![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Svatko u Velikoj Britaniji ikad koristili bilo koju od Flip Video proizvode? http://flipvideo.co.uk/ Im 'težak pronaći digitalni kamkorder za oko $ 100 - $ 150 i nepotrebno reći nema mnogo izbora za poznate marke. Ne volim kupuju "off-brand" elektronike ali ako su to poznate i pouzdane Možda ću mu dati neke ozbiljnije misli. http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=7964522 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, ali Gadget Show (a tech show u Velikoj Britaniji) čini se da se svidjeti. Deset najboljih gadgeta 2008. Postoji nekoliko videa na dnu (koji su vjerojatno nije zaključana regiji ... samo SAD čini se brinuti da)
| |||
| |||
| Budući da je njemački ... Ne mogu ga preporučiti. Njihovi proizvodi nikada činiti se to radi dobro za mene. Također, ima jednu Gadget Show veliki problem, to zanemariti cijenu. |
|
| |||
| |||
| Pa sam našao problem s im da mi se ne sviđa. Oni se izvoditi na odvojenim baterije. Ja ću kupiti uglavnom samo stavke kao što je ovaj koji imaju punjive baterije. ![]() Za vrijeme trajanja proizvoda te mogao kraj gore trošenje tisuća na baterije i da mi se ne isplati. |
|
| |||
| |||
| Ja sam imao Flip Camrecorder za oko dva mjeseca, moja koristi 2x "AA" baterije i ja sam još uvijek koristite originalne one, lako da se u cijelom svijetu. Jedini problem mi je da na računalu koje koristite za download da mora biti bolji od 2Ghz brzinu, pokušao sam ga na laptop od 1.8Ghz i ne bi funkcionirati! Obično ga se kao da ga, a vanjski voziti ga, s bržim i lako. Izvrstan mali stroj, ne zaboravite to je BASIC stroj ", on ne kaže što to na kutiji:" Ja nosim minski svugdje idemo i naći idealno. Pokušao sam ga u tamnu sobu, slike je vidljiv zrnast ali ako se koristi bez vanjskog svjetla. Only £ 65-00 plaćen za to! Ja bih nikome savjetovati jedan kupovina kako bi dobili USB produžni vodstvo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| RAM Video Card - laptop video kartice sisanje | Elijoenaj | Graphics Cards & Monitors | 3 | 15. ožujak 2009 14:49 |
| S-Video? Pomoć | Ncc Speed | Graphics Cards & Monitors | 12 | 17. listopad 2008 21:02 |
| Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 2. kolovoz 2008 13:32 |
| Video video driver problemi-onda monitor zaustavljen rad! | ljkd13 | Multimedija i kodeci | 3 | 17 siječanj 2008 20:00 |
| Thread Tools | |
| |