menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Flip Video UK Ltd

Reply

Thread Nástroje
Old 26.prosince 2008, 13:51
Moderátor skupiny

Default Flip Video UK Ltd

Každý, kdo v Británii stále používá některou z Flip Video výrobky? http://flipvideo.co.uk/

Já jsem se snaží najít digitální videokameru kolem $ 100 - $ 150 a netřeba říkat, že nemají mnoho možností pro známé značky. I don't like nákupu "off-značku" elektronikou, ale v případě, kdy jsou dobře známé a spolehlivé bych jí některé závážnějšími myslel.

http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=7964522

Old 26.prosince 2008, 16:25
MJM
Dárce Skupina

Ne, ale Gadget Ukázat (a tech show v UK), zdá se to líbí. Deset gadget roku 2008. Existuje nějaké video na dně (což je zřejmě ne regionu zamknut ... pouze v USA, zdá se obávat, že)

Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Základní deska:
Mobile Intel PM965 Express Čipset
Paměť RAM:
1024 + 2048megabajt DDR2 667
Grafické karty (s):
ATI HD 2600 XT
Zvuková karta:
Toshiba Bass Užší Sound System
Pevný disk (y):
200gb 5400ot./min
Optická mechanika (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satelitní A200 Series
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operační systém (y):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 26.prosince 2008, 16:40
Moderátor skupiny

Díky. Vypadá to OK Jen jsem ještě neznáte. Budu muset jít do skladu, a musí mít dobré podívat se na to první.

Našel jsem tahle ale také si nejsem jistý AgfaPhoto buď. Ale Němci obvykle provést kvalitní věci takže kdo ví ...

Old 27.prosince 2008, 21:34
MJM
Dárce Skupina

Byl německý ... Nemohu doporučit. Jejich výrobky nikdy zdá se, funguje dobře i pro mě.

Také Gadget Zobrazit má jedno hlavní téma, které neberou ohled na cenu.
Old 27.prosince 2008, 21:49
Moderátor skupiny

Tak jsem s nimi problém, že nemám rád. Ty fungují na samostatné baterie. Já se obvykle koupit pouze položky, jako je tento, které mají dobíjecí baterie.

Za dobu životnosti výrobku byste mohli skončit výdajů tisíce na baterie, a to na mně není za to.

Old 17. května 2009, 22:50
Nový člen skupiny

Mám Převrátit Camrecorder pro asi dva měsíce hned, mine používá 2x "AA" baterie, a já jsem stále ještě používá původní, snadno se dostanete na celém světě.
Jediným problémem pro mě je, že počítače, které používáte ke stažení na musí být lepší než 2Ghz rychlost, Zkoušel jsem to na notebooku na 1.8GHz a to by nebyla práce!
I obvykle stáhnout, jako by to, s externí disk, jak je to rychlejší a snadné.
Velká malý stroj, nezapomeňte je to základní stroj, "dělá to, co je napsáno na krabici" Mám s sebou všude jsme jít dolu a najít ideální.
Zkoušel jsem to v temné místnosti, obraz je zrnitý, ale pozorovatelný, pokud je použit bez jakéhokoliv vnějšího světla.
Vyplaceny pouze 65-00 liber za to!
Chtěl bych poradit někoho nákupu jednoho až dostanu prodloužení USB olovo.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.