manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Flip Video UK Ltd

Reply

Thread Tools
Old 26. prosinca 2008, 13:51
Moderator / ica grupe

Default Flip Video UK Ltd

Svatko u Velikoj Britaniji ikad koristili bilo koju od Flip Video proizvode? http://flipvideo.co.uk/

Im 'težak pronaći digitalni kamkorder za oko $ 100 - $ 150 i nepotrebno reći nema mnogo izbora za poznate marke. Ne volim kupuju "off-brand" elektronike ali ako su to poznate i pouzdane Možda ću mu dati neke ozbiljnije misli.

http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=7964522

Old 26. prosinca 2008, 16:25
MJM
Donatorska Grupa

Ne, ali Gadget Show (a tech show u Velikoj Britaniji) čini se da se svidjeti. Deset najboljih gadgeta 2008. Postoji nekoliko videa na dnu (koji su vjerojatno nije zaključana regiji ... samo SAD čini se brinuti da)

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo T8100
Matične ploče:
Mobile Intel PM965 Express chipset
RAM memorija:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafička kartica (e):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Tvrdi disk (i):
200GB 5400RPM
Optički pogon (e):
DVD-Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (e):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
Operacijski sustav (e):
Windows Vidik SP1 / Fedora i386
Old 26. prosinca 2008, 16:40
Moderator / ica grupe

Hvala. Izgleda OK Ja samo ne znam još. Ja ću otići do trgovine i imati dobar pogled na to prvo.

Nađoh ovaj Također, ali Im 'ne siguran o AgfaPhoto oba. Ali Nijemci napraviti kvalitetne stvari obično tako tko zna ...

Old 27. prosinca 2008, 21:34
MJM
Donatorska Grupa

Budući da je njemački ... Ne mogu ga preporučiti. Njihovi proizvodi nikada činiti se to radi dobro za mene.

Također, ima jednu Gadget Show veliki problem, to zanemariti cijenu.
Old 27. prosinca 2008, 21:49
Moderator / ica grupe

Pa sam našao problem s im da mi se ne sviđa. Oni se izvoditi na odvojenim baterije. Ja ću kupiti uglavnom samo stavke kao što je ovaj koji imaju punjive baterije.

Za vrijeme trajanja proizvoda te mogao kraj gore trošenje tisuća na baterije i da mi se ne isplati.

Old 17 svi 2009, 22:50
Member Group

Ja sam imao Flip Camrecorder za oko dva mjeseca, moja koristi 2x "AA" baterije i ja sam još uvijek koristite originalne one, lako da se u cijelom svijetu.
Jedini problem mi je da na računalu koje koristite za download da mora biti bolji od 2Ghz brzinu, pokušao sam ga na laptop od 1.8Ghz i ne bi funkcionirati!
Obično ga se kao da ga, a vanjski voziti ga, s bržim i lako.
Izvrstan mali stroj, ne zaboravite to je BASIC stroj ", on ne kaže što to na kutiji:" Ja nosim minski svugdje idemo i naći idealno.
Pokušao sam ga u tamnu sobu, slike je vidljiv zrnast ali ako se koristi bez vanjskog svjetla.
Only £ 65-00 plaćen za to!
Ja bih nikome savjetovati jedan kupovina kako bi dobili USB produžni vodstvo.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
RAM Video Card - laptop video kartice sisanje Elijoenaj Graphics Cards & Monitors 3 15. ožujak 2009 14:49
S-Video? Pomoć Ncc Speed Graphics Cards & Monitors 12 17. listopad 2008 21:02
Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget demon102 Graphics Cards & Monitors 3 2. kolovoz 2008 13:32
Video video driver problemi-onda monitor zaustavljen rad! ljkd13 Multimedija i kodeci 3 17 siječanj 2008 20:00
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.