![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Свако у Великој Британији икад користили било коју од флип Видео производе? хттп://флипвидео.цо.ук/ Им 'тежак за наћи дигитални камкордери за око $ 100 - $ 150 и непотребно рећи нема много избора за познате марке. Не волим купују "офф-бранд" електронике али ако су то познате и поуздане Можда ћу му дати неке озбиљније мисли. хттп://ууу.уалмарт.цом/цаталог/проду...уцт_ид=7964522 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, али Гаџет Схоу (а тецх схоу у Великој Британији) чини се да се свидети. Десет најбољих гаџета 2008. Постоји неколико видеа на дну (који су вероватно није закључана региону ... само САД чини се да брине да)
| |||
| |||
| Будући да је немачки ... Не могу га препоручити. Њихови производи никада чинити се то ради добро за мене. Такође, има једну Гаџет Схоу велики проблем, то занемарити цену. |
|
| |||
| |||
| Па сам нашао проблем са им да ми се не свиђа. Они се изводити на одвојеним батерије. Ја ћу купити углавном само ставке као што је овај који имају пуњиве батерије. ![]() За време трајања производа те могао крај сеттле трошење хиљада на батерије и да ми се не исплати. |
|
| |||
| |||
| Ја сам имао флип Цамрецордер за око два месеца, моја користи 2кс "АА" батерије и ја сам још увек користите оригиналне оне, лако да се у целом свету. Једини проблем ми је да на рачунару које користите за доунлоад да мора бити бољи од 2ГХз брзину, покушао сам га на лаптоп од 1.8Гхз и не би посао! Обично га се као да га, а вањски возити га, са бржим и лако. Изврстан мали машина, не заборавите то је БАСИЦ машина ", он не каже шта то на кутији:" Ја носим минско свуда идемо и наћи идеално. Покушао сам га у тамну собу, слике је видљив зрнаст али ако се користи без спољног светла. Онлы £ 65-00 плаћен за то! Ја бих никоме саветовати један куповина како би добили УСБ Продужни вођство. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање | Елијоенај | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 15 март 2009 14:49 |
| С-Видео? Помоћ | Нцц Спеед | Грапхицс Цардс & Мониторс | 12 | 17 октобар 2008 21:02 |
| Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет | демон102 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 2 аугуст 2008 13:32 |
| Видео видео дривер проблеми-онда монитор заустављен рад! | љкд13 | Мултимедија и кодеци | 3 | 17 јануар 2008 20:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |