![]() |
|
| |||
| |||
| Ikvienam, Lielbritānijā jebkad ir izmantojušas kādu no Flip Video produktus? http://flipvideo.co.uk/ Es cenšos atrast ciparu videokamera par apmēram $ 100 - $ 150 un Lieki teikt, ka nav daudz izvēles labi zināmu zīmolu. Man nepatīk iegādāties "off-marka" elektroniku, bet, ja tie ir labi zināmi un uzticami es varētu dot to vēl daži nopietni pārdomāt. http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=7964522 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nē, bet Gadget Show (tech parādīt UK), šķiet, patīk. Desmit sīkrīku 2008. Tur ir dažas pie grunts video (kas, iespējams, nav rajons aizslēgtas ... tikai ASV, šķiet, jāuztraucas, ka)
| |||
| |||
| Being vācu ... Es nevaru ieteikt to. Savus ražojumus nekad, šķiet, darbojas labi man. Arī Gadget Show ir viena liela problēma, viņi ignorē cenu. |
|
| |||
| |||
| Nu es atklāju problēmu ar viņiem, ka man nepatīk. Tie darbojas uz atsevišķām baterijām. Es parasti tikai iegādāties priekšmetus, piemēram, tas, ka ir rechargeable battery. ![]() Attiecībā uz kalpošanas produktu, kuru jūs varētu nonākt izdevumi tūkstošiem par baterijām un ka man nav vērts. |
|
| |||
| |||
| Man ir bijusi Flip Camrecorder aptuveni diviem mēnešiem, tagad, mans izmanto 2x "AA" baterijas, un es joprojām izmantojot oriģinālo tiem, viegli nokļūt visā pasaulē. Vienīgā problēma man šķiet, ka datoru jūs izmantojat, lai lejupielādētu jābūt labākai par 2Ghz ātrumu, es mēģināju to klēpjdators ar 1,8 GHz un nebūtu darbu! Es parasti lejupielādēt, it kā tas, s ārējo disku, jo tas, s ātrāk un viegli. Great maz mašīna, atcerieties, tas BASIC mašīna, "tas, ko tā saka par lodziņu" Es nesu mine visur ejam un atrast ideālu. Es mēģināju to tumšā telpā, attēls ir graudains, bet skatīties, ja to lieto bez ārējas gaismas. Izmaksātas tikai £ 65-00 to! Es ieteiktu ikvienam, nopērkot vienu, lai saņemtu pagarinājumu USB pārsvaru. |
![]() |
|
| Bookmarks |