![]() |
|
| |||
| |||
| Όποιος στο ΗΒ χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο από τα προϊόντα Flip βίντεο; http://flipvideo.co.uk/ Είμαι προσπαθεί να βρει μια ψηφιακή βιντεοκάμερα για περίπου $ 100 - $ 150 και Περιττό να πούμε ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για μια πολύ γνωστή μάρκα. Δεν μου αρέσει να αγοράζουν «εκτός μάρκας" ηλεκτρονικά, αλλά αν αυτές είναι γνωστές και αξιόπιστες μου να δώσει κάποια πιο σοβαρά. http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=7964522 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οχι, αλλά Το Gadget Παρουσίαση (α τεχνολογίας δείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο) φαίνεται να αρέσει. Οι δέκα gadget του 2008. Υπάρχει κάποιο βίντεο στο κάτω μέρος (που είναι πιθανόν να μην περιοχής κλειδωμένη ... μόνο οι ΗΠΑ φαίνεται να ανησυχούν για αυτό)
| |||
| |||
| Είναι γερμανικό ... Δεν μπορώ να το συστήσει. Τα προϊόντα τους δεν φαίνεται να λειτουργεί καλά για μένα. Επίσης, έχει Gadget Δείτε ένα σημαντικό θέμα, που αγνοούν την τιμή. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν βρήκα ένα θέμα με αυτούς που δεν μου αρέσει. Θα τρέχει σε χωριστό μπαταρίες. Θα αγοράζουν συνήθως μόνο θέματα όπως αυτό που έχει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία. ![]() Για τη διάρκεια ζωής του προϊόντος σας θα μπορούσαν να καταλήξουν χιλιάδες δαπανών για τις ηλεκτρικές στήλες και για μένα είναι ότι δεν αξίζει τον κόπο. |
|
| |||
| |||
| Είχα μια Flip Camrecorder για περίπου δύο μήνες τώρα, η δική μου χρησιμοποιεί 2x "AA" μπαταρίες και είμαι ακόμα χρησιμοποιώντας τις αρχικές, εύκολο να το πάρετε όλο τον κόσμο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θεωρώ τον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για να κατεβάσετε πρέπει να είναι καλύτερη από 2Ghz ταχύτητα, προσπάθησα το σε ένα φορητό υπολογιστή των 1.8GHz και αυτό δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει! Συνήθως το κατεβάσετε σαν αυτό, είναι μια εξωτερική μονάδα δίσκου, όπως αυτό, είναι πιο γρήγορη και εύκολη. Μεγάλη μικρή μηχανή, να θυμάστε ότι είναι μια μηχανή ΒΑΣΙΚΟΥ, "κάνει ό, τι λέει σχετικά με τη θέση" Ι να πηγαίνουμε παντού νάρκες και θεωρώ ιδανικό. Το δοκίμασα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, η εικόνα είναι grainy, αλλά προβληθούν όταν χρησιμοποιείται χωρίς οποιαδήποτε εξωτερική φώτα. Μόνο που καταβλήθηκαν £ 65-00 γι 'αυτό! Θα συμβούλευα κανέναν να αγοράζει μία την επέκταση USB οδηγήσει. |