az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

Flip Video UK Ltd

Reply

Konu Araçları
Old 26 Aralık 2008, 13:51
Moderatör Grubu

Default Flip Video UK Ltd

İngiltere'de herkes kadar herhangi Flip Video ürünler kullanılır? http://flipvideo.co.uk/

Orada çok iyi bilinen marka için pek Seçimler yaklaşık $ 100 - $ 150 ve söylemek gereksiz bir dijital kameranız bulmaya çalışıyorum. Ben, "kapalı satın don't like marka" elektronik ama bu iyi bilinen ve ben biraz daha ciddi düşünmek de güvenilir.

http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=7964522

Old 26 Aralık 2008, 16:25
MJM
Bağış Grubu

İngiltere'de Hayır, ama Gadget göster (bir teknoloji gösterisi) bu gibi görünüyor. 2008 on gadget'ı dön. İşte (bu belki değil bölge kilitli ... sadece ABD altındaki video's endişe görünüyor ki)

Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo T8100
Anakart:
Mobil Intel PM965 Express Chipset
RAM hafıza:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafik Kartı (ler):
ATI HD 2600 XT
Ses Kartı:
Toshiba Bass Enhanced Ses Sistemi
Sabit Disk (ler):
200GB 5400RPM
Optik Sürücü (ler):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 Serisi
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Intel 4965AGN
Monitör (ler):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
İşletim Sistemi (ler):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 26 Aralık 2008, 16:40
Moderatör Grubu

Teşekkürler. Ben henüz bilmiyorum Tamam görünüyor. Ben dükkana gidip, ona iyi bak ilk sahip olacaktır.

Ben buldum Bu bir Ayrıca ama AgfaPhoto hakkında emin değilim ya. Ama Almanlar genellikle çok kim bilir kaliteli şeyler yapmak ...

Old 27 Aralık 2008, 21:34
MJM
Bağış Grubu

Almanca olmak ... Bunu tavsiye edemez. Bu ürünleri de benim için iş gibi asla.

Ayrıca, Gadget'ı Göster önemli bir sorunu vardır, bu fiyat gelmektedir.
Old 27 Aralık 2008, 21:49
Moderatör Grubu

Aslında onlara bir sorun ben sevmiyorum bulundu. Onlar ayrı bir pille çalışır. Ben genellikle sadece bu bir şarj edilebilir pil var gibi öğeleri satın alacak.

Akü harcama bin kadar yeterli olabilir ürünün ömrü için ve bana önemli değildir için.

Old May 2009, 22:50 17.
Üye Grubu

Ben iki ay şimdi bir Flip Camrecorder varsa, benim 2x "AA" pil kullanır ve hala orijinal olanlar, dünya çapında elde kolay kullanıyorum.
Bulduğumu Sadece sorun, bilgisayar indirip daha 2Ghz hızlı olmalıdır kullanmak, I 1.8Ghz bir dizüstü bilgisayar üzerinde denedim ve iş değildir!
Ben genellikle eğer, harici bir sürücü ler olarak indirebilirsiniz olarak, bu hızlı ve kolay.
Büyük küçük makine, bir TEMEL makinenin hatırlıyorum, "onu ben her yerde biz gidip ideal bulmak benim taşıma kutusunu" ne diyor bu.
Ben karanlık bir odada denedim, resim grenli ama görülebilir zaman herhangi bir dış ışık kullanıldı.
Sadece bunun için £ 65-00 ücretli!
Ben dahili USB yol almak için herkes bir satın alma öneririm.
Reply

Register

Bookmarks