мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

Флип Видео УК Лтд

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. Нов 2008, 13:51
Модератор / ица групе

Default Флип Видео УК Лтд

Свако у Великој Британији икад користили било коју од флип Видео производе? хттп://флипвидео.цо.ук/

Им 'тежак за наћи дигитални камкордери за око $ 100 - $ 150 и непотребно рећи нема много избора за познате марке. Не волим купују "офф-бранд" електронике али ако су то познате и поуздане Можда ћу му дати неке озбиљније мисли.

хттп://ууу.уалмарт.цом/цаталог/проду...уцт_ид=7964522

Old 26. Нов 2008, 16:25
Донаторска Група

Не, али Гаџет Схоу (а тецх схоу у Великој Британији) чини се да се свидети. Десет најбољих гаџета 2008. Постоји неколико видеа на дну (који су вероватно није закључана региону ... само САД чини се да брине да)

Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Т8100
Матичне плоче:
Мобиле Интел ПМ965 Експресс цхипсет
РАМ меморија:
1024 + 2048МБ ДДР2 667
Графичка картица (е):
АТИ ХД 2600 КСТ
Соунд Цард:
Тосхиба басс Енханцед Соунд Сыстем
Тврди диск (и):
200ГБ 5400РПМ
Оптички погон (е):
ДВД-Супер Мулти
Цасе / псу:
Сателлите А200 серија
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Интел 4965АГН
Монитор (е):
15/4 "1280 кс800 Тосхиба ТруБрите
Оперативни систем (е):
Уиндоуси Видик СП1 / Федора и386
Old 26. Нов 2008, 16:40
Модератор / ица групе

Хвала. Изгледа ОК Ја само не знам још. Ја ћу отићи до трговине и да има добар поглед на то прво.

Нађа овај Такође, ипак Им 'не сигуран о АгфаПхото оба. Али Немци направити квалитетне ствари обично тако ко зна ...

Old 27. Нов 2008, 21:34
Донаторска Група

Будући да је немачки ... Не могу га препоручити. Њихови производи никада чинити се то ради добро за мене.

Такође, има једну Гаџет Схоу велики проблем, то занемарити цену.
Old 27. Нов 2008, 21:49
Модератор / ица групе

Па сам нашао проблем са им да ми се не свиђа. Они се изводити на одвојеним батерије. Ја ћу купити углавном само ставке као што је овај који имају пуњиве батерије.

За време трајања производа те могао крај сеттле трошење хиљада на батерије и да ми се не исплати.

Old 17 сви 2009, 22:50
Мембер Гроуп

Ја сам имао флип Цамрецордер за око два месеца, моја користи 2кс "АА" батерије и ја сам још увек користите оригиналне оне, лако да се у целом свету.
Једини проблем ми је да на рачунару које користите за доунлоад да мора бити бољи од 2ГХз брзину, покушао сам га на лаптоп од 1.8Гхз и не би посао!
Обично га се као да га, а вањски возити га, са бржим и лако.
Изврстан мали машина, не заборавите то је БАСИЦ машина ", он не каже шта то на кутији:" Ја носим минско свуда идемо и наћи идеално.
Покушао сам га у тамну собу, слике је видљив зрнаст али ако се користи без спољног светла.
Онлы £ 65-00 плаћен за то!
Ја бих никоме саветовати један куповина како би добили УСБ Продужни вођство.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање Елијоенај Грапхицс Цардс & Мониторс 3 15 март 2009 14:49
С-Видео? Помоћ Нцц Спеед Грапхицс Цардс & Мониторс 12 17 октобар 2008 21:02
Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет демон102 Грапхицс Цардс & Мониторс 3 2 аугуст 2008 13:32
Видео видео дривер проблеми-онда монитор заустављен рад! љкд13 Мултимедија и кодеци 3 17 јануар 2008 20:00
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц