![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я здивувався, якщо хто може допомогти? У мене є деякі проблеми з принтером, це Epson Stylus C44UX і в мене недавно застряглу папір. Я відкрив його і видалити всі папірці, але, коли я намагалася друку небудь потім, блимає червоний значок Завантажте папір і не друкує. Будь-які поради будуть оцінили. Спасибо заранее, Мартіна. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже датчик паперу немає, чи варто ремонт, залишається спірним.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Epson Stylus C62 - Допоможіть! Маленький шматок впав на принтері і я не можу отримати його! | millindawilliams | Digital Imaging & Принтери | 0 | 19 червня 2009 14:44 |
| Epson Stylus 4800 - помилка установки драйвера принтера | Tinkerbell | Digital Imaging & Принтери | 1 | 1 червня 2009 12:10 |
| Неможливо отримати Epson Stylus SX600FW друкувати на HP Compaq nc4400-Оба Сервісні Марно! | LouG | Digital Imaging & Принтери | 1 | 3 травня 2009 05:59 |
| Мій Epson, принтер не буде друкувати листи | foss555 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 22 грудня 2007 13:17 |
| Epson Stylus CX3200 - Нові чорнило | JonathanRichard | Digital Imaging & Принтери | 3 | 28 жовтня 2007 06:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |