![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Будь-яка людина у Великобританії ніколи використовуватися будь-який з продуктів Flip Video? http://flipvideo.co.uk/ Я намагаюся знайти цифрову відеокамеру приблизно за $ 100 - $ 150, і немає необхідності говорити не так багато вибору для відомих брендів. Я не люблю купувати "Off-брендів" Електроніка але якщо вони добре відомі і надійним я б надати їй більш серйозні думки. http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=7964522 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, але гаджет Шоу (Tech Show у Великобританії), здається, це подобається. Десятка гаджетів 2008. Там-то відео в нижній частині (яка, ймовірно, не заблоковані регіону ... тільки США, схоже, турбуватися про це)
| |||
| |||
| Будучи німецьким ... Я не можу рекомендувати його. Їхня продукція ніколи не здається, що працюють добре для мене. Крім того, гаджет Показати має одне важливе питання, вони ігнорують ціною. |
|
| |||
| |||
| Ну, я знайшов питання з ними, що мені не подобається. Вони працюють на окремі акумулятори. Зазвичай я купувати тільки такі елементи, які мають акумуляторні батареї. ![]() За час існування продукту це може закінчитися витрачати тисячі на акумуляторах, і мені це не коштувало. |
|
| |||
| |||
| Я мав фліп Camrecorder близько двох місяців, моя використовує 2x "АА" батареї, і я ще використовують оригінальні, легко отримати в усьому світі. Тільки я вважаю проблемою є те, що ви використовуєте комп'ютер для завантаження, повинен бути краще, ніж 2Ghz швидкість, я спробував його на ноутбук 1.8Ghz, і він не буде працювати! Зазвичай я завантажити його, як якби, з зовнішнього диска, як, з швидким і легким. Велика маленька машина, пам'ятайте, що це машина Basic ", це те, що він говорить на коробці" Я несу мій скрізь, де ми піти і знайти її ідеальною. Я спробував його в темній кімнаті, картина є зернистою, але для перегляду при використанні без будь-якого зовнішнього освітлення. Тільки Статутний £ 65-00 за це! Я раджу всім купувати один для отримання свинцю розширення USB. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт | Ел'йоенай | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 березня 2009 14:49 |
| S-Video?? Допомогти | Ncc Speed | Графічні карти & Монітори | 12 | 17 жовтня 2008 21:02 |
| Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти | demon102 | Графічні карти & Монітори | 3 | 2 серпня 2008 13:32 |
| Відео Відео проблеми драйверів потім стежити перестав працювати! | ljkd13 | Мультимедіа & кодеки | 3 | 17 січня 2008 20:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |