![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Bárki, aki az Egyesült Királyságban valaha használt bármely, a Flip Video termékek? http://flipvideo.co.uk/ Megpróbálom megtalálni a digitális videokamera, kb $ 100 - $ 150 és Szükségtelen mondani nincs sok választási lehetőséget ad a jól ismert márka. Nem szeretem a felvásárlás "off-brand" elektronika, de ha ezek a jól ismert és megbízható, talán meg egy kicsit komolyabb gondolat. http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=7964522 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem, de a gadget mutat (a tech mutatják az Egyesült Királyságban) úgy tűnik, hogy tetszik. A tíz legjobb gadgetről 2008. Vannak videók alján (ami valószínűleg nem régió zárva ... csak az USA-ban úgy tűnik, hogy aggódnia, hogy a)
| |||
| |||
| Mivel a német ... Nem ajánlanám. A termék nem úgy tűnik, hogy jól működik nekem. Szintén Gadget mutat az egyik legfontosabb kérdés, hogy hagyja figyelmen kívül az árat. |
|
| |||
| |||
| Hát én találtam egy probléma velük, hogy én nem szeretem. Ezek futnak külön elemeket. Én általában csak vásárolhat ilyen elemeket, amelyek újratölthetõ akkumulátorral üzemel. ![]() Az élettartam a termék akkor a végén a kiadások ezer akkumulátort, és hogy nekem nem éri meg. |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy Flip Camrecorder körülbelül két hónap most, az enyém használ 2x "AA" elem és én még mindig az eredeti is, könnyen kap az egész világon. Csak a problémát úgy, hogy a számítógép használata a letöltéshez, hogy jobban kell, mint a sebesség 2GHz, én próbáltam a laptopot a 1.8GHz és nem dolgozik! Általában letölthető, mintha azt, s egy külső meghajtó, mivel, s gyors és egyszerű. Nagy a kis gép, emlékszem, ez egy BASIC-gép, "azt mondja, amit a doboz" viszem az enyém bárhol is van, és megtalálja az ideális. Próbáltam, hogy egy sötét szobában, a kép szemcsés, de nézhető használnak anélkül, hogy a külső fény. Csak fizetett £ 65-00 érte! Azt tanácsolnám senkinek felvásárlás egyik, hogy a meghosszabbítás USB vezet. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Video Card RAM - laptop videokártyák szopogatják | elioenai | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 15. március 2009 14:49 |
| S-Video??? Súgó | Ncc Speed | Grafikus kártyák és monitorok | 12 | 17. október 2008 21:02 |
| Szeretném használni a készlet, és a videokártya upgrade video kártya toget | demon102 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 2. augusztus 2008 13:32 |
| Video driver probléma, akkor monitor nem működik! | ljkd13 | Multimédia és kodekek | 3 | 17. január 2008 20:00 |
| Téma eszközök | |
| |