![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Oricine din Marea Britanie vreodată folosite la oricare dintre produsele Flip Video? http://flipvideo.co.uk/ Am încercat să găsim o cameră video digitală pentru aproximativ $ 100 - 150 dolari şi e nevoie să spun acolo nu sunt multe opţiuni pentru o bine cunoscuta marca. Nu-mi place să cumpere "off-brand" electronică dar în cazul în care acestea sunt bine cunoscute si de incredere s-ar putea sa-l dau unele mai grave crezut. http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=7964522 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, dar Gadget Show (un show de tehnologie din Marea Britanie) pare să placă. Top zece gadget al anului 2008. Există unele înregistrări video în partea de jos (care sunt, probabil, nu numai regiunea blocat ... SUA pare să-ţi faci griji că)
| |||
| |||
| Mulţumesc. Se pare OK Eu doar nu ştiu încă. Voi trebuie să mă duc la magazin şi să aibă un bun uita-te la primul. L-am gasit prezenta un de asemenea, dar nu sunt sigur despre AgfaPhoto fie. Dar germanii de obicei, fac lucruri de calitate deci cine stie ... |
|
| |||
| |||
| Fiind germană ... Nu pot recomanda. Produsele lor nu pare a funcţiona bine pentru mine. De asemenea, Gadget Arata-a o problemă majoră, ele ignora preţul. |
|
| |||
| |||
| Ei bine l-am găsit o problemă cu ei, care nu îmi place. Acestea sunt difuzate pe baterii separate. Voi cumpăra articole de obicei, numai ca asta, care au o baterie reîncărcabilă. ![]() Pentru durata de viaţă a produsului ai putea ajunge mii de cheltuieli privind bateriile şi că pentru mine nu este meritat. |
|
| |||
| |||
| Am avut o Flip Camrecorder pentru circa două luni acum, a mea foloseşte 2x "AA" baterii şi eu sunt încă folosind cele originale, uşor de a lua în întreaga lume. Singura problemă este că am găsit pe calculatorul pe care le folosiţi pentru a descărca trebuie să fie mai bine decât 2GHz viteza, am incercat sa-l pe un laptop de 1.8GHz şi acesta nu ar fi locul de muncă! Eu de obicei, descărcaţi-l ca şi cum ar fi, e un disc extern în care aceasta, e mai rapid şi uşor. Marea mică maşină, amintiţi-vă că este un BAZĂ maşină, "n-are ce scrie pe cutie" Am transporta mea Oriunde ne-am duce şi se pare ideal. Am încercat-o într-o cameră întunecată, imaginea este vizibilă grăunţos dar atunci când sunt folosite fara nici o externe lumini. Doar 65-00 £ plătit pentru asta! Aş sfătui pe cineva să cumpere de a obtine o prelungire USB conduce. |