менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Flip Video ВЕЛИКОБРИТАНІЯ ТОВ

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 грудня 2008, 13:51
Модератор групи

Default Flip Video ВЕЛИКОБРИТАНІЯ ТОВ

Будь-яка людина у Великобританії ніколи використовуватися будь-який з продуктів Flip Video? http://flipvideo.co.uk/

Я намагаюся знайти цифрову відеокамеру приблизно за $ 100 - $ 150, і немає необхідності говорити не так багато вибору для відомих брендів. Я не люблю купувати "Off-брендів" Електроніка але якщо вони добре відомі і надійним я б надати їй більш серйозні думки.

http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=7964522

Old 26 грудня 2008, 16:25
MJM
Донор групи

Ні, але гаджет Шоу (Tech Show у Великобританії), здається, це подобається. Десятка гаджетів 2008. Там-то відео в нижній частині (яка, ймовірно, не заблоковані регіону ... тільки США, схоже, турбуватися про це)

Моя система: Toshiba Satellite A200-28P

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo T8100
Материнська плата:
Mobile Intel PM965 Express для мобільних ПК
ОЗУ:
1024 + 2048MB DDR2 667
Графічна карта (и):
ATI HD 2600 XT
Звукова карта:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Жорсткий диск (и):
200GB 5400rpm
Оптичний привід (и):
DVD Super Multi
Діло / PSU:
Satellite A200 серії
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Intel 4965AGN
Монітор (и):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Операційна система (и):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 26 грудня 2008, 16:40
Модератор групи

Спасибо. Вона виглядає нормально Я просто не знаю. Доведеться йти в магазин і добре виглядати на нього першою.

Я знайшов це одне Також, але я не впевнений AgfaPhoto небудь. Але німці зазвичай роблять якість матеріалу так що хто знає ...

Old 27 грудня 2008, 21:34
MJM
Донор групи

Будучи німецьким ... Я не можу рекомендувати його. Їхня продукція ніколи не здається, що працюють добре для мене.

Крім того, гаджет Показати має одне важливе питання, вони ігнорують ціною.
Old 27 грудня 2008, 21:49
Модератор групи

Ну, я знайшов питання з ними, що мені не подобається. Вони працюють на окремі акумулятори. Зазвичай я купувати тільки такі елементи, які мають акумуляторні батареї.

За час існування продукту це може закінчитися витрачати тисячі на акумуляторах, і мені це не коштувало.

Old 17 травня 2009, 22:50
Член групи

Я мав фліп Camrecorder близько двох місяців, моя використовує 2x "АА" батареї, і я ще використовують оригінальні, легко отримати в усьому світі.
Тільки я вважаю проблемою є те, що ви використовуєте комп'ютер для завантаження, повинен бути краще, ніж 2Ghz швидкість, я спробував його на ноутбук 1.8Ghz, і він не буде працювати!
Зазвичай я завантажити його, як якби, з зовнішнього диска, як, з швидким і легким.
Велика маленька машина, пам'ятайте, що це машина Basic ", це те, що він говорить на коробці" Я несу мій скрізь, де ми піти і знайти її ідеальною.
Я спробував його в темній кімнаті, картина є зернистою, але для перегляду при використанні без будь-якого зовнішнього освітлення.
Тільки Статутний £ 65-00 за це!
Я раджу всім купувати один для отримання свинцю розширення USB.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт Ел'йоенай Графічні карти & Монітори 3 15 березня 2009 14:49
S-Video?? Допомогти Ncc Speed Графічні карти & Монітори 12 17 жовтня 2008 21:02
Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти demon102 Графічні карти & Монітори 3 2 серпня 2008 13:32
Відео Відео проблеми драйверів потім стежити перестав працювати! ljkd13 Мультимедіа & кодеки 3 17 січня 2008 20:00
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.