![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що купила новий все в 1 Cannon Принтер Pixma mp470 піти з моєї Compaq Я вважаю, що це SR5249 ВЕЛИКОБРИТАНІЯ башта, будь ласка, вибачте (Комп'ютер неписьменні) принтер, що в мене була гармата SmartBase mp370, але це тільки 1 принти FADED МАЛЮНКА з "Мої документи", де я зберігаю всі свої фотографії, якщо я підключити камеру USB для принтера, або якщо я отримати фотографію з Picassa говорити, то вони великі, але я не можу отримати чіткі фотографії з "Мої документи"БУДЬ ЛАСКА, ЧОМУ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте оновити драйвери принтерів, ви повинні бути в змозі отримати їх з гармати сайт, якщо ви будете полювати в околицях небагато.
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як ви друк з мої документи? Яку кнопку натиснути ви зробити його надрукувати? Цілком імовірно, що ви друкуєте роду попереднього перегляду, друку, а не повну картину резолюції.
|
| |||
| |||
| Так, це можливо, що якість друку при вас? тому Atleast з принтером, якщо ви друкуєте на якість проекту, це дуже зблякнули. |
|
| |||
| |||
| Штучка, MIKE0001and SERVERGUY, багато Mates Дякуємо за те, щоб допомогти, що ви повинні пам'ятати,істота Комп'ютерні неграмотно, у вас є тільки сказати, оновлення драйверів для мене почало спантеличує мене,, Але для початку, коли я приходжу, як я завжди в документи, вибрати папку з фотографіями і виберіть пункт 1, що я хочу, щоб роздрукувати, натисніть правою кнопкою миші, щоб відкрити потім перейдіть на знак для друку і клацніть по ній і Thats, але з цим Prtinter я зробити те ж саме, і вона починає друкувати, але коли з'являється фото все це є, але просто був втрачений версії, я отримала по телефону, щоб TECH хлопців на мій гарантія на останній Currys ніч більше 3 / 4 години, і врешті-решт вони зробили серію про те, що коли-небудь і взяла на екрані так, щоб вони могли би спробувати виправити її, і врешті-решт вони Couldnt і нарешті сказав, як ви, хлопці Запропоновано спробувати Canon для водіїв, але, як я вже сказав, якщо я підключити камеру призвести до USB на принтері, фото не досконалий, те ж саме, коли я отримую фото в Picassa, Чи можна допомогти про те, що водій, будь ласка, багато Спасибі, хлопці ![]() У мене цим, але які 1 http://software.canon-europe.com/products/0010526.asp |
|
| |||
| |||
| Я хотів би запропонувати номер 25. на цій сторінці. Я думаю, Thats потрібну вам. Це лайно показати, Currys, якщо вони залишать вас все ще не працює, і розповісти вам оновити драйвери. Якщо він все ще не працює, я пропоную вам повернутися в магазин і поговорити з ними там. Скажіть їм, ваші проблеми і сказати, технічна хлопці не виправити. Сподіваюся, вони дадуть вам різні моделі або аналогічний. Вони не можуть дати вам принтер, який не працює, як рекламується.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Якщо він все ще не працює, я пропоную вам повернутися в магазин і поговорити з ними там. Скажіть їм, ваші проблеми і сказати, технічна хлопці не виправити. Сподіваюся, вони дадуть вам різні моделі або аналогічний. Вони не можуть дати вам принтер, який не працює, як рекламується. __________________Hi Serverguy, Nope завантажили і все той же, враховуючи, що принтер працює в моїй камері і Picassa, було б можливо, що вони змінять його, коли я розмовляв з одним хлопцем магазин Технологія в магазині ми купили його від і я сказав, що ми купили цю вежу Compaq про березні, щоб замінити інші наші 1, але вона не буде скануватися тільки для друку з принтером ми перед цим,, Eventhough хтось вниз завантаженні драйвера для цього 1, тому що він знав, що я хотів все в 1 принтер, який буде працювати разом з вежами Compaq, що я є, велике спасибі, |
|
| |||
| |||
| Я припускаю, що ви отримали якусь гарантію з ним? Що я пропоную Вам зробити, це прийняти як принтер і комп'ютер в магазині, і пояснити, що ви тільки що купили його і сказали, що це буде працювати. Нехай вони розбирають і не залишити, поки не буде фіксованою, або у вас є новий принтер, який вони проявили, працює.
__________________ serverguy |