по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Digital Imaging & Принтери

Register

Как мога да се свържете множество компютри на този принтер чрез

Reply

Нишка Инструменти
Old 20 ноември 2008, 08:06
Новите държави Група

Default Как мога да се свържете множество компютри на този принтер чрез

рутер? ? Имам Ricoh Afficio в този офис (работно изследването, аз съм студент и Admin асистент ме използва за технологични проекти haha) и аз бях ходил чрез технологии за подкрепа кука основните компютър към него, но на други компютри, които не са в отговор на един и същ процес. Отидох и чрез създаване на TCP / IP порт под принтер в контролния панел, както направихме с оригинала, но те не са действително печат (както с първото, проблемът е, че те признават принтера е на линия, но не се реализират че те не са отпечатване преди изтриването на опашката и един не казва, че ние сме от хартия ... което ние не сме).

Предложения?

Благодаря!
Old 20 ноември 2008, 09:00
GTB
Новите държави Група

Аз предполагам, че имате мрежов принтер, че свещите директно във вашата локална мрежа чрез жични cat5 кабел.

Тя трябва да има статичен LAN IP адрес. Ако имате динамичен LAN IP адрес, който трябва да го смените с статични LAN IP адрес, който не е в диапазона DHCP, както е определено във вашия рутер. Можете да влезете в принтера използвате Internet Explorer и въвеждане на принтера адрес, след това потребителско име, тогава парола (ако принтерът изисква потребителско име и парола) и проверка на конфигурацията да се види дали е статичен или динамичен.

Сега, ако промените на ПР адрес на принтера, за да го статичен, вие ще трябва да отидете на главния компютър, принтери и факсове, както и правото кликнете на този принтер, след което кликнете върху раздела портове и промяна ПР адрес там към новия .

Щом имате статичен адрес, отиваш на всеки компютър, отворете принтери и факсове, изберете Добавяне на нов принтер, изберете локален принтер, изберете Добавяне на нов порт, изберете TCP / IP порт, въведете статични принтер ПР адрес, и пълна набор нагоре (което може да изисква драйвер за принтер от принтера диск) и сте готови. Повторете това за всеки принтер.
Old 20 ноември 2008, 10:00
Член Група

На главната компютъра, споделяне на принтера. (Контролен панел / Принтери / щракнете с десния бутон на този принтер / Имоти / Споделяне) Уверете се, че мрежовата карта е споделяне на файлове и принтери активирани. (И двамата трябва да се коригира.)

От друга принтери, добавяне на нов принтер. А мрежов принтер. Търсете за този принтер. Добавете го. Нека компютърът инсталирате драйвера. Ще трябва да направи това на всеки компютър, различен от този, принтерът е включен в, (Той ще се отвори много гладко, ако принтерът е включен в XP компютър, ако имате такава.)

След акция на принтера на главния компютър, може да отнеме толкова, колкото половин час, за да покажа на другите компютри. Това зависи от вашата мрежа. (Звучи сякаш другите компютри не разполагат с правилния принтер [марка и модел] инсталирали, или тя не е инсталиран правилно [погрешно шофьор].)
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
IE Студен Up - множество машини - няколко операционни системи ehsankhan Браузъри Уеб & FTP клиенти 1 9 юни 2009 12:42
Мога Kodak ESP7 бъде мрежов принтер и пряка връзка по едно и също време? kristijan Digital Imaging & Принтери 2 24 май 2009 г. 11:06
Принтер, няма да се свърже !!!!! слуз Digital Imaging & Принтери 4 29 Jan 2009 08:50
Dell 720 принтер със съобщение за грешка Посоченият принтер moniter е unkown themadpanda1989 Digital Imaging & Принтери 8 30ти септември 2008 05:02
HELP! Безжична връзка 2 компютри с интернет steve175 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 21 29 май 2007 г. 11:54
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc