![]() |
|
| |||
| |||
| İngiltere'de herkes kadar herhangi Flip Video ürünler kullanılır? http://flipvideo.co.uk/ Orada çok iyi bilinen marka için pek Seçimler yaklaşık $ 100 - $ 150 ve söylemek gereksiz bir dijital kameranız bulmaya çalışıyorum. Ben, "kapalı satın don't like marka" elektronik ama bu iyi bilinen ve ben biraz daha ciddi düşünmek de güvenilir. http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=7964522 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İngiltere'de Hayır, ama Gadget göster (bir teknoloji gösterisi) bu gibi görünüyor. 2008 on gadget'ı dön. İşte (bu belki değil bölge kilitli ... sadece ABD altındaki video's endişe görünüyor ki)
| |||
| |||
| Almanca olmak ... Bunu tavsiye edemez. Bu ürünleri de benim için iş gibi asla. Ayrıca, Gadget'ı Göster önemli bir sorunu vardır, bu fiyat gelmektedir. |
|
| |||
| |||
| Aslında onlara bir sorun ben sevmiyorum bulundu. Onlar ayrı bir pille çalışır. Ben genellikle sadece bu bir şarj edilebilir pil var gibi öğeleri satın alacak. ![]() Akü harcama bin kadar yeterli olabilir ürünün ömrü için ve bana önemli değildir için. |
|
| |||
| |||
| Ben iki ay şimdi bir Flip Camrecorder varsa, benim 2x "AA" pil kullanır ve hala orijinal olanlar, dünya çapında elde kolay kullanıyorum. Bulduğumu Sadece sorun, bilgisayar indirip daha 2Ghz hızlı olmalıdır kullanmak, I 1.8Ghz bir dizüstü bilgisayar üzerinde denedim ve iş değildir! Ben genellikle eğer, harici bir sürücü ler olarak indirebilirsiniz olarak, bu hızlı ve kolay. Büyük küçük makine, bir TEMEL makinenin hatırlıyorum, "onu ben her yerde biz gidip ideal bulmak benim taşıma kutusunu" ne diyor bu. Ben karanlık bir odada denedim, resim grenli ama görülebilir zaman herhangi bir dış ışık kullanıldı. Sadece bunun için £ 65-00 ücretli! Ben dahili USB yol almak için herkes bir satın alma öneririm. |
![]() |
|
| Bookmarks |