![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Każdy, kto w Wielkiej Brytanii, które korzystały kiedykolwiek którykolwiek z Flip Video produkty? http://flipvideo.co.uk/ Próbuję znaleźć kamerę cyfrową za około 100 dolarów - 150 dolarów, a trzeba powiedzieć, nie ma wielu możliwości znanej marki. I don't like skupu "off-marka" elektronika, ale jeśli te są dobrze znane i wiarygodne mogę nadać jej bardziej poważnych myśli. http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=7964522 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, ale gadżet Pokaż (a tech show w Wielkiej Brytanii) wydaje się podoba. Dziesięć gadżet 2008 roku. Jest kilka filmów na dole (które prawdopodobnie nie są zablokowane regionu ... tylko USA wydaje się martwić, że)
| |||
| |||
| Jako niemiecki ... I can't recommend it. Ich produkty nie wydaje się działać również dla mnie. Ponadto, gadżet Pokaż ma jedną istotną kwestię, to zignorować ceny. |
|
| |||
| |||
| Cóż mogę znaleźć problem z nich, że nie lubię. One uruchamiane w osobnych baterii. I zazwyczaj kupować tylko takich elementów, które mają akumulator. ![]() Do życia produktu może skończyć tysięcy wydatków na baterie i że dla mnie nie jest warta. |
|
| |||
| |||
| I miał Flip Camrecorder na około dwa miesiące się, kopalnia używa 2x "AAA" baterie i jestem nadal użyciu oryginalnego nich, łatwo dostać na całym świecie. Jedynym problemem jest to, że mi się komputer, którego używasz do pobrania, musi być lepiej niż 2GHz prędkości, starałem się na laptopa z 1.8GHz i to nie działa! I usually go pobrać jakby s zewnętrzny dysk to s szybsza i prostsza. Wielki mały maszyny, należy pamiętać, jest to podstawowe maszyny, "to, co mówi w polu" I przeprowadzania kopalni wszędzie idziemy i znaleźć to idealny. Próbowałem ją w ciemnym pokoju, ziarnisty obraz jest widoczny, ale używany bez świateł zewnętrznych. Tylko wypłacone £ 65-00 za to! Chciałbym doradzać nikomu kupowania od jednego do uzyskania przedłużenia USB ołowiu. |