kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

Flip Video UK Ltd.

Reply

Téma eszközök
Old December 26, 2008, 13:51
Moderátor Csoport

Default Flip Video UK Ltd.

Bárki, aki az Egyesült Királyságban valaha használt bármely, a Flip Video termékek? http://flipvideo.co.uk/

Megpróbálom megtalálni a digitális videokamera, kb $ 100 - $ 150 és Szükségtelen mondani nincs sok választási lehetőséget ad a jól ismert márka. Nem szeretem a felvásárlás "off-brand" elektronika, de ha ezek a jól ismert és megbízható, talán meg egy kicsit komolyabb gondolat.

http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=7964522

Old December 26, 2008, 16:25
MJM
Donor Group

Nem, de a gadget mutat (a tech mutatják az Egyesült Királyságban) úgy tűnik, hogy tetszik. A tíz legjobb gadgetről 2008. Vannak videók alján (ami valószínűleg nem régió zárva ... csak az USA-ban úgy tűnik, hogy aggódnia, hogy a)

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo T8100
Alaplap:
Mobile Intel PM965 Express lapkakészlet
RAM memória:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafikus kártya (k):
ATI HD 2600 XT
Hangkártya:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Merevlemez (ek):
200GB 5400rpm
Optikai meghajtó (k):
DVD Super Multi
Case / tápegység:
Satellite A200 sorozat
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ok):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old December 26, 2008, 16:40
Moderátor Csoport

Köszönöm. Úgy néz ki, az OK, csak még nem tudom. Én is megyek a boltba, és jól nézd meg először.

Találtam ez egy is, de nem vagyok biztos benne, hogy AgfaPhoto sem. De a németek általában a minőség dolgot így ki tudja ...

Old December 27, 2008, 21:34
MJM
Donor Group

Mivel a német ... Nem ajánlanám. A termék nem úgy tűnik, hogy jól működik nekem.

Szintén Gadget mutat az egyik legfontosabb kérdés, hogy hagyja figyelmen kívül az árat.
Old December 27, 2008, 21:49
Moderátor Csoport

Hát én találtam egy probléma velük, hogy én nem szeretem. Ezek futnak külön elemeket. Én általában csak vásárolhat ilyen elemeket, amelyek újratölthetõ akkumulátorral üzemel.

Az élettartam a termék akkor a végén a kiadások ezer akkumulátort, és hogy nekem nem éri meg.

Old Május 17 2009, 22:50
Csoport tagja

Nekem van egy Flip Camrecorder körülbelül két hónap most, az enyém használ 2x "AA" elem és én még mindig az eredeti is, könnyen kap az egész világon.
Csak a problémát úgy, hogy a számítógép használata a letöltéshez, hogy jobban kell, mint a sebesség 2GHz, én próbáltam a laptopot a 1.8GHz és nem dolgozik!
Általában letölthető, mintha azt, s egy külső meghajtó, mivel, s gyors és egyszerű.
Nagy a kis gép, emlékszem, ez egy BASIC-gép, "azt mondja, amit a doboz" viszem az enyém bárhol is van, és megtalálja az ideális.
Próbáltam, hogy egy sötét szobában, a kép szemcsés, de nézhető használnak anélkül, hogy a külső fény.
Csak fizetett £ 65-00 érte!
Azt tanácsolnám senkinek felvásárlás egyik, hogy a meghosszabbítás USB vezet.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Video Card RAM - laptop videokártyák szopogatják elioenai Grafikus kártyák és monitorok 3 15. március 2009 14:49
S-Video??? Súgó Ncc Speed Grafikus kártyák és monitorok 12 17. október 2008 21:02
Szeretném használni a készlet, és a videokártya upgrade video kártya toget demon102 Grafikus kártyák és monitorok 3 2. augusztus 2008 13:32
Video driver probléma, akkor monitor nem működik! ljkd13 Multimédia és kodekek 3 17. január 2008 20:00
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.