![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Всеки, който някога във Великобритания използва някоя от Flip Видео продукти? http://flipvideo.co.uk/ Аз се опитвам да намеря цифрова камера за около $ 100 - $ 150 и няма нужда да се казва там не са много решения за добре известни марки. Аз не обичам да купуват "извън марката" електроника, но ако те са добре известни и надеждни мога да я дам някои по-сериозни мисъл. http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=7964522 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, но Gadget Покажи (а технологии показват в Обединеното кралство) изглежда като него. Десетте най-притурка на 2008 г.. Има някои видеоклипове в дъното (което вероятно не района заключен ... само за САЩ е да се притеснявате за това)
| |||
| |||
| Благодарности. Тя изглежда добре аз просто не знам все още. Ще трябва да отида до магазина и да имат добър поглед в това първо. Намерих това също така, но аз не съм много сигурен, AgfaPhoto било. Но германците обикновено се правят качествени неща, така кой знае ... |
|
| |||
| |||
| Като немски ... Не мога да го препоръча. Техните продукти никога не изглежда да работи добре за мен. Също така, Gadget Покажи има един основен въпрос, те игнорират цена. |
|
| |||
| |||
| Ами намерих проблем с тях, че аз не обичам. Те се движат по отделни батерии. Аз обикновено само купуват елементи като това, че има акумулаторна батерия. ![]() За живота на продукта, бихте могли да постигнете Разходен хиляди на батерии и това на мен не си заслужава. |
|
| |||
| |||
| Имам имаше Flip Camrecorder за около два месеца, моето използва 2x "АА" батерии и аз все още се използват оригинални такива, лесно да се получи в целия свят. Единственият проблем е да намеря, че компютърът, който използвате за изтегляне трябва да бъде по-добре, отколкото 2Ghz скорост, аз се опитах го лаптоп на 1.8Ghz и тя няма да работи! Аз обикновено го изтеглите, както ако го е външно устройство, тъй като, S-бързо и лесно. Велика малка машина, запомни това е основната машина, "той прави това, което пише на кутията" Аз нося моя навсякъде да отидем и да я намерите идеални. Опитах го в тъмна стая, картината е зърнест, но вижда, когато се използва без никакви външни светлини. Само платени £ 65-00 за него! Бих съветва никого изкупуването да получите удължителен USB олово. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам | Елиоинай | Графика на карти & Монитори | 3 | 15 Март 2009 14:49 |
| S-Video??? Помогне | НЦФ Speed | Графика на карти & Монитори | 12 | 17 Окт 2008 21:02 |
| Искам да използвам моя състав видео карта и ми ъпгрейд на видео картата toget | demon102 | Графика на карти & Монитори | 3 | 2-ро Aug 2008 13:32 |
| Видео клип шофьор проблеми-после монитора спря работа! | ljkd13 | Мултимедия & Codecs | 3 | 17 Jan 2008 20:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |