![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Visi, kurie kada nors naudojosi UK bet Flip Video produktus? http://flipvideo.co.uk/ Bandau rasti skaitmeninę kamerą už maždaug $ 100 - $ 150 ir sakyti nėra daug pasirinkimų gerai žinomą prekės ženklą. Nemėgstu pirkti "ne visiškai" elektronikos, bet jeigu jie gerai žinomi ir patikimi galiu pasireikšti šiek tiek daugiau rimtų apmąstymų. http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=7964522 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, bet Gadget Show (Tech parodyti UK), atrodo, patinka. Dešimt mini 2008 m.. Yra kai kurių apačioje filmai (kuri tikriausiai yra ne regione užrakintas ... tik JAV, atrodo, kad nerimauti, kad)
| |||
| |||
| Būdamas Vokietijos ... Negaliu rekomenduoti jį. Jų produktai niekada, atrodo, gerai man. Be to, Gadget Show yra vienas labai svarbus klausimas, jos ignoruoti kainą. |
|
| |||
| |||
| Na radau su jais problema, kad man nepatinka. Jie paleisti į atskiras baterijas. Aš paprastai pirkti tik tokie elementai, kurie akumuliatorius. ![]() Už produktą, kurį galėtų gauti lėšų tūkstančiai baterijos gyvavimo laikotarpį, ir kad man nėra verta. |
|
| |||
| |||
| Turėjau Flip Camrecorder apie du mėnesius dabar, mano naudoja 2x "AA" baterijos ir aš vis dar naudojant originalius, lengvai gauti visame pasaulyje. Tik problema manau, kad kompiuteryje, kurį naudojate download turi būti geresnis nei 2GHz greitį, aš išbandžiau ant 1.8GHz nešiojamas kompiuteris ir jis neveikia! Aš paprastai ją atsisiųsti, kaip jei ji, S išorinį diską, nes, S greičiau ir lengva. Didžiosios mažai mašina, atminkite tai bazinė mašina ", tai ką ji sako apie langelyje" Aš vykdyti minų visur eiti ir ieškoti idealiai. Aš bandžiau ją tamsus kambarys, vaizdas yra grūdėtas, bet žiūrėti, kai naudojamas be jokių išorinių žiburių. Sumokėjo tik £ 65-00 už jį! Patarčiau niekam perkate vieną gauti pratęsimo USB švino. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vaizdo plokštė RAM - nešiojamas vaizdo plokštės čiulpia | Elioenaj | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Kovas 15, 2009 14:49 |
| S-Video? Pagalba | NCC Speed | Graphics Cards & Monitoriai | 12 | 17 spalis 2008 21:02 |
| Noriu naudoti savo rankų vaizdo plokštė ir mano atnaujinti vaizdo plokštę Toget | demon102 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 2 rugpjūtis 2008 13:32 |
| Video vaizdo tvarkyklės problemas, tada monitorius nustojo veikti! | ljkd13 | Multimedia & Codecs | 3 | 17 sausis 2008 20:00 |
| Temos įrankiai | |
| |