![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, αναρωτιέμαι αν κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει; Έχω κάποια προβλήματα με εκτυπωτή μου, είναι ένας Epson Stylus C44UX και πρόσφατα είχε εμπλοκή χαρτιού. Θα ανοίξει, και να αρθούν όλα τα χαρτιά, αλλά, όποτε έχω δοκιμάσει εκτύπωση οτιδήποτε μετά, ένα κόκκινο φως αναβοσβήνει το εικονίδιο φόρτισης χαρτί και δεν εκτύπωσης. Κάθε συμβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτη. ευχαριστώ εκ των προτέρων, Martin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν χαρτί αισθητήρων έχει φύγει, αν αξίζει επισκευή είναι συζητήσιμο.
Όταν προσθέσετε και τα τμήματα της εργασίας μπορεί να είναι καλύτερο να αγοράσει μόνο ένα νέο εκτυπωτή με πλήρη εγγύηση. Εάν δεν μπορείτε να επιδιορθώσετε μόνοι σας, τότε είναι μια άλλη ιστορία. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Epson Stylus C62 - Βοήθεια! Ένα μικρό κομμάτι έπεσε σε εκτυπωτή και δεν μπορείτε να πάρετε το! | millindawilliams | Digital Imaging & Printers | 0 | 19 Ιουν 2009 14:44 |
| Epson Stylus 4800 - Σφάλμα Εγκατάσταση προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή | tinkerbell | Digital Imaging & Printers | 1 | 1 Ιουν 2009 12:10 |
| Δεν μπορείτε να πάρετε Epson Stylus SX600FW εκτύπωσης για HP Compaq Nc4400-Και τα δύο Γραφεία υποστήριξης Άχρηστο!! | LouG | Digital Imaging & Printers | 1 | 3η Μαΐου 2009 05:59 |
| Epson εκτυπωτή μου δεν θα τα email εκτύπωση | foss555 | Digital Imaging & Printers | 2 | 22 Δεκ. 2007 13:17 |
| Epson Stylus CX3200 - Νέο Μελάνη | JonathanRichard | Digital Imaging & Printers | 3 | 28 Οκτ 2007 06:17 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |