μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Βοήθεια! Εκτυπωτή δεν θα εκτύπωση - Epson Stylus C44UX

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17η Ιουνίου 2007, 09:48
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια! Εκτυπωτή δεν θα εκτύπωση - Epson Stylus C44UX

Γεια σας, αναρωτιέμαι αν κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει; Έχω κάποια προβλήματα με εκτυπωτή μου, είναι ένας Epson Stylus C44UX και πρόσφατα είχε εμπλοκή χαρτιού. Θα ανοίξει, και να αρθούν όλα τα χαρτιά, αλλά, όποτε έχω δοκιμάσει εκτύπωση οτιδήποτε μετά, ένα κόκκινο φως αναβοσβήνει το εικονίδιο φόρτισης χαρτί και δεν εκτύπωσης.

Κάθε συμβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτη.

ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Martin.
Old 17η Ιουνίου 2007, 09:53
Διαχειριστής Ομάδα

Default Βοήθεια! Εκτυπωτή δεν θα εκτύπωση - Epson Stylus C44UX

Ακούγεται σαν χαρτί αισθητήρων έχει φύγει, αν αξίζει επισκευή είναι συζητήσιμο.

Όταν προσθέσετε και τα τμήματα της εργασίας μπορεί να είναι καλύτερο να αγοράσει μόνο ένα νέο εκτυπωτή με πλήρη εγγύηση.

Εάν δεν μπορείτε να επιδιορθώσετε μόνοι σας, τότε είναι μια άλλη ιστορία.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Epson Stylus C62 - Βοήθεια! Ένα μικρό κομμάτι έπεσε σε εκτυπωτή και δεν μπορείτε να πάρετε το! millindawilliams Digital Imaging & Printers 0 19 Ιουν 2009 14:44
Epson Stylus 4800 - Σφάλμα Εγκατάσταση προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή tinkerbell Digital Imaging & Printers 1 1 Ιουν 2009 12:10
Δεν μπορείτε να πάρετε Epson Stylus SX600FW εκτύπωσης για HP Compaq Nc4400-Και τα δύο Γραφεία υποστήριξης Άχρηστο!! LouG Digital Imaging & Printers 1 3η Μαΐου 2009 05:59
Epson εκτυπωτή μου δεν θα τα email εκτύπωση foss555 Digital Imaging & Printers 2 22 Δεκ. 2007 13:17
Epson Stylus CX3200 - Νέο Μελάνη JonathanRichard Digital Imaging & Printers 3 28 Οκτ 2007 06:17
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.