![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Každý, kto v Británii stále používa jednu z Flip Video výrobky? http://flipvideo.co.uk/ Ja som sa snaží nájsť digitálnu videokameru okolo $ 100 - $ 150 a netreba hovoriť, že nemajú veľa možností pre známe značky. Nechcem like nákupe "off-značka" elektronikou, ale v prípade, keď sú dobre známe a spoľahlivé bych jej niektoré vážnejšie myslel. http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=7964522 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, ale Gadget zobraziť (a tech show v UK), zdá sa to páči. Desať gadget roka 2008. Existuje nejaké video na dne (čo je zrejme ne regióne zamknut ... iba v USA, zdá sa obávať, že)
| |||
| |||
| Bol nemecký ... Nemôžem odporučiť. Ich výrobky nikdy zdá sa, funguje dobre aj pre mňa. Tiež Gadget Zobraziť má jedno hlavné tému, ktoré neberú ohľad na cenu. |
|
| |||
| |||
| Tak som s nimi problém, že nemám rád. Tie fungujú na samostatné batérie. Já sa bežne kúpiť len položky, ako je tento, ktoré majú dobíjacie batérie. ![]() Za dobu životnosti výrobku by ste mohli skončiť výdavkov tisíce na batérie, a to na mne nie je za to. |
|
| |||
| |||
| Mám Prevrátiť Camrecorder pre asi dva mesiace hneď, mine používa 2x "AA" batérie, a já jsem stále používa pôvodné, ľahko sa dostanete na celom svete. Jediným problémom pre mňa je, že počítače, ktoré používate na stiahnutie na musí byť lepšia ako 2ghz rýchlosť, Zkoušel jsem to na notebooku na 1.8GHz a to by nebola práce! I obyčajne stiahnuť, ako by to, s externý disk, ako je to rýchlejšie a jednoduché. Veľká malý stroj, nezabudnite je to základný stroj, "robí to, čo je napísané na krabici" Mám so sebou všade sme ísť dolu a nájsť ideálne. Zkoušel jsem to v tmavej miestnosti, obraz je zrnitý, ale pozorovateľný, ak je použitý bez akéhokoľvek vonkajšieho svetla. Zrealizovali len 65-00 libier za to! Chtěl bych poradit niekoho nákupu jedného až dostanu predĺženie USB olovo. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2009 14:49 |
| S-Video? Pomôcť | NCC Speed | Graphics Cards & Monitory | 12 | 17. októbra 2008 21:02 |
| Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. augusta 2008 13:32 |
| Video video ovládač problémy-potom sledovať prestal pracovať! | ljkd13 | Multimedia & Kodeky | 3 | 17. januára 2008 20:00 |
| Thread Tools | |
| |