlikte garanti bir tür var varsayıyorum?

Ne öneririz var mağaza olarak hem yazıcının hem de bilgisayar almak, ve bu sadece ve satın bu şekilde çalışmaya devam eder söylendi açıklayınız.

Onları ve bir tür bırakmayın kadar sabit kalır, ya da o gösterdi, yeni bir yazıcı var çalışıyor gibi bakalım.

Reply

Register

Bookmarks