![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Každý, kdo v Británii stále používá některou z Flip Video výrobky? http://flipvideo.co.uk/
Já jsem se snaží najít digitální videokameru kolem $ 100 - $ 150 a netřeba říkat, že nemají mnoho možností pro známé značky. I don't like nákupu "off-značku" elektronikou, ale v případě, kdy jsou dobře známé a spolehlivé bych jí některé závážnějšími myslel. http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=7964522 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ne, ale Gadget Ukázat (a tech show v UK), zdá se to líbí. Deset gadget roku 2008. Existuje nějaké video na dně (což je zřejmě ne regionu zamknut ... pouze v USA, zdá se obávat, že)
|
|||
|
|||
|
Byl německý ... Nemohu doporučit. Jejich výrobky nikdy zdá se, funguje dobře i pro mě.
Také Gadget Zobrazit má jedno hlavní téma, které neberou ohled na cenu. |
|
|
|||
|
|||
|
Tak jsem s nimi problém, že nemám rád. Ty fungují na samostatné baterie. Já se obvykle koupit pouze položky, jako je tento, které mají dobíjecí baterie.
![]() Za dobu životnosti výrobku byste mohli skončit výdajů tisíce na baterie, a to na mně není za to. |
|
|
|||
|
|||
|
Mám Převrátit Camrecorder pro asi dva měsíce hned, mine používá 2x "AA" baterie, a já jsem stále ještě používá původní, snadno se dostanete na celém světě.
Jediným problémem pro mě je, že počítače, které používáte ke stažení na musí být lepší než 2Ghz rychlost, Zkoušel jsem to na notebooku na 1.8GHz a to by nebyla práce! I obvykle stáhnout, jako by to, s externí disk, jak je to rychlejší a snadné. Velká malý stroj, nezapomeňte je to základní stroj, "dělá to, co je napsáno na krabici" Mám s sebou všude jsme jít dolu a najít ideální. Zkoušel jsem to v temné místnosti, obraz je zrnitý, ale pozorovatelný, pokud je použit bez jakéhokoliv vnějšího světla. Vyplaceny pouze 65-00 liber za to! Chtěl bych poradit někoho nákupu jednoho až dostanu prodloužení USB olovo. |