менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Вицвілі фотографії

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 серпня 2008, 00:41
Член групи

Я тільки що купила новий все в 1 Cannon Принтер Pixma mp470 піти з моєї Compaq Я вважаю, що це SR5249 ВЕЛИКОБРИТАНІЯ башта, будь ласка, вибачте (Комп'ютер неписьменні) принтер, що в мене була гармата SmartBase mp370, але це тільки 1 принти FADED МАЛЮНКА з "Мої документи", де я зберігаю всі свої фотографії, якщо я підключити камеру USB для принтера, або якщо я отримати фотографію з Picassa говорити, то вони великі, але я не можу отримати чіткі фотографії з "Мої документи"БУДЬ ЛАСКА, ЧОМУ
Old 11 серпня 2008, 09:54
Донор групи

Спробуйте оновити драйвери принтерів, ви повинні бути в змозі отримати їх з гармати сайт, якщо ви будете полювати в околицях небагато.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 11 серпня 2008, 12:39
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав austringer View Post
Я тільки що купила новий все в 1 Cannon Принтер Pixma mp470 піти з моєї Compaq Я вважаю, що це SR5249 ВЕЛИКОБРИТАНІЯ башта, будь ласка, вибачте (Комп'ютер неписьменні) принтер, що в мене була гармата SmartBase mp370, але це тільки 1 принти FADED МАЛЮНКА з "Мої документи", де я зберігаю всі свої фотографії, якщо я підключити камеру USB для принтера, або якщо я отримати фотографію з Picassa говорити, то вони великі, але я не можу отримати чіткі фотографії з "Мої документи"БУДЬ ЛАСКА, ЧОМУ
Можливо чи, що принтер для попередньої обробки фотографій за певних обставин? наприклад, підвищення контрастності?

Old 11 серпня 2008, 13:31
Модератор групи

Як ви друк з мої документи? Яку кнопку натиснути ви зробити його надрукувати?

Цілком імовірно, що ви друкуєте роду попереднього перегляду, друку, а не повну картину резолюції.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 11 серпня 2008, 14:07
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав serverguy View Post
Як ви друк з мої документи? Яку кнопку натиснути ви зробити його надрукувати?

Цілком імовірно, що ви друкуєте роду попереднього перегляду, друку, а не повну картину резолюції.
Так, це можливо, що якість друку при вас? тому Atleast з принтером, якщо ви друкуєте на якість проекту, це дуже зблякнули.
Old 12 серпня 2008, 03:58
Член групи

Штучка, MIKE0001and SERVERGUY, багато Mates Дякуємо за те, щоб допомогти, що ви повинні пам'ятати,істота Комп'ютерні неграмотно, у вас є тільки сказати, оновлення драйверів для мене почало спантеличує мене,, Але для початку, коли я приходжу, як я завжди в документи, вибрати папку з фотографіями і виберіть пункт 1, що я хочу, щоб роздрукувати, натисніть правою кнопкою миші, щоб відкрити потім перейдіть на знак для друку і клацніть по ній і Thats, але з цим Prtinter я зробити те ж саме, і вона починає друкувати, але коли з'являється фото все це є, але просто був втрачений версії, я отримала по телефону, щоб TECH хлопців на мій гарантія на останній Currys ніч більше 3 / 4 години, і врешті-решт вони зробили серію про те, що коли-небудь і взяла на екрані так, щоб вони могли би спробувати виправити її, і врешті-решт вони Couldnt і нарешті сказав, як ви, хлопці Запропоновано спробувати Canon для водіїв, але, як я вже сказав, якщо я підключити камеру призвести до USB на принтері, фото не досконалий, те ж саме, коли я отримую фото в Picassa, Чи можна допомогти про те, що водій, будь ласка, багато Спасибі, хлопці У мене цим, але які 1 http://software.canon-europe.com/products/0010526.asp
Old 12 серпня 2008, 04:22
Модератор групи

Я хотів би запропонувати номер 25. на цій сторінці. Я думаю, Thats потрібну вам.

Це лайно показати, Currys, якщо вони залишать вас все ще не працює, і розповісти вам оновити драйвери.

Якщо він все ще не працює, я пропоную вам повернутися в магазин і поговорити з ними там. Скажіть їм, ваші проблеми і сказати, технічна хлопці не виправити. Сподіваюся, вони дадуть вам різні моделі або аналогічний.

Вони не можуть дати вам принтер, який не працює, як рекламується.

Old 12 серпня 2008, 04:57
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав serverguy View Post
Я хотів би запропонувати номер 25. на цій сторінці. Я думаю, Thats потрібну вам.

Це лайно показати, Currys, якщо вони залишать вас все ще не працює, і розповісти вам оновити драйвери.

Якщо він все ще не працює, я пропоную вам повернутися в магазин і поговорити з ними там. Скажіть їм, ваші проблеми і сказати, технічна хлопці не виправити. Сподіваюся, вони дадуть вам різні моделі або аналогічний.

Cheers Serverguy я це спробую, велике спасибі
Old 12 серпня 2008, 05:40
Член групи

__________________Hi Serverguy, Nope завантажили і все той же, враховуючи, що принтер працює в моїй камері і Picassa, було б можливо, що вони змінять його, коли я розмовляв з одним хлопцем магазин Технологія в магазині ми купили його від і я сказав, що ми купили цю вежу Compaq про березні, щоб замінити інші наші 1, але вона не буде скануватися тільки для друку з принтером ми перед цим,, Eventhough хтось вниз завантаженні драйвера для цього 1, тому що він знав, що я хотів все в 1 принтер, який буде працювати разом з вежами Compaq, що я є, велике спасибі,
Old 12 серпня 2008, 05:43
Модератор групи

Я припускаю, що ви отримали якусь гарантію з ним?

Що я пропоную Вам зробити, це прийняти як принтер і комп'ютер в магазині, і пояснити, що ви тільки що купили його і сказали, що це буде працювати.

Нехай вони розбирають і не залишити, поки не буде фіксованою, або у вас є новий принтер, який вони проявили, працює.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.