manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Kako mogu spojiti više računala na ovaj pisač putem

Reply

Thread Tools
Old 20. studenog 2008, 08:06
Novi član grupe

Default Kako mogu spojiti više računala na ovaj pisač putem

ruter? ? Imam Ricoh Afficio u ovom uredu (posao study, ja sam student i asistent admin koristi za mene tech projektima haha) i bio sam hodio putem po tech podršku zakačaljka glavnog računala na Internet, ali je ostala računala se ne reagirati na isti proces. JA je otišao preko i postaviti TCP / IP port pod pisač na upravljačkoj ploči što smo učinili s izvornikom, ali oni nisu zapravo ispisa (kao kod prvih, problem je da oni prepoznaju printer je online ali nisu realiziranja da nisu tisak prije brisanja je perčin i jedan je izreka da smo od papira ... koji mi nismo).

Prijedlozi?

Hvala!
Old 20. studeni 2008, 09:00
GTB
Novi član grupe

JA pretpostaviti imate mrežni pisač koji utikači izravno u vaš LAN preko ožičen cat5 kabela.

Ona mora imati statičku IP adresu LAN. Ako imate dinamičku IP adresu LAN morate promijeniti u LAN statičku IP adresu koja nije u DHCP raspon kao što je definirano u svoj ruter. Možete se prijaviti na pisač koristite Internet Explorer i upisivanja IP adrese pisač, a zatim korisničko ime, lozinku onda (ako pisača zahtijeva korisničko ime i lozinka) i provjeriti konfiguraciju da vidi ako je statična ili dinamička.

Sada ako promijenite IP adresu pisača kako bi je statična, morat ćete otići do glavnog računala, pisača i faksova, i pravo kliknite na ovaj pisač, a zatim kliknite na priključke na kartici te promijeniti IP adresu da novi .

Nakon što ste statičku IP adresu, idete na svaku računala, pisača i faksova otvoriti, odaberite Dodaj novi pisač, odaberite lokalni pisač, odaberite Dodaj novi priključak, odaberite TCP / IP port, unesite pisač statična IP adresa, i potpune set up (koji svibanj zahtijeva upravljački program za pisač s diskom pisač), a vi ste učinili. Ponovite ovaj na svakoj pisač.
Old 20. studenog 2008, 10:00
Member Group

Na glavnom računalu, dijelite pisač. (Control panel / Pisači / desni klik na taj printer / Properties / Sharing) Provjerite je li mrežni prilagodnik ima Dijeljenje datoteka i pisača enabled. (Oni oboje moraju biti točni.)

S druge pisače, dodavanje novog pisača. A mrežni pisač. Browse za taj printer. Add to. Neka računalo instalirali upravljački program. Morat ćete to učiniti na svakom računalu, osim jedne pisač priključen na, (To će ići puno glađe ako je pisač priključen na jednom XP računalo, ako ga imate.)

Nakon što se podijele pisač na glavnom računalu, on svibanj uzeti onoliko koliko pola sata da se prikazuju na drugim računalima. To ovisi o vašoj mreži. (Ovo zvuči kao da je druga računala nemate ispravnu pisač [napraviti i model] instaliran ili nije instaliran ispravno [krivu driver].)
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
IE Hladan UP - Multiple strojevi - više operacijskih sustava ehsankhan Web Browsers & FTP Klijenti 1 9. lipnja 2009 12:42
Kodak ESP7 mogu biti i direktni mrežni pisač spojiti u isto vrijeme? Kristijan Digital Imaging & Pisači 2 24. svibanj 2009 11:06
Printer neće spojiti !!!!! glib Digital Imaging & Pisači 4 29 siječanj 2009 08:50
Dell 720 pisača sa poruka o pogrešci Navedeni printer moniter je unkown themadpanda1989 Digital Imaging & Pisači 8 30. Ruj 2008 05:02
POMOZITE! 2 računala bežično spajanje na internet steve175 Virus, Spyware i sigurnost 21 29. svibanj 2007 11:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.