![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добро, данас сам одлучила да видите како добро ја могао схватити што су најбољи кутева камера за видео, па сам направио ово. Шта да ли ви мислити на углова? ово је мој пријатељ у видеу.
|
| |||
| |||
![]() То је заправо стварност добар. Јесте ли икада видели Хот маље? Специал Феатуре директора Едгар Уригхт први филм икада као тинејџер? Своју 'иненађујуће добро, а видео си ме подсећа на то треба размотрити радиш нешто слично. |
|
| |||
| |||
| хвала. Да, видио маље вруће. фунны стуфф. Ја сам филм давно назван "цхроницлесоф Јаке ДуКане" његове врсте баналан, али свој први кратки филм сам икад покушали да учини што је требало да буде "упакиран акцију" лол.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |