μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Διασκέδαση με Camrea Γωνίες

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Ιουν 2009, 00:07
Ομάδα Δωρητών

Default Διασκέδαση με Camrea Γωνίες

λοιπόν, σήμερα αποφάσισα να δω πώς θα μπορούσα να βγάζω καλά ποιες είναι οι καλύτερες γωνίες κάμερας για βίντεο, ώστε αυτό που έκανα. τι κάνετε εσείς πιστεύετε τις γωνίες; αυτό είναι ο φίλος μου στο βίντεο.

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 6 Ιουν 2009, 05:50
Ομάδα Δωρητών

Αυτό είναι πραγματικά καλό πράγματι. Έχετε ποτέ δει Hot Fuzz; Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του διευθυντή Edgar Wright ποτέ την πρώτη ταινία ως έφηβος;

Είναι εκπληκτικά καλό, και σας το βίντεο μου θυμίζει ότι θα πρέπει να κάνει κάτι παρόμοιο.
Old 6 Ιουν 2009, 11:14
Ομάδα Δωρητών

ευχαριστώ. Ναι, μου δει ζεστό χνούδι. αστεία πράγματα. Έκανα μια ταινία πριν από μεγάλο χρονικό διάστημα που ονομάζεται "Η chroniclesof Τζέικ DuKane"
στο είδος της κακής ποιότητος, αλλά η πρώτη μικρού μήκους ταινία θ προσπάθησε ποτέ να γίνει αυτό έπρεπε να είναι "δράση" lol.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.