![]() |
|
| |||
| |||
| כל אדם בבריטניה אי פעם נעשה שימוש כלשהו של מוצרים תהפכו וידאו? http://flipvideo.co.uk/ אני מנסה למצוא בסביבה דיגיטלית camcorder עבור $ 100 - $ 150 ו למותר לציין אין הרבה אפשרויות של מותג מוכר. אני לא אוהב לקנות "מחוץ המותג" האלקטרוניקה אבל אם מדובר ידועה ואמינה אולי לתת לו קצת יותר מחשבה רצינית. http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=7964522 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא, אבל הראה את הגאדג 'ט (א Tech הצג בבריטניה), שנראה כמו זה. הגאדג 'ט הטובים ביותר של עשרה 2008. הנה כמה קטעי וידאו בתחתית (שהן כנראה לא שכונה נעול ... רק בארה"ב נראה כי מה לדאוג)
| |||
| |||
| להיות גרמנית ... אני לא יכול להמליץ על זה. המוצרים שלהם לא נראה טוב לעבוד בשבילי. כמו כן, יש גאדג 'ט הראה אחד הגדולים הבעיה, הם מתעלמים המחיר. |
|
| |||
| |||
| ובכן מצאתי בעיה איתם כי אני לא אוהב. הן פועלות על סוללות נפרדות. אני בדרך כלל רק לקנות פריטים כמו זה שיש להם Rechargeable הסוללה. ![]() את החיים של המוצר אתה יכול בסופו של דבר ההוצאה על אלפי סוללות וכי לי זה לא שווה את זה. |
|
| |||
| |||
| יש לי א תהפכו Camrecorder בערך חודשיים עכשיו, שלי משתמש 2x "AA" סוללות ואני עדיין משתמש המקורי אלה, קל להשיג בכל רחבי העולם. רק הבעיה היא כי אני מוצא את המחשב שבו אתה משתמש כדי להוריד חייב להיות יותר טוב 2Ghz מהירות, ניסיתי את זה על מחשב נייד של 1.8Ghz וזה לא עובד! אני בדרך כלל להוריד את זה כאילו, הוא כונן חיצוני, כמו זה, זה מהיר וקל. הגדול קטן המכונה, זוכר את זה בסיסית של המכונה, "האם זה מה שזה אומר על תיבת" את שלי אני לשאת בכל מקום שאנחנו הולכים ולמצוא את זה אידיאלי. ניסיתי את זה בחדר חשוך, התמונה היא grainy אך לצפייה הפועל ללא כל האורות החיצוניים. רק £ 65-00 שילם על זה! הייתי מייעץ לאף אחד לקנות אחד כדי לקבל את הסיומת USB המוביל. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| וידאו כרטיס זיכרון RAM - הנייד כרטיסי הווידאו גרועה | elioenai | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 15 מרץ 2009 14:49 |
| S-Video??? עזרה | Ncc מהירות | כרטיסי מסך & Monitors | 12 | -17 אוקטובר 2008 21:02 |
| אני רוצה להשתמש המניות שלי כרטיס הווידאו שלי לשדרג כרטיס הווידאו toget | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 2nd אוגוסט 2008 13:32 |
| וידאו-Video הנהג בעיות אז לפקח הפסיק לעבוד! | ljkd13 | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | -17 ינואר 2008 20:00 |
| שרשרת כלים | |
| |